Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Sunkissed @ 2010 11 03, 13:27)
Gal biski bus ne i tema bet parduptuvei martina radau toki naturalu keratina,pakelis mazutis 5 lt. Instrukcijoj parasyta kad ji reikia deti i priemone cheminio susukavimo ar plauku dazus,kad apsaugotu ar tai maziau pakenktu plaukui,tai kaip suprantu tai tas pats gaunasi kad is kito galo...i keratina idedama tos cheminiam skirtos chemijos

As toki keratina naudoju karta per savaite mirksiukas.gif Dedu i kauke ir istepus plaukus uzsidedu maiseli, ranksluoti ir pabunu kokia valandziuke. Labai labai grazus plaukai buna kai isskalauju wub.gif Blizga ir svelnuciai wub.gif Geriau nei tas braziliskas tiesinimas ax.gif Ir manau simta kart sveikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 11 02, 22:55)
Aciu uz palaikyma mergaites. Kadangi nusiteikiau situo reikalu uzsiimti rimtai, siandien truputi pasigilinau i internete skelbiama informacija. Taigi, Yury salonas skelbia info, kad tai yra VISISKAI naturali, gydomoji procedura (pasidariau print screen del visa ko, jei info netiketai pasikeis).

Dėl klaidinančios reklamos reiktų kreitis į LR Konkurencijos tarybą
Atsakyti
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 11 02, 23:55)
Aciu uz palaikyma mergaites. Kadangi nusiteikiau situo reikalu uzsiimti rimtai, siandien truputi pasigilinau i internete skelbiama informacija. Taigi, Yury salonas skelbia info, kad tai yra VISISKAI naturali, gydomoji procedura (pasidariau print screen del visa ko, jei info netiketai pasikeis). Gerai pagooglinus radau nemazai info apie GK priemonese naudojama formaldehida, jo kiekius ir zala organizmui.
Kirpeja sake, kad man plaukus abu kartus tiesino su 4 proc. stiprumo priemone. Kas tie 4 proc. per daug nesigilinau, o pasirodo, kad tai formaldehido kiekis. Niekaip nesupratau, kodel man tos proceduros metu taip purte saltis ir skaudejo galva, tik dabar staiga supratau...Visos proceduros metu nuvo siaubingai daug garu (garavo plaukai nuo tiesintuvo), as jos dar paklausiau ar tai nekenksminga, ji man atsake, kad tai keratinas garuoja, jie mera kenksmingi organizmui. Visas salonas buvo tiek prigaraves, kad net garu istraukejas virs galvos nepadejo. Tai va klausimas man iskilo - kuo nusikalte yra kiti salono klientai, kad jie turi kvepuoti formaldehido garais. O  jei tuo metu ten sedetu nescia moteris???
Kuo giliau i miska tuo daugiau medziu  doh.gif

siaubas unsure.gif as pati noriu sito tiesinimo...o kodel jus nepasidomejot tu priemoniu sudetimi...nete raso, kad reikia ziuret, kad sudetyje nebutu formaldehydo unsure.gif kokios firmos tos priemones buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m@m@ite: 03 lapkričio 2010 - 22:27
QUOTE(m@m@ite @ 2010 11 03, 23:24)
siaubas unsure.gif  as pati noriu sito tiesinimo...o kodel jus nepasidomejot tu priemoniu sudetimi...nete raso, kad reikia ziuret, kad sudetyje nebutu formaldehydo  unsure.gif kokios firmos tos priemones buvo?

Jei nebus formaldehido, tai tiesumo nemanau, kad galima tiketis, nebent kazkokios geresnes plauku bukles, kuria duos keratinas. Mano plaukai visdar tiesuteliai, dariausi su encanto, praejo daugiau nei menuo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 11 04, 00:34)
Jei nebus formaldehido, tai tiesumo nemanau, kad galima tiketis, nebent kazkokios geresnes plauku bukles, kuria duos keratinas. Mano plaukai visdar tiesuteliai, dariausi su encanto, praejo daugiau nei menuo  bigsmile.gif

jo, raso, kad sis budas saugesnis...vadinasi Brazilian Blowout ...Lyndsay, Nicole Richie, Lopez butent sita pasidariusios unsure.gif
O Jusu plaukai tamsus, ar sviesinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m@m@ite: 03 lapkričio 2010 - 23:04
QUOTE(m@m@ite @ 2010 11 03, 22:24)
siaubas unsure.gif  as pati noriu sito tiesinimo...o kodel jus nepasidomejot tu priemoniu sudetimi...nete raso, kad reikia ziuret, kad sudetyje nebutu formaldehydo  unsure.gif kokios firmos tos priemones buvo?

Global keratin/ juvexin
Atsakyti
skaitau ir netikiu,pati dirbu sioje sferoje,maciau daugybe meistru kurie ant tiek susireiksmine jauciasi,kad tiesiog nebesiskaito su zmonemis,prarade sveika nuovoka,save uzsikele ant kazkokio pjedestalo,susirge zvaigzdziu liga,prarade zmogiskuma,dar tyciojasi,slykstu net skaityti ka jus cia rasete apie Jury salona,galiu duoti 100% kad pries procedura su jumis bendravo zymiai maloniau,o kai jau pasieme pinigus tai tuomet mazdaug pati viska turejai susizinoti,dar del vieno dalyko esu apakusi kad dare net su 4% formaldehidu,kai jau del 2% visi baisiausiai siausiasi.As vietoje to salono bandyciau siulyti kazkoki kompromisa,tarkim pakartoti procedura nemokamai,jeigu jums jau atsoko fantazija nuo jos,tai galu gale kazkoki plauku atstatymo/drekinimo proceduru kursa,galu gale priemoniu padovanoti,kurios pades jusu plaukams nebetrupeti,negalima sitaip palikti zmogaus.Dar drista sakyti kad jeigu salone profesionaliai isfenavus bus tiesus tai turesite susimoketi uz susukavima-tai sitas mane pribaige gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikos, dariausi ilgalaiki tiesinimi Gatineau salone, likau ziauriai patenkinta min. pusei metu smile.gif Isplovei galva ir ramu net be feno lygus kaip stiklas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(m@m@ite @ 2010 11 04, 00:01)
jo, raso, kad sis budas saugesnis...vadinasi Brazilian Blowout ...Lyndsay, Nicole Richie, Lopez butent sita pasidariusios  unsure.gif
O Jusu plaukai tamsus, ar sviesinti?

Mano plaukai naturalus,rudi
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 11 03, 16:16)
As toki keratina naudoju karta per savaite mirksiukas.gif Dedu i kauke ir istepus plaukus uzsidedu maiseli, ranksluoti ir pabunu kokia valandziuke. Labai labai grazus plaukai buna kai isskalauju wub.gif Blizga ir svelnuciai wub.gif Geriau nei tas braziliskas tiesinimas ax.gif Ir manau simta kart sveikiau biggrin.gif

kaip jis atrodo ? 4u.gif
Atsakyti
as pernorejau po to ko pasiskaiciau daugiau...geriau nusipirksiu keratina, kaip ir Lorute...wella toki turi...
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2010 11 04, 19:43)
kaip jis atrodo ?  4u.gif

Panasus i sita:
http://www.kirpyklom...erga_50x10ml/96
Atsakyti