Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

as irgi uzsirasiau tiesinimui thumbup.gif
sake procedura 4 valandas trunka blink.gif
paziuresim koks rezultatas bus, gal neiseisiu plika galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2011 03 16, 16:00)
sake procedura  4 valandas trunka  blink.gif 
paziuresim koks rezultatas bus, gal neiseisiu plika galva  lotuliukas.gif

nuo 2 iki 4. 4 tai jau jeigu turi daug ilgu plauku smile.gif as su savo ilgio plaukais manau apie 3-4 sedesiu rytoj, tikiuosi bus verta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 16, 20:03)
nuo 2 iki 4. 4 tai jau jeigu turi daug ilgu plauku smile.gif as su savo ilgio plaukais manau apie 3-4 sedesiu rytoj, tikiuosi bus verta rolleyes.gif

ilgi mano plaukai, tik ploni labai doh.gif
mane priims tik 29 d. unsure.gif ilgai laukti, bet ka padarysi doh.gif
gal parodysi foto pries ir po, butu idomu pamatyt rezultata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 14, 18:09)
Ar galima po sio tiesinimo naudoti priemone su Sodium Ceteareth Sulfate

QUOTE(C.R.Y.S.T.A.L @ 2011 03 15, 09:00)
Galima, bet nerokomenduojama. Geriausia, kad sudėtyje nebūtų jokių chloridų ir sulfatų.
Aš turiu Keratin Complex rinkinį su keratinu - šampunas, balzamas ir keratino kremas (infusion), neblogas, bet ne stebuklas.

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 15, 11:08)
Kazin ar labai pakenks tiesinimui? nes pleiskanu ziauriai po sio tiesinimo atsirado, noriu viena priemone isbandyti, bet vat tas ingredientas jame yra  unsure.gif  Bijau, kad issiplaus

Noriu pasitikslinti, ar Sulfatai greiciau isplauna ta tiesuma? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2011 03 16, 18:44)
ilgi mano plaukai, tik ploni labai  doh.gif
mane priims tik 29 d.  unsure.gif  ilgai laukti, bet ka padarysi  doh.gif
gal parodysi foto pries ir po, butu idomu pamatyt rezultata  thumbup.gif

Sveika. Pas ka uzsirasiai ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2011 03 16, 22:44)
gal parodysi foto pries ir po, butu idomu pamatyt rezultata  thumbup.gif

schmoll.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 17, 00:59)
Noriu pasitikslinti, ar Sulfatai greiciau isplauna ta tiesuma?  biggrin.gif

Isplauna ne tiesuma o keratina biggrin.gif Tiesumo ir taip gali nebut biggrin.gif
Atsakyti
kazin, ar visi sulfatai netinkami ir isplauna keratina, nes paziurejau pas mane yra 2 natur / ekolog sampunai, yra ten sulfatas, bet ne tas standartinis SLS, o kazkoks sodium cocoyl sulfate g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 17, 12:36)
kazin, ar visi sulfatai netinkami ir isplauna keratina, nes paziurejau pas mane yra 2 natur / ekolog sampunai, yra ten sulfatas, bet ne tas standartinis SLS, o kazkoks sodium cocoyl sulfate g.gif

As visu smulkmenu nezinau kokie sulfatai isplauna kokie neisplaunu. Prisimenu kazkas sake, kad jei ant butelioko randi uzrasa sulfatas tai reiskia netinka biggrin.gif Dar sake, kad jei sampunas ekologiskas tai nereiskia, kad tinkamas. Vis tiek reikia skaityti ar nera zodziu kaip sodium, sulfate. O kuom jie ten skiriasi tai nezinau ir nesuku galvos siaip jau. 4u.gif
Atsakyti
as jau po proceduros, viskas, kaip ir turi buti pirmom dienom - grazu, plaukai kaip stygos, zvilga, blizga smile.gif ziuresiu po menesio - dvieju, kas bus toliau smile.gif kur, kokius sampunus ir kondiskes be sulfatu perkat? kirpeja siule savo po 90 lt, bet galvoju reikia pirmiau cia pasitarti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 17, 16:14)
as jau po proceduros, viskas, kaip ir turi buti pirmom dienom - grazu, plaukai kaip stygos, zvilga, blizga smile.gif ziuresiu po menesio - dvieju, kas bus toliau smile.gif kur, kokius sampunus ir kondiskes be sulfatu perkat? kirpeja siule savo po 90 lt, bet galvoju reikia pirmiau cia pasitarti biggrin.gif

kiek laiko dare g.gif
nenori parodyt savo grozio mirksiukas.gif
ar patenkinta esi rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2011 03 17, 17:21)
kiek laiko dare  g.gif
nenori parodyt  savo grozio mirksiukas.gif
ar patenkinta esi rezultatu?

3 val su trupuciu smile.gif nea, nenoriu biggrin.gif dar darbe, veliau konferencija, zodziu aj irnesakyk.gif
del rezultato: nu zinai kaip, visada (bent jua as) iseinu is salono patenkinta rezultatu, taip ir cia, realiai jokiu pokyciu, tik tiesios kaip stygos plaukai smile.gif rezulattu busiu/nebusiu patenkinta tik praejus menesiui, dviem, o dar toks ten ir rezultatas rolleyes.gif
Atsakyti