Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *38 Namučiai...

QUOTE(Papugele @ 2010 11 05, 20:27)
Va leidykloj jau zmoniska kaina smile.gif Ten daug raso apie kaima, kaip mergaite sugryzta i vaikystes namus?  wub.gif

Na jei reikės iš leidyklos sakyk. Na panašiai, senelė palieka Irisei namą, kur užaugo jos mama ir tetos. Ir ji grįžta į jį sutvarkyti visokių formalumų, bet grįžusi į seną namą grįžta prisiminimai. Pasakojimais labai vaizdingas, vyksta dviem linijom - dabartis ir vaikystės prisiminimai. Bet daugiau kai perskaitysiu. Bet bendrai galiu pasakyti, kad ji tikrai verta dėmesio
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 05, 21:35)
Na jei reikės iš leidyklos sakyk. Na panašiai, senelė palieka Irisei namą, kur užaugo jos mama ir tetos. Ir ji grįžta į jį sutvarkyti visokių formalumų, bet grįžusi į seną namą grįžta prisiminimai. Pasakojimais labai vaizdingas, vyksta dviem linijom - dabartis ir vaikystės prisiminimai. Bet daugiau kai perskaitysiu. Bet bendrai galiu pasakyti, kad ji tikrai verta dėmesio

Žinai, vėl sudominai tongue.gif doh.gif
Reiks pavartinėti ją knygyne.

Bet aš galvoju, išties, kodėl tiek gerų knygų pastaruoju metu išleidžia cool.gif Na kur tu žmogus spėsi visas geras perskaityt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 05 lapkričio 2010 - 21:41
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 05, 20:39)
Žinai, vėl sudominai tongue.gif  doh.gif

jei nori, galėsiu paskolinti smile.gif aš ją rytoj vis tiek pabaigsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 05, 22:39)
Žinai, vėl sudominai tongue.gif  doh.gif

Bet aš galvoju, išties, kodėl tiek gerų knygų pastaruoju metu išleidžia cool.gif  Na kur tu žmogus spėsi visas geras perskaityt...

Kazin kaip knyga "Zydu simtmetis" ? Dvejuose knygynuose maciau ja TOP 1 vietoj blink.gif
O gal ten ne zydams neidomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 05, 21:43)
jei nori, galėsiu paskolinti smile.gif aš ją rytoj vis tiek pabaigsiu biggrin.gif

Žinok, aš nesveika jau matyt blush2.gif blush2.gif doh.gif , bet noriu blush2.gif
Nuo godumo vaistų nėra doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 05, 22:43)

Fatimaala, ar tu pagalvoji, kad i meta turesi atvykt su nešiku umn.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 11 05, 21:45)
Kazin kaip knyga "Zydu simtmetis" ? Dvejuose knygynuose maciau ja  TOP 1 vietoj blink.gif
O gal ten ne zydams neidomu g.gif

Manau, kad gera knyga. Ir turėtų tikrai būti įdomi ne tik žydams tongue.gif Bet įtariu, kad ji prie sunkesnių g.gif Pati net nevarčiau dar.
Šiaip žydai apskritai įdomi tauta, norėčiau apie juos paskaityti. Kol kas turiu tik "Golemą" (knyga, susijusi su šia tauta).
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 11 05, 21:47)
Fatimaala, ar tu pagalvoji, kad i meta turesi atvykt su nešiku umn.gif  lotuliukas.gif

Fati labai geras žmogutis, o mes matyt perdaug papiktnaudžiaujam jos gerumu.
Šiaip ir aš nešiuosi į mytą 9 knygas biggrin.gif

Fati, jei tu gausi kur pasiskolinti "Chirurgą", tai gal kol kas pasilik pas save ir "Pameistrį"? Galėtum perskaityti tuo pačiu ir grąžinti sekančiam mytui. Palaukčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 05, 22:48)
Manau, kad gera knyga. Ir turėtų tikrai būti įdomi ne tik žydams tongue.gif  Bet įtariu, kad ji prie sunkesnių g.gif Pati net nevarčiau dar.
Šiaip žydai apskritai įdomi tauta, norėčiau apie juos paskaityti. Kol kas turiu tik "Golemą" (knyga, susijusi su šia tauta).

Tai va as dar irgi ne nevarciau, ne internete neskaiciau apie ja.

Virselis tai negrazus
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 05, 22:51)
Fati labai geras žmogutis . Šiaip ir aš nešiuosi į mytą 9 knygas biggrin.gif

As gi matau drinks_cheers.gif wub.gif

P.S tau irgi jau praverstu cemodanas su ratukais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 05 lapkričio 2010 - 21:55
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 05, 20:46)
Žinok, aš nesveika jau matyt blush2.gif  blush2.gif  doh.gif , bet noriu blush2.gif
Nuo godumo vaistų nėra doh.gif  blush2.gif

smile.gif ji nėra tokia stora, perskaitysi labai greitai

QUOTE(Papugele @ 2010 11 05, 20:47)
Fatimaala, ar tu pagalvoji, kad i meta turesi atvykt su nešiku umn.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš specialų drobinį maišą pasisiuvau tokiems dalykams nešioti biggrin.gif šiaip į šį meetą nešiuosi tik 13 knygų kažkur, normaliai, buvo ir daugiau biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 05, 20:51)
Fati, jei tu gausi kur pasiskolinti "Chirurgą", tai gal kol kas pasilik pas save ir "Pameistrį"? Galėtum perskaityti tuo pačiu ir grąžinti sekančiam mytui. Palaukčiau mirksiukas.gif

Na jei Vessta paskolins, tai tuomet pasiliksiu biggrin.gif irgi godi visko noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ei,"Chirurgą" Vassta man skolina tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 05, 21:05)
Ei,"Chirurgą" Vassta man skolina tongue.gif biggrin.gif

aišku smile.gif
Atsakyti
Fatimaalla, o gal tu zinai ar daugiau A.T Paasilinnos knygos nezada isverst i lietuviu kalba ir isleist?
smile.gif
Atsakyti