Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *38 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 01, 18:36)
Dori už ką, kur, kodėl tau davė tą knygą? tongue.gif Prašyčiau kitą kartą išsamiau tongue.gif A to ateini, pasigiri ir nei kas, nei iš kur, nei už ką, nei kodėl tongue.gif Sveikinu 4u.gif

Tai ką tu nori, kad išduočiau, kur vyksta konkursai ir galima laimėti knygas? biggrin.gif Vienam knygų bloge, buvo paskelbtas konkursas, reikėjo atsakyti į 5 klausimus ir autorė paskui išrinko nugalėtojus. Buvo dovanojamos trys knygos, viena iš jų atiteko man ax.gif Knyga ne nauja, jos skaityta, bet ar gi tai svarbu? bigsmile.gif
Aš stengiuosi dalyvauti visur, kur tik randu knygynį konkursą, todėl ir laimiu kartais ax.gif Gal tik atrodo, kad daug, šiemet laimėjau tris knygas ir du skirtukus tik ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 01, 18:40)
Dar vienos mergikės trūkta rolleyes.gif būtų tadu lygiai 20 knygių ir cielos 10 porų bigsmile.gif Na, greitai dar kas nors įsirašot į sąrašiuką mirksiukas.gif Dovanoms milijonų nereikia mirksiukas.gif

linamog, gegyte, ko jūs nesijungiat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 01, 19:40)
Dar vienos mergikės trūkta rolleyes.gif būtų tadu lygiai 20 knygių ir cielos 10 porų bigsmile.gif Na, greitai dar kas nors įsirašot į sąrašiuką mirksiukas.gif Dovanoms milijonų nereikia mirksiukas.gif

Permeciau akim, o kokios cia poros keitimuisi bus? g.gif 'Tu man, as tau'? O negalima taip, kad 'As tau, o kas man- nezinau ir laukiu siurprizo'? bigsmile.gif

Ar netaip supratau gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 01, 18:40)

QUOTE(Papugele @ 2010 11 01, 18:44)
Permeciau akim, o kokios cia poros keitimuisi bus? g.gif 'Tu man, as tau'? O negalima taip, kad 'As tau, o kas man- nezinau ir laukiu siurprizo'? bigsmile.gif

va ir as zadejau jau rasyt, man labiau patinka antras paryskintas variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 01, 17:27)
Nepavydėk  tongue.gif  Šiaip labai norėjau šitos knygos. Turėjau savo, pardaviau neskaitytą, o dabar vėl turėsiu  thumbup.gif Tikiuosi nebus 7 skaitoma knyga  blink.gif  doh.gif

Tikrai nepavydžiu smile.gif savo laiku aš ir pati buvau labai aktyvi dalyvaudavau visur ir visada smile.gif Esu laimėjus nemažai knygų, o dar daugiau muzikos cd, bilietų į kiną ir teatrą, marškinėlių, išvykas, atrakcijas,net dėžę šokoladų, susitikdavau su nemažai įžymių žmonių, ne kartą buvau televizijoje, netgi M-1 dalyvavau vienoje laidoje. Bet dabar visam tam nebelieka laiko, senstu...
Atsakyti

Sąrašas, norinčių dalyvauti burtų traukime dėl kalėdinių dovanėlių apsikeitimo:

Sielos Sparnai
Doriforė
Tibė
adžani
Ingėnas
Luiziana
Stiklo karoliukai
eglute82
AgnĖ.**
eliss
aistuliaa
daite
Jovituteee
ceburashka
Aguonytė
Fatimaallaa
Pajauta
Nerinha
Papugele
Gegytė

ok ok visgi ir aš įsipaišysiu smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pabuvojau kątik Antakalnio kapinėse-uždegiau žvakutę ant Ivanauskaitės ir Kernagio kapų ax.gif
Einu toliau savo vikingo skaityt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 11 01, 19:44)

aš irgi manau, kad reiktų rinktis antrą variantą.
Atsakyti
Grazi tema 4u.gif

Registras su "Ana, Hana ir Johana"
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 01, 18:51)
Tikrai nepavydžiu smile.gif savo laiku aš ir pati buvau labai aktyvi dalyvaudavau visur ir visada smile.gif Esu laimėjus nemažai knygų, o dar daugiau muzikos cd, bilietų į kiną ir teatrą, marškinėlių, išvykas, atrakcijas,net dėžę šokoladų, susitikdavau su nemažai įžymių žmonių, ne kartą buvau televizijoje, netgi M-1 dalyvavau vienoje laidoje. Bet dabar visam tam nebelieka laiko, senstu...

ir aš
bet kažkaip atšalau
Atsakyti
SS, ačiū už naują temą 4u.gif
Registruojuosi joje su Daphne du Maurier "Mano pusseserė Reičel" ir Vytautas V. Landsbergis "Rudnosiuko istorijos" tongue.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 01, 13:34)
Ingėnai, pakalbėjau su TA administratore  biggrin.gif  Sakė jie turi šiokį tokį knygynėlį Jasinskio g. O jeigu norim įsigyti knygų pigiau, tai galima ateiti į jų leidyklą  ax.gif galėtų kas nueiti kokią dieną, būtų įdomu sužinoti, kiek tas" pigiau leidyklos kainomis"

Ačiū 4u.gif Bandysiu kažkada netolimoje ateityje nueiti pasižiūrėti, ko ten yra ir kokiomis kainomis.

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 01, 13:52)
Praeitos temos plepių TOP5.
Ingėnas  70
amber123  67
Sielos Sparnai 55
Masako  44
Fatimaallaa  41

blush2.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 11 01, 16:04)
Ingenai, kur sakei matei knyga Kaledu nebus prie akcijiniu? Vagoj? g.gif

Aš ją vis matydavau Vagos knygynuose prie nukainuotų.

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 01, 17:57)
Laimėjau knygą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 11 01, 18:44)

Aš irgi būtent už šitą variantą drinks_cheers.gif

QUOTE(Tibė @ 2010 11 01, 19:10)
Pabuvojau kątik Antakalnio kapinėse-uždegiau žvakutę ant Ivanauskaitės ir Kernagio kapų  ax.gif
Einu toliau savo vikingo skaityt hihihi.gif

Šaunuolė 4u.gif
Tikra knygė mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2010 11 01, 09:51)
va klausykit, ar Ežio eleganciją skaitėt? man viena draugė labai ją išgyrė, tai net niežti viską kaip noriu perskaityt biggrin.gif

Aš skaičiau ir jau esu ją čia išgyrusi. Labai patiko.

Dorifore, sveikinu. Aš šitą knygą planuoju šį mėnesį pirkt ir dar kartą perskaityt, o tada imtis tęsinio.

O dabar skaitau Ivanauskaitės "Švelnūs tardymai". Labai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 30, 09:02)
tai aš ir turiu ir daugiau naujienų, bet jas nerašiau, nes žadu artimiausiu laiku skaityti, o kurias parašiau galiu skolinti. Taigi, ir ši knygą keliauja į meetinį maišą  biggrin.gif

clap.gif clap.gif aciu labai 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 30, 15:40)
beje, prisipažinkit, kas ten skaitė knygą apie gaidį. Skiautele, ne tu?  g.gif

jei apie ,,Gaidys nebegyvas", tai as skaiciau.

Sąrašas, norinčių dalyvauti burtų traukime dėl kalėdinių dovanėlių apsikeitimo:

Sielos Sparnai
Doriforė
Tibė
adžani
Ingėnas
Luiziana
Stiklo karoliukai
eglute82
AgnĖ.**
eliss
aistuliaa