Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 30

QUOTE(Patriccija @ 2010 11 12, 18:18)
Tai jamam Edmę į kompaniją. Ryt apie kokią 14 val. siūlau pas mane. thumbup.gif
Jūs abi su NBA kaimynės!
Papildyta:
Tai aš lauksiu Jūsų nuo 14 val ir vėliau niekur neisiu iš namų
Sutarta?

Jamam, jamam ir Edmę į kompaniją. Jau žinau, kad rytoj man Art paskambins, kiek supratau po pietų. Aš turiu tavo telefoną, paprašysiu tuoj Edmės kontaktų, kad man atsiųstų į až. Vienu žodžiu, Patricija, kai man Art paskambins, aš tave ir Edmę informuosiu. Iki!
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 11 12, 18:43)
Dar norejau mergytes paklausti patarimo, busiu dar kita savaite Vilniuje, ar verta pas Ruolia vaziuoti?  blush2.gif Ar sunku paskui su tuom zolelem zaisti? blush2.gif

nežinau ar verta, visa info yra internete, žurnaluose, va pastarojoj Motery spalio mėn. didžiulis straipsnis, ką išgirdau prieš kokius šešis metus, viską tą patį surašęs.
Ruolios straipsnis Motery
Fitoterapija onkologijoje, medžiaga paruošta Ruolios

Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 11 12, 19:43)
Dar norejau mergytes paklausti patarimo, busiu dar kita savaite Vilniuje, ar verta pas Ruolia vaziuoti?  blush2.gif Ar sunku paskui su tuom zolelem zaisti? blush2.gif

Pritariu Degančiai, manau, neverta, pažįstama ką tik buvo pas jį, sakė nieko negalima naudoti, kol gauni Herceptiną, nes gydymas dar skaitosi nebaigtas. Tik organizmo stiprinimas ir nieko daugiau, jokių žolelių.

Atsisveikinu trumpam, lekiam su mažium į sanatoriją, linkėkit, kad tik nesusirgtumėm smile.gif

Visiem sveikatytės ir geros nuotaikos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 13 lapkričio 2010 - 20:17
Grek, Deganti aciu uz atsakymus, nevaziuosiu pa ji kol kas 4u.gif Padejot man apsispresti thumbup.gif
Gal kuriai taip buvo, ziauriai tirpsta paskutiniu metu galunes, pastoviai salta,dideja svoris, nes kaupiasi skysciai, visas kunas pabrinkes, sirdele daznokai uzspaudzia doh.gif Inkstu veiklos tyrimai geri, kraujas apart Leu 3,0 irgi geras. Tik, seseliu prasiau, kad paimtu Kalciui ir Magniui kraujukai kai pris operaija dare visus tyrumus jos nepaime doh.gif doh.gif doh.gif Gal tai su kalciu ir magnio trukumu susieje blush2.gif Mano seimos gydytoja pastoviai apsikrovusi darbais, pagalbos nedaug sulaukiu is jos doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Na, kaip užsilaikę vakarėlio dalyviai? NBA kaip jautiesi šiandien? Man tai galvelė apsunkus. Matyt vynelio padauginau alc.gif . biggrin.gif
Samta, nieko negaliu patarti. Man po spindulinio kažkaip operuotos rankos bevardis ir mažasis pirštas lyg tai aptirpęs. Darau mankšteles ryte , vakare. Tikiuosi per laiką praeis.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2010 11 14, 12:48)
Sveiki 4u.gif Na, kaip užsilaikę vakarėlio dalyviai? NBA kaip jautiesi šiandien? Man tai galvelė apsunkus. Matyt vynelio padauginau alc.gif . biggrin.gif
Samta, nieko negaliu patarti. Man po spindulinio kažkaip operuotos rankos bevardis ir mažasis pirštas lyg tai aptirpęs. Darau mankšteles ryte , vakare. Tikiuosi per laiką praeis.

