Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Lorute @ 2011 03 17, 11:01)
Isplauna ne tiesuma o keratina biggrin.gif Tiesumo ir taip gali nebut biggrin.gif

Pas mane tiesumas jau 5 men. laikosi, tai domina ar tiesumo neisplaus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 17, 17:47)
Pas mane tiesumas jau 5 men. laikosi, tai domina ar tiesumo neisplaus biggrin.gif biggrin.gif

tai po 5 men nieko keisto, jeigu ir tiesumas dings biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 17, 16:56)
tai po 5 men nieko keisto, jeigu ir tiesumas dings biggrin.gif

Bet dabar dar jis yra. Bijau, kad naudojant priemone su mano minetu ingredientu prades dingti tiesumas g.gif Vat ka as cia bandau issiaiskinti ar Sodium Ceteareth Sulfate gali isplauti ta tiesuma, kuris man iki siol laikosi
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 17, 18:05)
Bet dabar dar jis yra. Bijau, kad naudojant priemone su mano minetu ingredientu prades dingti tiesumas  g.gif  Vat ka as cia bandau issiaiskinti ar Sodium Ceteareth Sulfate gali isplauti ta tiesuma, kuris man iki siol laikosi

zinok, pagooglinau ir radau info, kad negalima naudoti su natrio chloridu:
1.Niekada nenaudokite šampūnų ir kondicionierių, savo sudėtyje turinčių natrio chloridų (sodium chloride). Natrio chloridas išplauna produktą iš kutikulų, ir sutrumpėja preparato veiksmingumas.
todel manau, kad ir mano sodium, kur yra, ir tas tavo gali buti naudojami.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 17, 01:59)
Noriu pasitikslinti, ar Sulfatai greiciau isplauna ta tiesuma?  biggrin.gif

Ne sulfatai,o natrio druskos(sodium chlorid) isplauna greiciau keratina 4u.gif
Asmeniskai naudoju QOD max sampuna ir kondicionieriu. Putoja gerai,tik svelniai isplauna plaukucius,nesausina taip ju.O kondicionierius irgi su keratinu,tai dar paminkstina plaukus.Pirkausi po 59 lt.
Atsakyti
Tai turbut tada galesiu naudot bigsmile.gif Nes reikia kovot su pleiskanom, vat minusas sios proceduros didelis butent del sios problemos atsiradimo man doh.gif verysad.gif
Atsakyti
cia tau po tos proceduros pleiskanu atsirado? o kada pries tai ju esi turejus?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 17, 20:29)
cia tau po tos proceduros pleiskanu atsirado? o kada pries tai  ju esi turejus?

Aha, po. Esu turejus gal vaikystej tik
Atsakyti
As kazkaip tu pleiskanu su keratino procedura nebuvau susiejus, bet dabar kai pagalvojau, tai tikrai atsirado tik po proceduros, pries tai gyvenime nera buve. Nu tai negi cia gali but del to? sad.gif
Atsakyti
panos, negasdinkit su tom pleiskanom blink.gif tikiuosi neapturesiu to "malonumo"
Atsakyti
Man tai grynai po to, nes pries procedura nuejau kirptis, kirpeja nieko neminejo, o pas ja kepruosi kokie 5 metai, jau viska pasako, jei pamato ka nors blogo del plauku, o praejus kiek laiko po proceduros, kirpeja iskart sako kiek pleiskanu atsirado. Pirma tai katasrtofa man buvo, dabar ju maziau, bet vistiek jauciu dideli diskomforta, kai matau ant juodu drabuziu pleiskaneliu prikritusiu doh.gif Banzdiau naikinti tom naturalesnem priemonem, bet kaip matau, tikrai nebepades, bet taip nesinori tu banguotu plauku biggrin.gif Tai ir uzklausiau, nu bandysiu dar pabaigti cemeryciu vandeni, jei nepades, naudosiu ta priemone su tuo Sulfatu kazkokiu biggrin.gif gal nesusigarbanosiu
Atsakyti
Man tai nedaug atsirado. As pati net nepastebejau pradzioj. Man per kompiuteri plaukus tyre ir galvos oda. Tai plaukus labai isgyre kad blizgus ir sveiki, o va galvos oda kai parode tai zado netekau.
Siaip patare naudot galvos pylinga. Yra ampoles kazkokios, atseit nusveicia galvos oda.
Atsakyti