Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *38 Namučiai...

Dar kartą pasidžiaugsiu savo pirkinuku - senąja pasakų knyga "Trys verpėjos" blush2.gif Pavarčiau aš ją šiandien, jau koooookia nostalgija apėmė rolleyes.gif Beveik trisdešimt metų praėjo nuo to laiko, kai aš ją skaičiau. Bet visos iliustracijos dabar pasirodė iki skausmo pažįstamos ir jau tokios mielos bigsmile.gif Knyga verta tikrai kur kas daugiau, nei aš sumokėjau, bent jau man.
Galvoju, kodėl dabar lietuviai nebemoka taip gražiai knygų išleisti g.gif Juk ten iliustracijos nespalvotos, bet tokios dailios, kad jau seniai tokias buvau ir mačiusi. Jokio banalumo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 05, 23:25)
Dar kartą pasidžiaugsiu savo pirkinuku - senąja pasakų knyga "Trys verpėjos" blush2.gif Pavarčiau aš ją šiandien, jau koooookia nostalgija apėmė rolleyes.gif  Beveik trisdešimt metų praėjo nuo to laiko, kai aš ją skaičiau. Bet visos iliustracijos  dabar pasirodė iki skausmo pažįstamos ir jau tokios mielos bigsmile.gif  Knyga verta tikrai kur kas daugiau, nei aš sumokėjau, bent jau man.
Galvoju, kodėl dabar lietuviai nebemoka taip gražiai knygų išleisti g.gif Juk ten iliustracijos nespalvotos, bet tokios dailios, kad jau seniai tokias buvau ir mačiusi. Jokio banalumo.

wub.gif

Gera bukle?

Del iliustraciju tai drinks_cheers.gif , kaip graziai anksciau nupiesdavo, net nespalvoti piesinukai, o puikus. Pvz ir knyga 'Stebuklingosios Nilso keliones"- labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 11 05, 22:30)
wub.gif

Gera bukle?

Del iliustraciju tai  drinks_cheers.gif , kaip graziai anksciau nupiesdavo, net nespalvoti piesinukai, o puikus. Pvz ir knyga 'Stebuklingosios Nilso keliones"- labai grazu  wub.gif

Būklė išties gera, ypač jei galvoti, kad knyga vos ne antikvarinė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 05, 23:38)
Būklė išties gera, ypač jei galvoti, kad knyga vos ne antikvarinė tongue.gif

Ir dar kai ka galvoti biggrin.gif
Dziaugiuos thumbup.gif Ir as ja turiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 05, 20:57)
Tiesa, Vessta norėjau paklausti, tau per meetą Ingėnas grąžins 'Chirurgą', ar galėsi man paskolinti?

as ja Tibei jau pazadejus, bet kai ji grazins mielai 4u.gif jei neskaicius, galiu tau ,,Kaulu soda" atnest i sita meeta. Man ji irgi itraukianti tokia mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 11 05, 21:18)
Fatimaalla, o gal tu zinai ar daugiau A.T Paasilinnos knygos nezada isverst i lietuviu kalba ir isleist?
smile.gif

Žinok net nežinau. Jo knygas leido ne viena leidykla, ta prasme kiek jo knygų išversta į lietuvių kalba, tiek skirtingų leidyklų.
Aš dabar pasižiūrėjau, kad rusų kalba dar yra jo "Лес повешенных лисиц"(Miškas pakartų lapių)

QUOTE(Vessta @ 2010 11 05, 21:44)
as ja Tibei jau pazadejus, bet kai ji grazins mielai 4u.gif jei neskaicius, galiu tau ,,Kaulu soda" atnest i sita meeta. Man ji irgi itraukianti tokia mirksiukas.gif

ok šitos irgi dar neskaičiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 05, 23:59)
Žinok net nežinau. Jo knygas leido ne viena leidykla, ta prasme kiek jo knygų išversta į lietuvių kalba, tiek skirtingų leidyklų.
Aš dabar pasižiūrėjau, kad rusų kalba dar yra jo "Лес повешенных лисиц"(Miškas pakartų lapių)

Aisku. 4u.gif Nu bet pavadinimai jo knygu, išradingi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 05 lapkričio 2010 - 23:01
QUOTE(Papugele @ 2010 11 05, 22:01)
Aisku. 4u.gif  Nu bet pavadinimai jo knygu, išradingi biggrin.gif

tai jau tikrai ironijos netrūksta
Atsakyti
ar naujos temos dar nėra?
Laukiu prisiregint smile.gif
ryt į biblę,tai šauniai daug per šitą temą paskaičiau,kol jūs plepėjot tongue.gif
Atsakyti
yra nauja tema, jau gi aistulia paskelbe, jei nemaisau 46 psl.
Atsakyti
Labas rytas
radau
ačiū 4u.gif
bet nerandu KK apklausos... verysad.gif

www.knyguklubas.lt/apklausa
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2010 11 05, 21:26)
"
Patinka man knygos apie senąją Angliją. Visokios ten grafystės, skvairai, vikarai  wub.gif  Senovinis detektyvas su meilės peripetijom, plius gražūs gamtos aprašymai. Jauna mergina bando išsiaiškinti kuo užsiiminėja jos dėdė - smuklės, apylinkėse turinčios blogą vardą, šeimininkas.

pusiau į temą - jei nesi mačiusi, rekomenduoju penktadienį Midsomerio žmogžudystes per tv 1 pažiūrėti. lyg ir šie laikai pagal techniką ir kompiuteris, bet visa kita - senoji Anglija biggrin.gif
Atsakyti