Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

Kas jau pasinaudojo šia akcija Egoform salone?
http://www.grupinis....iant-strukturos

Noriu perpirkti iš vienos merginos šį kuponą. Paskambinau į tą saloną, sako naudoja KERATIN COMPLEX priemones. Kiek ieškojau, atsiliepimų apie šias priemones nulis.

Gal kas man paaiškintų būtent dėl šių priemonių?
Taip pat būtų šaunu, jei atsirastų Egoform klienčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2011 03 13, 13:16)
Kas jau pasinaudojo šia akcija Egoform salone?
http://www.grupinis....iant-strukturos

Noriu perpirkti iš vienos merginos šį kuponą. Paskambinau į tą saloną, sako naudoja KERATIN COMPLEX priemones. Kiek ieškojau, atsiliepimų apie šias priemones nulis.

Gal kas man paaiškintų būtent dėl šių priemonių?
Taip pat būtų šaunu, jei atsirastų Egoform klienčių  smile.gif

ar skaitote angliskai?
sita straipsni man parode drauge, del ko ji rinkosi dikson tiesinima, nes jusu minimos firmos priemone yra draudziama US ir ten kirpejai renkasi Dikson tiesinima, kuris yra be formaldegido...del to ir as apsisprendziau rinktis dikson gatineu salone ir juo toliau domiuosi, tik niekaip dar nepasidau mirksiukas.gif

http://natural-hair-...gerous-13391794
Atsakyti
QUOTE(kijina @ 2011 03 13, 15:01)
ar skaitote angliskai?
sita straipsni man parode drauge, del ko ji rinkosi dikson tiesinima, nes jusu minimos firmos priemone yra draudziama US  ir ten kirpejai renkasi Dikson tiesinima, kuris yra be formaldegido...del to ir as apsisprendziau rinktis dikson gatineu salone ir juo toliau domiuosi, tik niekaip dar nepasidau mirksiukas.gif

http://natural-hair-...gerous-13391794

Matot, mane šiuo metu domina tik tos priemonės, nes jomis daro Egoform salonas su akcija smile.gif
Beje, va ką tik radau skelbimuką iš Rusijos, parašyta, kad KERATIN complex yra be formaldegido g.gif
Jūsų informacija sudomino...
Atsakyti
QUOTE(astorr24 @ 2011 02 23, 10:48)
Mergaites baikit koki valomi šampūnai prieš tokia procedūra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kas per dalykas užsitepi ir tik pradžiovini ir viskas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Su Salermu ir gi yra tam tikra eiga ir technologija dirbti, ir viskas ten tam rinkyni yra reikalinga, ten netgi ir filmukas pridėtas kaip tai daryti ir tiesinama yra per du kartus tikrai ne per vien ir su atitinkamu karščiu.
Prisidirbat pačios, o po to rašot, kad keratininis tiesinimas nepadeda, riebaluojasi. Jau geriau tarkitės su kirpėjom savo,o nedarykit pačios tokiu patarimu prisiskaite verysad.gif  verysad.gif . Liūdna ,net skaityt.
Papildyta:

Taip taip šita kauke yra nuostabi, ir šampūnas tos pačios linijos nuostabus. ir dar labai nuostabus dalykas po keratininio tiesinimo ar šiaip tiesinant plaukus pasipurkšti http://www.plaukai.e...tinu-10261.html sita produkta as tiesiok myyyyyyyyyyyyliuuuuuuuuuuuuu

Gal galite įmesti nuorodą šio šampūno?
Ar būtinai tą purkštuvą naudoti po keratino procedūrų? Ar galima ir šiaip, jei plauni paprastu šampūnu?
Atsakyti
Ar galima po sio tiesinimo naudoti priemone su Sodium Ceteareth Sulfate
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 14, 18:09)
Ar galima po sio tiesinimo naudoti priemone su Sodium Ceteareth Sulfate

Galima, bet nerokomenduojama. Geriausia, kad sudėtyje nebūtų jokių chloridų ir sulfatų.
Aš turiu Keratin Complex rinkinį su keratinu - šampunas, balzamas ir keratino kremas (infusion), neblogas, bet ne stebuklas.
Atsakyti
Kazin ar labai pakenks tiesinimui? nes pleiskanu ziauriai po sio tiesinimo atsirado, noriu viena priemone isbandyti, bet vat tas ingredientas jame yra unsure.gif Bijau, kad issiplaus
Atsakyti
poryt salone darysiu braziliska tiesinima, tikiuosi, kad liksiu patenkinta rezultatu rolleyes.gif beje, idomu, ar galima deti aliejines kaukes, ar jis neardo keratina g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 15, 12:22)
poryt salone darysiu braziliska tiesinima, tikiuosi, kad liksiu patenkinta rezultatu rolleyes.gif  beje, idomu, ar galima deti aliejines kaukes, ar jis neardo keratina g.gif

Abejoju ar bus būtinybė wink.gif po keratino procedūros aš tik išsiplaunu plaukus šampūnu ir kondicionierių dedu. Jokių aliejukų, nenuplaunamų kondicionierių net nereikia, plaukai ir taip tiesūs, slidūs, blizga. Plaukus jau ir taip tenka plauti dažniau, tai manau kaukės aliejinės prieš plovimą dar labiau plauką apsunkintų smile.gif
P.S. Plaukus ploviau jau daug kartų, ir vis dar tiesūs kai styga (netgi jau pasiilgstu to purumo) biggrin.gif , taip kad man pasiteisino tiesinimo keratinu procedūra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bahamos: 15 kovo 2011 - 12:37
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 15, 12:22)
poryt salone darysiu braziliska tiesinima, tikiuosi, kad liksiu patenkinta rezultatu rolleyes.gif  beje, idomu, ar galima deti aliejines kaukes, ar jis neardo keratina g.gif

Labai lauksim atsiliepimu ir foto pries bei po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 15, 14:22)

kuriam salone?
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2011 03 15, 19:53)
kuriam salone?

egoforma
Atsakyti