Sudeginta gyva mačiau sena.lt pardavinėjo už 10 lt.O čia už 35 lt.Tai kaip suprast?

QUOTE(eliss @ 2010 11 02, 15:26)
Sudeginta gyva mačiau sena.lt pardavinėjo už 10 lt.O čia už 35 lt.Tai kaip suprast? 

Na taip ir suprasti, kas kiek nori, tiek ir užsikelia kainą

QUOTE(eliss @ 2010 11 02, 16:26)

Nuskillo kas gavo uz 10lt.

Beje, kas liečia konkrečiai Tyto alba, tai aš šiandien esu gerokai pyktelėjusi ant tos leidyklos
Nekalbant jau apie tai, kad Doriforė klausė TOS, ar galima įsigyti knygų pigiau, aš juk ir pati buvau parašiusi į leidyklą užklausimą el. paštu:
...ar pas jus nebūtų galima leidykloje įsigyti knygų pigiau nei knygynuose, be prekybinio antkainio?
Atsakymą gavau: taip. Ir parašytas adresas, kur.
Tai kaip sakant, velnias ir nešė mane į tą galerą
Jei skaitėt mano ankstesnį postą, juk rašiau, kad kainos leidykloje tokios pačios kaip knygynuose/Maximoje. Tai ką, durnais laiko, negalėjo iškart parašyti, kad jie jokių nuolaidų, jokių pigiau netaiko
Kam žmogų balamutinti, kad jis vidury dienos važiuotų į kitą miesto galą, ką gali be problemų ta pačia kaina nusipirkti bet kur?
Žodžiu, knygas jie leidžia geras. Bet klientų matyt nelabai gerbia. Kitose leidyklose Vilniuje, kiek teko susidurti, požiūris šiek tiek kitoks.

Nekalbant jau apie tai, kad Doriforė klausė TOS, ar galima įsigyti knygų pigiau, aš juk ir pati buvau parašiusi į leidyklą užklausimą el. paštu:
...ar pas jus nebūtų galima leidykloje įsigyti knygų pigiau nei knygynuose, be prekybinio antkainio?
Atsakymą gavau: taip. Ir parašytas adresas, kur.
Tai kaip sakant, velnias ir nešė mane į tą galerą

Žodžiu, knygas jie leidžia geras. Bet klientų matyt nelabai gerbia. Kitose leidyklose Vilniuje, kiek teko susidurti, požiūris šiek tiek kitoks.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 02, 16:53)
Beje, kas liečia konkrečiai Tyto alba, tai aš šiandien esu gerokai pyktelėjusi ant tos leidyklos

o priekybinis antkainis yra 35 proc. ir daugiau.
na Tyto alba dar pusiau bedos leidykla... yra ir keistesniu ar brangesniu.
P.S. seima turi daug metu knygyna.
rodausi su skirtuku

QUOTE(eliss @ 2010 11 02, 15:26)

įtariu,kad apsirikau,ten turbūt pirkt norėjo iki 10 lt

QUOTE(eliss @ 2010 11 02, 16:24)
rodausi su skirtuku
Koks fainuolis 

apsipirkau siandien
J.Saramago Aklumas
S.Lagerlof Sakme apie Gesta Berlinga ir Liljekrunos namai
Daphne du Maurier "Jamaikos" smukle
A.Gavalda As mylejau

J.Saramago Aklumas
S.Lagerlof Sakme apie Gesta Berlinga ir Liljekrunos namai
Daphne du Maurier "Jamaikos" smukle
A.Gavalda As mylejau
sveikos
Visos rašot savo adresus ir norus man
aš suprantu traukimą kaip ir Doriforė
na, bet jūs nutarkit ir sakykit.
buvo kalbėta, kad traukiu šiandien. Bet bėda yra tame, kad daugelis jūsų dar man neparašėt savo adresiukų ir norų. Tad, net jeigu aš trauksiu šiandien, daugelis dar negaus savo mergaitės duomenų
o šiaip, tai labai įdomu skaityti
tai kaip, traukti šiandien ar rytojaus palaukt?

Visos rašot savo adresus ir norus man

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 02, 13:04)
Nu kaip tai ne esmė, reikia tada latullipe išaiškinti, kaip traukti burtus, o tai dabar daug kam neaišku kaip viskas bus
Vessta teisingai sako, aš tarkim turiu daugelio iš jūsų adresus, jau vien pagal tai galiu sužinoti niką, kam dovanoju, tai automatiškai žinau, kad ir tas žmogus man dovanos.
Aš tai norėčiau, kad man parašytų: tu ištraukei tarkim gegytę, jos adresas ir gaidaraštis. Viskas, eini ir ieškai dovanos. Bet gegytė gaus ne mano, o kito žmogaus adresą. Todėl net nėra svarbus lyginis dalyvių skaičius, nes viskas eis ratu.

Aš tai norėčiau, kad man parašytų: tu ištraukei tarkim gegytę, jos adresas ir gaidaraštis. Viskas, eini ir ieškai dovanos. Bet gegytė gaus ne mano, o kito žmogaus adresą. Todėl net nėra svarbus lyginis dalyvių skaičius, nes viskas eis ratu.
aš suprantu traukimą kaip ir Doriforė

na, bet jūs nutarkit ir sakykit.
buvo kalbėta, kad traukiu šiandien. Bet bėda yra tame, kad daugelis jūsų dar man neparašėt savo adresiukų ir norų. Tad, net jeigu aš trauksiu šiandien, daugelis dar negaus savo mergaitės duomenų

o šiaip, tai labai įdomu skaityti

tai kaip, traukti šiandien ar rytojaus palaukt?