Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 30

Labai Aciu visoms mergaitems uz palaikyma smile.gif.
Atidejau minti apie tyrima kazkur galvos stalciuke, issitrauksiu kai ateis laikas smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Magam @ 2010 11 11, 15:26)
Atidejau minti apie tyrima kazkur galvos stalciuke, issitrauksiu kai ateis laikas smile.gif.

nu vo, kaip gerai, ir dar pamiršk, kuriam stalčiuke pasidėjai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 11 11, 14:03)

Edme, kokius papildus naudoji? Aš tai kažkaip prisibijau, tik bičių duonelę kremtu ir vit. C Yuorlife'o valgau po 1 tablietką, visa kita, tikiuosi gaunu su maistu, nes produktus stengiuosi rinktis kokybiškus. Prisidžiovinau šermukšnių, erškėtrožių uogų, dilgėlių, dobilų, medetkų arbatoms.

Nenoriu čia viešai rašyti, nes saviveikla užsiimu. Į a.ž. parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Art. @ 2010 11 11, 14:48)
Sporto g. šialia tų liūdnųjų Mariajampolės namelių su aukštomis tvoromis  smile.gif

Sveiki,
Va, kaip Patricija gražiai subendravo su Jumis, kol aš „miegojau" biggrin.gif
Susitikti ir pasikalbėti būtų įdomu, dar labai skolinga jaučiuosi-bent pietūs iš manęs priklausytų mirksiukas.gif Aš paprastai geriau jaučiuosi po pietų, jeigu Jūs nieko prieš? Gal ir Patricija prie mūsų prisijungtų? Parašysiu Jums į až savo telefoną.
Papildyta:
QUOTE(Magam @ 2010 11 11, 16:26)

Šaunuolė mergaitė biggrin.gif Liga visas išmokė gyventi šia diena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NBA: 11 lapkričio 2010 - 21:19
QUOTE(Magam @ 2010 11 11, 16:26)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Magam, taip, teisingai padarei.
Art, būsi beveik ant mano kiemo. Aš Draugystes g. gyvenu.Įdomu kur gyvena Edmė?
NBA, kiek toliau. Mes galėtume mini susitikimą padaryti.

Ryt man chemija. Sunkoka šį savaitę buvo. Bus matyt koks kraujo tyrimas. Ryt paršnėsiu laukdama pas gydytoja.

Samta0204, kaip Tu?

Kartu rašėme su NBA!
lotuliukas.gif

GREK, jei bus nelabai gerai, blynų nebus, bus tik kopūstai su karka!

Aš irgi šeštadienį miegosu, jei miegosis iki 12 dienos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 11 lapkričio 2010 - 21:33
Labutis, mergaites smile.gif
Nemegstu mandagumo izangu, todel is karto einu prie reikalo:
Lapkricio 22d.vaziuoju dviem dienom i Sankt-Peterburga.
Zinau, kad yra vaistu, ar tegul ir ne vaistu, bet medziagu (pvz.barsuko taukai), kurie Rusijoje daug pigesni nei pas mus arba ju Lietuvoje visai nera.
Jei jus tiksliai zinote reikalingu jums vaistu pavadinima, as pabandysiu surasti siuos vaistus SPB (Sankt-Peterburgo) vaistinese, jei surasiu - nupirksiu ir atvesiu jums.
Rasykite man i AZ (jokiu isankstiniu mokejimu man nereikia, ka uzsakysite-nupirksiu is savo pinigu ir jums atiduosiu ta pacia kaina.).
P.S. Gyvenu Vilniuje, iki 100 km spinduliu galiu atvezti pati, nes megstu vairuoti.
P.P.S.I draugystes-byciulystes nesu linkusi, paprasciausiai "kam galiu - padedu".
Atsakyti
[quote=Patriccija,2010 11 11, 22:25]
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Magam, taip, teisingai padarei.
Art, būsi beveik ant mano kiemo. Aš Draugystes g. gyvenu.Įdomu kur gyvena Edmė?
NBA, kiek toliau. Mes galėtume mini susitikimą padaryti.

