Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Lorute @ 2010 11 04, 23:49)

Taip butent tos ir buvo firmos smile.gif kaip foto,tik sakau,mazas pakelis,kaivo 5 lt,martina pardei smile.gif cia kaip matau pakuote visa kiekiais,as ji dejau ant degnu plauku,bet to pakliuko neuzteko,tagi manau ,reiktu koki balzama susirast su ketatinu ir tada i ji deri,nu kad nepergadint,as seip kazkokio poveikio nepajutau,bet tik viena syki ji dejau...
Atsakyti
QUOTE(kamilele12 @ 2010 11 04, 19:40)
Sveikos, dariausi ilgalaiki tiesinimi Gatineau salone, likau ziauriai patenkinta min. pusei metu smile.gif Isplovei galva ir ramu net be feno lygus kaip stiklas thumbup.gif

Labutis,
Labai noriu issitiesinti plaukucius ,bet jie pas mane gan ilgi o kiek kainavo jums tas malonumas ir kokiam cia mieste ?
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danga7 @ 2010 11 05, 02:49)
Labutis,
Labai noriu issitiesinti plaukucius ,bet jie pas mane gan ilgi o kiek kainavo jums tas malonumas ir kokiam cia mieste ?
Aciukas  4u.gif

La, tas malonumas kainavo apie 700 bet mano plaukai buvo trumpesni negu vidutinio ilgio, o dariausi Vilniuje. Aisku po to kai pamaciau rezultata ir isplovus galva ne gaila nei vieno cento. smile.gif
Atsakyti
mano drauge uz 250 issitiesino namuose pas kazkokia mergaite is MD, tai labai patenkinta, pas ja plaukai iki juosmens. gaila dar nemaciau pati jos, bet sako nemane kad jos plaukai gali but tokie nerealus.
va ir as mastau pasidaryt ta tiesinima. tik idomu kur dar Klaipedoj galima pasidaryt, atsiliepimu daugiau ieskau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 05 lapkričio 2010 - 12:29
QUOTE(Sunkissed @ 2010 11 05, 01:24)
Taip butent tos ir buvo firmos smile.gif kaip foto,tik sakau,mazas pakelis,kaivo 5 lt,martina pardei smile.gif  cia kaip matau pakuote visa kiekiais,as ji dejau ant degnu plauku,bet to pakliuko neuzteko,tagi manau ,reiktu koki balzama susirast su ketatinu ir tada i ji deri,nu kad nepergadint,as seip kazkokio poveikio nepajutau,bet tik viena syki ji dejau...

Pas mane kitokia dezute, raudona. Bet firma lyg ta pati. Tai as ta pakiuka dedu i paprasta plauku kauke ir palaikau mirksiukas.gif mes 3 drauges ta dezute pirkom, pasidalinom ir visos negalim patiket, kad rezultatos toks puikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 11 02, 23:28)
As tai manau, kad cia ne esme kuriam salone darysit mirksiukas.gif Esme yra priemonese ir melagingoj reklamoj doh.gif

bet kaip zinoti, kas su gerom priemonem dirba, o kas ne...dabar ir tikru ir netikru tu keratinu yra...todel ir klausineti, ziuri, kaip kitoms pasiseke, klausai ir renkiesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilele12 @ 2010 11 05, 08:32)
La, tas malonumas kainavo apie 700 bet mano plaukai buvo trumpesni negu vidutinio ilgio, o dariausi Vilniuje. Aisku po to kai pamaciau rezultata ir isplovus galva ne gaila nei vieno cento. smile.gif

Man atrodo pas jus ne braziliskas g.gif o tas vadinamas cheminis
Atsakyti
Maciau kad pardavineja internete priemones ,Braziliska tiesinima pasidariti namuose ,bet kadangi mano plaukuciai iki dupciaus doh.gif ,tai pati nieko nepasidarisiu ax.gif ,o ju daug ir zarazos turi polinki suktis doh.gif doh.gif
Gal zinot kokia mergaite kuri Kaune namie tuo uzsiima ,nes salonuose labai jau brangokai gaunasi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Danga7 @ 2010 11 06, 20:32)
Labutis,
va kaip gaila, kad taip ilgai laukti  verysad.gif ,ziuresiu kaip cia man seksis rasti ,o jei ne ,tai per ziema as juos palepinsiu ir pavasari susirasiu jus  mirksiukas.gif
Aciu

Užsuk cia rasin kas padarys wink.gif http://www.encanto.l...s-ir-uzsakymas/
Atsakyti
Sveikutės, šeštadienį pasidariau brazilišką plaukų tiesinimą. Nerealiai patiko, likau patenkinta rezultatu. Jį man atliko Šiauliuose grožio salone "Prie Saulės" kirpėja Jolanta Ž. Plaukai tapo švelnūs, lygūs, blizgantys. Internete buvau skaičiusi, kad tai labai ilga procedūra , bet man laikas ėjo greitai galbūt todėl, kad pakliuvo maloni kirpėja:)
Atsakyti
QUOTE(JulieA @ 2010 11 07, 11:45)
Sveikutės, šeštadienį pasidariau brazilišką plaukų tiesinimą. Nerealiai patiko, likau patenkinta rezultatu. Jį man atliko Šiauliuose grožio salone "Prie Saulės" kirpėja Jolanta Ž. Plaukai tapo švelnūs, lygūs, blizgantys. Internete buvau skaičiusi, kad tai labai ilga procedūra , bet man laikas ėjo greitai galbūt todėl, kad pakliuvo maloni kirpėja:)

O kiek sumokejot ir kokio ilgio jusu plaukai? smile.gif
Atsakyti
Mano plaukai žemiau pečių ir mokėjau 350 litų.
Atsakyti