Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *38 Namučiai...

tiesa Gegyte gražus parašasm su arabišku tekstu mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
QUOTE(adžani @ 2010 11 01, 14:46)
Na tai ir pas mane galit rasyti  savo adresus ir norus.  smile.gif

lotuliukas.gif o tu savo norų nerašysi man? g.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 01, 19:44)
Tai ką tu nori, kad išduočiau, kur vyksta konkursai ir galima laimėti knygas?  biggrin.gif Vienam knygų bloge, buvo paskelbtas konkursas, reikėjo atsakyti į 5 klausimus ir autorė paskui išrinko nugalėtojus.

mačiau tą, bet kažkodėl neatsakinėjau į klausimus blush2.gif doh.gif sveikinu, beje thumbup.gif

Visos rašot savo adresus ir norus man 4u.gif

beje, skaičius lyginis nebūtinas, nes trauksim ne poras mirksiukas.gif
Papildyta:
ai, registruojuosi su Don Kichotu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 01, 16:25)
Gal geriau išimk, baisu  doh.gif  biggrin.gif 

lotuliukas.gif
QUOTE(Gegytė @ 2010 11 01, 18:48)
jau tu kai pripaparacini lotuliukas.gif tai įdomiau nebūna.

aha, laikau saugioj vietoj kompromata pries tau laugh.gif nail.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 01, 18:57)
Laimėjau knygą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikinu!!
neseniai perskaiciau sia knyga - buvo verta smile.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 01, 19:27)
Tikiuosi man užteks tų perskaitytų 100psl ir nereiks iki galo skaityt  biggrin.gif

o as statyciau uz tai, kad tu ja perskaitysi iki galo laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 01 lapkričio 2010 - 20:27
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 01, 21:21)
tiesa Gegyte gražus parašasm su arabišku tekstu  mirksiukas.gif

Dėkui smile.gif Bet čia man labiausiai tikęs... nerandu aš gražių paveiksliukų parašams...

QUOTE(Masako @ 2010 11 01, 21:23)
aha, laikau saugioj vietoj kompromata pries tau laugh.gif nail.gif

Aš tai taip pasifotošopinau, kad galėč ir demonstruotis dabar jau su ta foto.. bet galvoju, kad nereikia smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Tik nepabūk pas Jus tris dienas. doh.gif Kol visą praėjusią temą perskaičiau.

Naujos knygos į šią temą nepaėmiau, nes šįvakar kaip tik baigiau vieną šaunią, Jose Luis Sampedro "Etrusko šypseną". thumbup.gif Visi įspūdžiai labai susimaišė, tai nežinau, kada pavyks parašyti atsiliepimą. mirksiukas.gif

Be to, anksčiau dar perskaičiau Hesse "Po ratu" - tiesą sakant, ji man didelio įspūdžio nepaliko, įdomiausia buvo skaityti, kai vaikas po truputį pradėjo tapti jaunuoliu, tačiau manau, kad šuolis iš vaikystės į paauglio, jaunuolio gyvenimą buvo padarytas per staigus, todėl ši knyga nepasirodė tokia stipri, kaip kitos Hesse knygos. mirksiukas.gif
O per vieną dieną "sugraužiau" Ken McClure "Veidmainių salą", pati tema labai užkabinanti, tačiau gal, kad per greitai sugraužiau, nelabai kas man po jos atmintyje liko doh.gif , nors labiausiai įstrigo pagrindinio veikėjo portretas. thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

Registruojuosi su Marse „Driežo uodegėlės". Labai patinka, einu vėl skaityti.

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 01, 14:05)
Registras su Sigurd Hoel "Užburtas ratas". Neišpasakytai keista knyga.

Oho, kokia knyga, turiu jos seną, 75 metų leidimą... Tiesą sakant, norėjau ją išmesti... Bet kažkaip pasilikau, skandinavas vistik...
Gal po tavo atsiliepimo susidomėsiu ir perskaitysiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(terakota_bum @ 2010 11 01, 22:13)
Oho, kokia knyga, turiu jos seną, 75 metų leidimą... Tiesą sakant, norėjau ją išmesti... Bet kažkaip pasilikau, skandinavas vistik...
Gal po tavo atsiliepimo susidomėsiu ir perskaitysiu?  g.gif

Man tai si knyga labai patiko, bet as megstu toki "sunku realizma", o cia dar skandinaviska...kita vertus, labai nepatiko kai kas, bet negaliu sakyti, kas, nes dar "spoilinimu" apkaltins.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 01 lapkričio 2010 - 21:16
"Pribuvėjos nuodėmės" tęsinys vadinsis PRIBUVĖJOS IŠPAŽINTIS, lietuviškai pasirodys dar iki Kalėdų. (iš 'Obuolio" facebooko)
Atsakyti
Sveikutes
Noriu jusu pagalbos .. Ieskau dovanai knygos ... Jubiliate dievina saldzius meiles romanus .. .. Ka galetumet parekomenduot ..? Galva jau neisnesa, nes as tokiu neskaitau ..Is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(U.g.n.e @ 2010 11 01, 22:36)
Sveikutes 
Noriu jusu pagalbos .. Ieskau dovanai knygos ... Jubiliate dievina saldzius meiles romanus .. .. Ka galetumet parekomenduot ..? Galva jau neisnesa, nes as tokiu neskaitau  ..Is anksto dekoju

Sveika
Tai gal kazka is Svajoniu romanu serijos g.gif arba man labai patiko Buivydaites telefoninis romanas.. grazi meiles istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(U.g.n.e @ 2010 11 01, 21:36)
Sveikutes 
Noriu jusu pagalbos .. Ieskau dovanai knygos ... Jubiliate dievina saldzius meiles romanus .. .. Ka galetumet parekomenduot ..? Galva jau neisnesa, nes as tokiu neskaitau  ..Is anksto dekoju

nupirk bet kurią ledi Barbaros Kartland-neprašausi
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 01, 22:51)
Sveika
Tai gal kazka is Svajoniu romanu serijos g.gif arba man labai patiko Buivydaites telefoninis romanas.. grazi meiles istorija wub.gif

QUOTE(Skiautelė @ 2010 11 01, 22:52)
nupirk bet kurią ledi Barbaros Kartland-neprašausi
biggrin.gif

Labai aciu uz jusu rekomendacijas aciuks.gif
Ko gero, jamsiu Telefonini romana bigsmile.gif Radau nete aprasyma, tiks thumbup.gif
Atsakyti