Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *38 Namučiai...

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 02, 14:43)
mačiau yra linkomanijoj įdėta.  4u.gif

Geras bigsmile.gif Reiks pažiūrėti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 02, 15:40)
nu va, pamačiau kainą ir apakau lotuliukas.gif  blush2.gif

Atleistina ir nekeista irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 02, 14:35)

bet kad ir nieko gero nėra, na bent jau man  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif:

Gal ir paskolintum Trapumą ta pačia proga?
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 11 02, 15:36)
Aš prie šitos dar noriu Sigmund Freud "Totemas ir tabu", Eric Berne "Žaidimai, kuriuos žaidžia žmonės" ir sudomino Kurt Vonnegut "Sveiki atvykę į beždžionyną" g.gif

Tie "Žaidimai" man tokie girdėti buvo, pagalvojau, kad koks garsus romanas, bet ne, tai dabar abejoju. O Vonneguto knyga Vagoj (bent jau Panevėžio) dar pigesnė dabar.
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 02, 14:26)
O matėt jau šitą "Saulėlydžio" autorės naują knygą  ax.gif
Bereikalingas visiškai nereikšmingos veikėjos sureikšminimas cool.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 11 02, 14:27)
http://www.pegasas.l...pasiulymai/7722
Manniekonereikiamanniekonereikiamanniekonereikia doh.gif
Kaip gerai, man absoliučiai nieko nereikia biggrin.gif bent jau iš šios akcijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 11 02, 14:45)
Tie "Žaidimai" man tokie girdėti buvo, pagalvojau, kad koks garsus romanas, bet ne, tai dabar abejoju. O Vonneguto knyga Vagoj (bent jau Panevėžio) dar pigesnė dabar.

Autorius knygoje „Žaidimai, kuriuos žaidžia žmonės“ plačiajam skaitytojų ratui pristato bendrus transakcinės analizės principus, atskleidžia ydingų „žaidimų“, kuriais žmonės traumuoja ir emociškai išnaudoja vienas kitą, mechaniką. mirksiukas.gif
O kiek Vonnegutas "Vagoj" kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 11 01, 21:02)
Naujos knygos į šią temą nepaėmiau, nes šįvakar kaip tik baigiau vieną šaunią, Jose Luis Sampedro "Etrusko šypseną".  thumbup.gif

šitą esu seniai nusižiūrėjusi, bet neatrandu už gerą kainą ax.gif lauksiu atsiliepimų 4u.gif
QUOTE(Skiautelė @ 2010 11 02, 08:25)
visgi įsitraukiau į "Trečioji paslaptis" apie Fatimos mergelės apsireiškimą  ax.gif -atsiverčiau gale autoriaus žodį,ten paminėti Airijos gimdymų centrai ir Rumunijos vaikų namai.Perskaičiau tuos du skyrius ir sėkmingai varausi toliau.

šita irgi domina, lauksiu aprašymo mirksiukas.gif
QUOTE(katilina @ 2010 11 02, 14:23)
Pagaliau perskaičiau Peter Mayle "Metai Provanse".

gal parduodi? mielai priglausčiau biggrin.gif

tai kaip nutarėt dėl tų Kalėdų? maskuotis, nesimaskuoti, nes aš tai maniau, kad siųsiu gi savo vardu, tik neparašysiu niko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 02 lapkričio 2010 - 14:48
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 02, 13:37)
Aš tik savo mergičkai dvi knygas nužiūrėjau: "Jūratė ir Kastytis" (šitos noriu dėl labai gražių iliustracijų) ir galbūt dar "Daktaras Dolitlis" (bet dėl šios abejoju).

na aš vis tiek eisiu pavartyti smile.gif o savo vaikui tai visad randu ką nusipirkti per akcijas biggrin.gif bet mums reikia daug ir gražių paveiksliukų, nes kitaip neįdomu jai biggrin.gif maži dar
Atsakyti
jetus, aš šiandien nespėsiu net kambarių sutvarkyt, kol visiems viską parašau doh.gif Vilnietės, norėtumėt turėt leidyklos atstovę savo myte? biggrin.gif Paklausė, ar galėtų prisijungti prie jūsų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 11 02, 13:45)
drinks_cheers.gif:
Gal ir paskolintum Trapumą ta pačia proga?

galėsiu paskolinti, bet kitą kartą, kol kas ji jau pažadėta 4u.gif

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 11 02, 13:47)
šitą esu seniai nusižiūrėjusi, bet neatrandu už gerą kainą ax.gif lauksiu atsiliepimų 4u.gif

'Ertrusko šypseną' aš turiu jau savo lentynoje, artimiausiu metu žadu skaityti.
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 11 02, 15:47)
O kiek Vonnegutas "Vagoj" kainuoja?

Bijau ir pameluot, galvojau, kad 14 Lt, bet dabar suabejojau, kad gal ir 17. Ne bet tikrai "-iolika". Rytoj nueisiu ir tada tiksliai žinosiu.

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 11 02, 15:47)
gal parduodi? mielai priglausčiau biggrin.gif

Tai kad ne. Neparduodu savo knygų. schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 02, 13:50)
Vilnietės, norėtumėt turėt leidyklos atstovę savo myte?  biggrin.gif  Paklausė, ar galėtų prisijungti prie jūsų  ax.gif

kaip dėl manęs tai tikrai gali bigsmile.gif būtų net labai įdomu
Atsakyti