Ne viską spėju sugaudyti. Kada , kas ir kur? Aš mokoluos. Galiu prisiderinti. Šaindien atidirbu ir savaitgaliui kaip ir nieko neplanuoju.
Atsakyti
Laba, tingisi rašyt, todėl skaitinėju, dedu ir jum nuorodą, kam aktualu
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2010 11 11, 22:19)
Sveiki,
Va, kaip Patricija gražiai subendravo su Jumis, kol aš „miegojau" biggrin.gif
Susitikti ir pasikalbėti būtų įdomu, dar labai skolinga jaučiuosi-bent pietūs iš manęs priklausytų mirksiukas.gif  Aš paprastai geriau jaučiuosi po pietų, jeigu Jūs nieko prieš? Gal ir Patricija prie mūsų prisijungtų? Parašysiu Jums į až savo telefoną.
Papildyta:
Šaunuolė mergaitė biggrin.gif Liga visas išmokė gyventi šia diena...

Marijampolėje būsiu šeštadienį po pietų kaip tik, ir sekmadienį pirmoje dienos pusėje. Paskambinsiu telefonu žinau kad reikia derintis prie jūsų smarkiai :-)
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2010 11 12, 14:31)

Ne viską spėju sugaudyti. Kada , kas ir kur? Aš mokoluos. Galiu prisiderinti. Šaindien atidirbu ir savaitgaliui kaip ir nieko neplanuoju.

Tai jamam Edmę į kompaniją. Ryt apie kokią 14 val. siūlau pas mane. thumbup.gif
Jūs abi su NBA kaimynės!
Papildyta:
Tai aš lauksiu Jūsų nuo 14 val ir vėliau niekur neisiu iš namų
Sutarta?
QUOTE(Art. @ 2010 11 12, 15:45)
Marijampolėje būsiu šeštadienį po pietų kaip tik, ir sekmadienį pirmoje dienos pusėje. Paskambinsiu telefonu žinau kad reikia derintis prie jūsų smarkiai :-)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif As jo po histeroskopijos, tai antra diena apsvaigusi doh.gif Mano markeriukai abu geri thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(GREK @ 2010 11 10, 11:01)
Labas rytas,

ateinu su klausimu, kurios naudojo Herceptiną, ar galima kaži tuo pat metu naudoti Wobe-mugos ar wobenzym? Ir ar nuo herceptino gali būti stipriai pamažėjęs hemoglobinas?

Mano hemoglobinas geras 124-129 ribuose, tik leukuocitai sokineja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 11 10, 17:55)
Pas mane yra HER, bet po pirmos operacijos niekas to netyrė, ir nežinojome.

doh.gif be zodziu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 11 10, 17:15)
Samta 4u.gif  4u.gif  - Laikau jau kumštelius už tave. Viskas bus tik gerai... wub.gif
Papildyta:

Geros tau kelionės.  mirksiukas.gif Ačiū, kad užsuki. Tikiuosi, kad tu ir dukrelės laikotės gerai. Ir sveikata gera ir mokslai sekasi... 4u.gif

Didelis, aciu thumbup.gif atsigaudineju po truputi, sunkiai man ta narkoze praeina doh.gif po savaites rezultatas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 11 10, 18:21)
agam, tikrai negirdėtas  schmoll.gif Ačiū, Rasų lanka, pabandysiu ir šitą, nepakenks. O grikiai taip suprantu nevirti, tik mali ir viskas  g.gif

Patricija, man pagelbsti nuo rankos skausmo Lioton, apsirišu šiltai ranką susitepus juo, iš po nakties jaučiuosi geriau  smile.gif Jau vėl galiu megzt  topsecret.gif  biggrin.gif

Man viena babule sake ta recepta tik su pakepintais ant pecio grikiais 4u.gif visai skanu 4u.gif
Rankytei padeda bent man labai Zyles tepalas is Karaliunaites 4u.gif
Atsakyti
Dar norejau mergytes paklausti patarimo, busiu dar kita savaite Vilniuje, ar verta pas Ruolia vaziuoti? blush2.gif Ar sunku paskui su tuom zolelem zaisti? blush2.gif
Atsakyti