Sveika,
Aš jaučiuosi neblogai, vynelio, kaip matei, nepadauginau. biggrin.gif Įdomu, kaip Patricija vakarą užbaigė?
Šiandien oras neblogas, reiks į lauką lėkti su savo šuniais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 11 14, 02:36)
Gal kuriai taip buvo, ziauriai tirpsta paskutiniu metu galunes, pastoviai salta,dideja svoris, nes kaupiasi skysciai, visas kunas pabrinkes, sirdele daznokai uzspaudzia doh.gif

Visa tai, Samta, ir man buvo. Čia Herceptino poveikis - tas šaltkrėtis. O svorio aš irgi priaugau - 8 kg. net. Taip ir tebėra jie. Širdelė patabaluoja, greičiau paėjus ar lipant laiptais dusuliukas, kol kas taip ir liko, nors mano gydymas baigtas 2009m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 14 lapkričio 2010 - 11:56
QUOTE(arune @ 2010 11 14, 12:54)
Visa tai, Samta, ir man buvo. Čia Herceptino poveikis - tas šaltkrėtis. O svorio aš irgi priaugau - 8 kg. net. Taip ir tebėra jie. Širdelė patabaluoja, greičiau paėjus ar lipant laiptais dusuliukas, kol kas taip ir liko, nors mano gydymas baigtas 2009m.

O skysciai nesikaupe organizme? Visa pabrinkusi esu doh.gif Mazai valgau, o svoris vos ne kasdien +1 kg doh.gif jauciu rankos, kojos tirpsta del tu skysciu? doh.gif Nusipirkau skysciu varanciu vaistu, ziuresim gal palengves unsure.gif O sirdele, gerokai surakinus buvo, bet pora dienu atsigulejau lygtais geriau, kardiograma nebloga g.gif Kazko isvisu pusiu uzspaude mane doh.gif doh.gif doh.gif o dar iki balandzio Herceptina leistys g.gif Anksiau nejausdavau nuo jo salutiniu, o dabar su kiekviena doze vis prasciau jauciuos po jo doh.gif

Visai patiko Ruolio straipsnis thumbup.gif bendradarbe buvo pas ji po chemijos, bet pradedant Herceptina vartuoti ir israse jai kruva zoliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 11 14, 17:37)
O skysciai nesikaupe organizme? Visa pabrinkusi esu doh.gif  Mazai valgau, o svoris vos ne kasdien +1 kg doh.gif  jauciu rankos, kojos tirpsta del tu skysciu? doh.gif

Kaupėsi skysčiai, kaip ir rašai, ir aš buvau paburkus visa. Nebijok, Samta, ne tau vienai taip. Mano pažįstamom taip pat svoris augo, na, tiesa, vienai ne, kokia buvo lieknutė, tokia liko ir po gydymo, o mes, kelios, visos priaugom po 5 - 8 kg. Jeigu tavo kardiograma gera, tai viskas tvarkoj, mano kardiograma rodydavo tachikardiją ir dar kažką, nebepamenu, tačiau gydytoja sakė, kad tai nekliudo toliau leisti Herceptiną. Kaip skaitei turbūt, Herceptinas toksiškas širdžiai, todėl visa tai normalu. Pailsėk, kiek tik gali, pagulinėk, neužsikrauk visų rūpesčių ant savęs, leisk kitiems tau padėti!

Einu paskaitinėt Ruolios straipsnių, esu primiršus...Pas jį važiavau gal 3 kartus.
Atsakyti
Smagus susitikimas buvo Marijampolėje, labai smagios moteriškės Patricija, NBA, Edmė. Labai smagu buvo susipažinti.
Sveikatėlės jums kiek galima stipresnės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , žinau kad tos sveikatos nevisada būna, bet esate gražios, stiprios, šaunuolės moteriškės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Art.: 15 lapkričio 2010 - 09:12
Sveiki 4u.gif . Tik Patricija kažkur dingus iš eterio g.gif . Aš Jau pasigedau biggrin.gif .
Atsakyti
Aš čia, aš čia, tik nenoriu rašyti ne į temą, tai labiau būsiu GABIJOS temoje.
Dabar sėdžiu prie šeimos gydyt.kabineto durų ir laukiu kraujo atsakymų.
Atsakyti