Aciu uz palaikyma mergaites. Kadangi nusiteikiau situo reikalu uzsiimti rimtai, siandien truputi pasigilinau i internete skelbiama informacija. Taigi, Yury salonas skelbia info, kad tai yra VISISKAI naturali, gydomoji procedura (pasidariau print screen del visa ko, jei info netiketai pasikeis). Gerai pagooglinus radau nemazai info apie GK priemonese naudojama formaldehida, jo kiekius ir zala organizmui.
Kirpeja sake, kad man plaukus abu kartus tiesino su 4 proc. stiprumo priemone. Kas tie 4 proc. per daug nesigilinau, o pasirodo, kad tai formaldehido kiekis. Niekaip nesupratau, kodel man tos proceduros metu taip purte saltis ir skaudejo galva, tik dabar staiga supratau...Visos proceduros metu nuvo siaubingai daug garu (garavo plaukai nuo tiesintuvo), as jos dar paklausiau ar tai nekenksminga, ji man atsake, kad tai keratinas garuoja, jie mera kenksmingi organizmui. Visas salonas buvo tiek prigaraves, kad net garu istraukejas virs galvos nepadejo. Tai va klausimas man iskilo - kuo nusikalte yra kiti salono klientai, kad jie turi kvepuoti formaldehido garais. O jei tuo metu ten sedetu nescia moteris???
Kuo giliau i miska tuo daugiau medziu
as pati noriu sito tiesinimo...o kodel jus nepasidomejot tu priemoniu sudetimi...nete raso, kad reikia ziuret, kad sudetyje nebutu formaldehydo
kokios firmos tos priemones buvo?