Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

Planavom vaikuti 5 men. ir kad si men - 5 - nemaniau kad pasiseks, nes buvau pas ginek. dare echo is vidaus tai galvojau jau ten ismakalavo viska, nieko nebus lotuliukas.gif

Nors man kazkas keisto buvo, kai su drauge ejom i kabinas pardej, matuotis rubu ir pastebejau, kad inkstyrai ant nosytes patys lenda lauk, valosi odyte, nors man jie problema didziausia, niekaip nesivalo, labai giiliai. Va man gal tas dar dave minti, kad kazkas keiciasi organizme smile.gif

Ir jau pora dienu skrandi skauda...keisciausia pavalgius. gal tai nera nestumo pozymis, gal sutapimas. bet niekada nesu turejusi bedu su skrandziu g.gif

Visoms nuosirdziausiai linkiu sulaukti II 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 11 27, 20:40)
Sveeikutes. Va kaip man sekesi. dariau sivakar

Tyliai sveikinu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 11 28, 01:40)
Sveeikutes. Va kaip man sekesi. dariau sivakar
user posted image

Labai tikiuosi bus viskas gerai. biju tu triju menesiu pirmu  ax.gif

Sveikinimai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Selavy @ 2010 11 24, 09:01)
Sveikinu thumbup.gif  4u.gif ! Bet keista, kad 10 savaite, skaiciuojant nuo spalio 10 d, iseina 7 tik g.gif ...

Aš ir pati to nesupratau, gal daktarai suklydeo g.gif na, nežinau, vėliau būtinai apsilankysiu pas daktarus. Gal klaida čia g.gif
Ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes norejau paklausti man spalio 25 diena buvo persileidimas sio menesio lapkricio 28 d susirgau bet tik pora lasu paskui dingo viskas daktaras liepe man laukti iki pirmu menesiniu ir pradeti gerti vitaminus kad skatintu bet as su vyru visa lapkricio menesi nesisaugojau todel dabar pasimetus labai mazai buvo menesiniu ziaurei net dabar skauda krutine ir desini sona as pati esu ne lietuvoje tai net nzn ka daryti gal pabandyti testuka pasidaryti ar dar per anksti.patarkit?
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 09, 20:43)
nenoriu taves liudint, gal tau tai bus ir pozymis, mes bando jau 11 cikla, ir kiekviena kart krutine pabrinkus ir jautri laaabai, bet rezultato nera...

Buvai teisi, agiute, nepavyko mums... Bandysim dar karta smile.gif Tureciau suzinoti gruodzio vidury, ar pavyko. Si karta stengsiuos labai nekreipti demesio i pozymius, jauciu pati sau tik prisigalvoju...
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2010 11 29, 22:58)
Buvai teisi, agiute, nepavyko mums... Bandysim dar karta smile.gif Tureciau suzinoti gruodzio vidury, ar pavyko. Si karta stengsiuos labai nekreipti demesio i pozymius, jauciu pati sau tik prisigalvoju...

as ir jau nebekreipiu demesio i simptomus,nes krutine kiekviena menesi paskauda.Dabar sau kalu i galva,kad tikras pirmas nestumo pozymis,tai dingusios mm
Atsakyti
O man visai jokiu pozymiu kol kas nera, tik dinge mmm ir padidejusi krutine. Bet net nepasakyciau, kad labai jautri. Nu, aisku, nestuma patvirtino NT ir kraujo tyrimai.
Kazkaip net nesijauciu nestuke.gif del to labai laukiu echo, kai pamatysiu ir dar labiau laukiu judesiuku wub.gif
Atsakyti
o buvo kam nors dantenos labai jautrios? tokios net patinusios..
tokios jautrios, kad net su siulu neimanoma valytis, karujuoja ir skauda...
Atsakyti
na as po to keisto karto kai man rode nestuma ir hcg buvo ūč bet nestumo nebuvo ruosiuosi jau eit ieskot atsakymo pas gydytojus, bet vat dabar prisipirkau zolyciu vienasales uzginos ir šalavijo nes va daug kur radau kad labai padeda pastojimui tai prisidariau arbatyciu ir saziningai geriu ir labai tikiuosi kad kita menesi ivyks Kaledinis stebuklas rolleyes.gif
gal kuri gere sitas arbateles, gal net sulauke rezultatu gero, galetu pasidalinti patirtim rolleyes.gif
Atsakyti
Vikxe, o kada nelauki mm. AS apie gruodzio 20-25d. man NT kaip tik Per Kaledas daryt reiktu jei islauksiu hihihi.gif O del arbateliu ir man idomu pati negeriu, bet jei isgirsiu geru atsiliepimu bandysiu ir as smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 02 gruodžio 2010 - 09:53
QUOTE(aurkev @ 2010 12 02, 10:52)
Vikxe, o kada nelauki mm. AS apie gruodzio 20-25d. man NT kaip tik Per Kaledas daryt reiktu jei islauksiu  hihihi.gif  O del arbateliu ir man idomu pati negeriu, bet jei isgirsiu geru atsiliepimu bandysiu ir as smile.gif

jo jo ir as kaip tik siuo metu tikiuosi ju nesulaukt 22-25d gal ivyks kaledinis stebuklas
o del arbateliu tai neradau ir as kad va butent nuo ju pastojo paneles bet tikiuosi kad pades arba bent jau placeba suveiks lotuliukas.gif ir mano tikejimas ir pamatysiu du bruksniukus bigsmile.gif
cia supermamose forumuose radau dar begale liaudisku prietaru ir patarimu kaip prisisaukti nestuke.gif
zinoma manau viska lemia ne tai bet svarbu tiketi ax.gif
Atsakyti