Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *38 Namučiai...

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 01, 14:34)
Papūgėlė gi sakė, kad yra UŽ keitimąsi ax.gif
Jei būtų UŽ, būtų įsirašiusi save į sąrašą. Jei neįsirašė, matyt yra tam priežastis. Gal po "švenčių" įsirašys, todėl ir paliktas terminas iki antradienio, kai visi jau bus pargrįžę namo iš giminių ir kapų.
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 01, 15:29)
Jei būtų UŽ, būtų įsirašiusi save į sąrašą. Jei neįsirašė, matyt yra tam priežastis. Gal po "švenčių" įsirašys, todėl ir paliktas terminas iki antradienio, kai visi jau bus pargrįžę namo iš giminių ir kapų.

Yra ir priežasti, nes rašė: "Neturiu laiko skaityti, bet esu UŽ" ax.gif Nu tikiuosi, kad spės grįžti ir pati pasakyt smile.gif
Atsakyti
Pradėjau skaityt Kepurininko pilis ,nes daugiau neturiu ką skaityt.Rytoj einu į biblioteką,gal ką gero parsinešiu,sako naujų knygo gavo.

Tai vis gi,i kokią sumą reikia tilpti tom dovanėlėm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 01, 13:54)
Nu kolkas manęs su 6 skaitančiom knygom dar niekas nepralenkė  lotuliukas.gif

kurgi čia tave pralenksi, kai tu turi sugebėjimus net 9 knygas vienu metu skaityti lotuliukas.gif Mano sugebėjimai ribojasi su 3-4 knygom biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 01, 15:32)
Yra ir priežasti, nes rašė: "Neturiu laiko skaityti, bet esu UŽ"  ax.gif Nu tikiuosi, kad spės grįžti ir pati pasakyt smile.gif
Nemačiau šito posto.

QUOTE(eliss @ 2010 11 01, 15:36)
Tai vis gi,i kokią sumą reikia tilpti tom dovanėlėm? g.gif
Man toks jausmas susidaro, kad nu niekas neskaitė to, kas buvo parašyta anos temos pirmam poste doh.gif biggrin.gif Tame ir esmė, kad geriau nenustatinėt jokios konkrečios sumos, kad visos galėtų dalyvauti. Aš apsidžiaugčiau ir paprasčiausiu popieriniu skirtuku ar atvirlaiškiu, o pačiai negaila ir knygą kitam žmogui padovanot. Šiuo klausimu labai sutinku su luiziana. Todėl ir įdėjau pirmam temos poste tuos pamąstymus, pasvarstymus, kad ir kitos pasisakytų, bet nebuvo jokios reakcijos biggrin.gif Jei reikia kažkokių ribų, tai tarkim jos gali būti 20-25 litų sumos ribose, ar mažiau, ką aš žinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 01 lapkričio 2010 - 15:42
Ingenai, kur sakei matei knyga Kaledu nebus prie akcijiniu? Vagoj? g.gif
Atsakyti
As ir vel cia lotuliukas.gif . Susisrgau knygiu liga dabar jau visiskai blush2.gif lotuliukas.gif . prisiduodu su Kafka ir Coelho "Piligrimas" .
Eliss labai geras romanas, savu laiku ir as labai norejau ji paskaityti, kiek zinau tirazas isparduotas (jei neklystu) ax.gif .
Sielos Sparnai sis pasiulymas del dovaneliu kainu ribos mane visai tenkina. Galima tikrai rasti perliuku knygynuose ir uz gera kaina friends.gif
Atsakyti
labas labas smile.gif registras be knygos ir su labai sumauta savijauta po vakar.

QUOTE(Masako @ 2010 11 01, 15:41)
Aistule, tiek daug vienu metu skaitai?

Pagalbekit apie meeta.  biggrin.gif ar ten fotkinat? ar albuma turit? ar fotika galima atsinest ir papaparacint?  ax.gif

jau tu kai pripaparacini lotuliukas.gif tai įdomiau nebūna. beje, sveika prisijungusi!
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 01, 15:01)
Ai, aš registruojuosi su
Sofi Oksanen "Valymas"
Stephenie Meyer "Saulėlydis"

Tikiuosi, kad šią savaitę abi užbaigsiu  ax.gif

Saulėlydį galima ir per dieną perskaityti:) įdomus, įtraukiantis skaitalas, aš įveikiau per dvi dienas, kai koją buvau lūžusi ir lovoj gulėti tegalėjau lotuliukas.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 11 01, 15:10)
Labas rytas  smile.gif

Vėl registruojuosi su "Šindlerio sąrašu". Negaliu sakyt, kad neįdomi, bet knyga tokia liūdna ir žiauri, kad nesigauna greitai skaityt  verysad.gif

Manau, tokios knygos ir neturėtų greitai skaitytis, rimta, solidi knyga g.gif

Aš dabar skaitau:
user posted image

kolkas dar vertinti negaliu, bet jaučiu, kad patiks kažkodėl smile.gif be to, patinka knygos šriftas. smile.gif
Papildyta:
Aš buvau labai nusistačius prieš Twillight sagos filmus, peržiūrėjau pirmą d. ir užkabino, taip pažiūrėjau visas. Po to perskaičiau visas knygas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 01, 18:51)

Aš dabar skaitau:
user posted image

kolkas dar vertinti negaliu, bet jaučiu, kad patiks kažkodėl smile.gif be to, patinka knygos šriftas.  smile.gif

aš ją pradėjau skaityt ir padėjau,nemėgstu žiaurybių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 11 01, 18:54)
aš ją pradėjau skaityt ir padėjau,nemėgstu žiaurybių schmoll.gif

flesh and blood lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 01, 16:04)
Ingenai, kur sakei matei knyga Kaledu nebus prie akcijiniu? Vagoj? g.gif

Bazės knygų išparduotuvėj gal po 7Lt

o man "Krosas" labai patiko,dar ir kažkokį tęsinį skaičiau

graužiu kažką apie mergelę Mariją...
Atsakyti