QUOTE(MichGirl @ 2011 02 21, 22:31)
bet tai cia nebent kokiu giminiu turi ar super geru draugu, nes pas pusiau svetimus ar tuo labiau visai svetimus gi negyvensi nemokamai ir ju daiktais nesinaudosi.
as asmeniskai tai tikrai nesuprantu kuo kiti lietuviai aplinkui palengvina ta pradzia. Man rodos kaip tik, kur labai daug vienos bendruomenes nariu ten prasideda apgavystes, apkalbos, intrigos ir panasus serialai. Ir tokiems zmonems kaip tik sunkiau isilieti i JAV visuomene, nes pripranta visur tik lietuvishkai, pagal lietuvishka tvarka ir sunku buna isilieti i normalu gyvenima cia. Bet cia tik mano nuomone, as tikrai nesirinkciau gyvenimos vietos pagal tai kiek lietuviu yra apylinkese. Paskutinis kriterijus turbut butu.. bet as ir naudos is kitu zmoniu niekada neieskojau ir nesitikejau.
as asmeniskai tai tikrai nesuprantu kuo kiti lietuviai aplinkui palengvina ta pradzia. Man rodos kaip tik, kur labai daug vienos bendruomenes nariu ten prasideda apgavystes, apkalbos, intrigos ir panasus serialai. Ir tokiems zmonems kaip tik sunkiau isilieti i JAV visuomene, nes pripranta visur tik lietuvishkai, pagal lietuvishka tvarka ir sunku buna isilieti i normalu gyvenima cia. Bet cia tik mano nuomone, as tikrai nesirinkciau gyvenimos vietos pagal tai kiek lietuviu yra apylinkese. Paskutinis kriterijus turbut butu.. bet as ir naudos is kitu zmoniu niekada neieskojau ir nesitikejau.
Vaziuodami neturejom nei super draugu, nei giminiu, nei pazistamu. Kontaktus radom per draugu draugus. Vaziavom pas zmones, kuriuo pries tai niekada nebuvom mate ir sutike. Nemokamai pas nieka taip pat negyvenom. Uz nuoma, zinoma, mokejom, taciau nuomavomes is lietuviu, kadangi i apartmentus be pakankamu pajamu, laiduotojo ar kredito istorijos, neprieme. Na, o baldus ar indus pradziai galima susirinkt ir naudotus. Daznas gi is musu per laika sukaupia daiktu, kuriuos gaila ismest, nes dar geri, bet jau nebereikalingi. Taigi, pakankamai gera proga ju atsikratyt atiduodant naujiems atvykeliams.
Zinoma, visa laika gyvent tik ten, kur yra daug lietuviu ir apsiribot bendravimu tik su jais bei dirbt tik su jais, taip pat nesiulyciau. Taciau pacioj pradzioj patirtis zmoniu, praejusiu per ta pati, yra naudinga. Na, o ar patarimo paklausimas yra laikomas naudos ieskojimu? Nezinau... Jei manes kazkas ko nors paklausia ir as galiu patart, tikrai pasakau ka zinau ir negalvoju, kad tas zmogus iesko sau naudos ar siekia manim pasinaudot. Niekad net tokia mintis nekilo...