Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

QUOTE(lily2010 @ 2010 12 10, 06:37)
Sveikos planiukes! 4u.gif
Noreciau cia trumpam isoktelti ir pasidalyti savo pirmaisiais pozymiais ax.gif .Siandien ryte pasidariau testuka ir ka gi,II thumbup.gif  thumbup.gif .dar nulekiau ir nusipirkau pora kitokiu ir visi rodo ta pati drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif .Bet jei parasyciau visa istorija iki mano issvajotu dvieju pagaliuku.....sedeciau cia pora valandu.... blush2.gif .Bet pozymiai,kurie mane priverte pasidaryti testuka-tai veido berimas!!!.Mano oda siaip visiskai be problemu,o cia pradejo lysti spuogiukai doh.gif ,vienas,po kito doh.gif  doh.gif .Aisku,krutine labai jautri(na,bet ji jautri budavo ir pries MM..),ir svaigsta galva!!!!Ziauriai!!!! doh.gif
Taigi,planiukes,linkiu jums visoms sekmes 4u.gif Man prireike 4 metu!!!.Bet stebuklai gyvenime buna,vienas is ju mano pilvuke jau!!!! nestuke.gif

labai sveikinu isvydus ta stebuklinga vaizdeli II smile.gif
Atsakyti
Sveikos, esu cia su tomis paciomis bedomis, kaip ir jus visos... Vis laukiu to issvajoto leliuko ir kiekvienas itartinas dalykelis sukelia mintis, kad gal jau...?
Labai nekantri esu, todel ir klausiu, dar nelaukdama mmm.
Visa laika man temp nukrenta apie 18 ciko diena (atleiskite, nezinau as trumpiniu visu, tai rasysiu pilnais zodziais..). Po 18 d pradeda kilti ir pries pat mmm vel nukrenta. Turbut taip ir turi buti, ar ne?
O si karta temp pradejo kilti kur kas anksciau - gal 5 dienom anksciau. Ir vis dar laikosi...
Ar tai galetu buti pozymis, ar as cia naiviai kazko tikiuosi?
Gal turite patirti... parasysite ka nors
Ir siaip - ar gali buti, kad nebutu is viso jokiu aprasytu pozymiu, o butum pastojusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hornet: 10 gruodžio 2010 - 12:49
QUOTE(Nemeja @ 2010 12 09, 07:45)
Labas rytas..
atejau pasidziaugt kad pagaliau po 8 metu pamaciau ir as vaiduokli..ir se tau skaitau ir savo akim netikiu..Po pojuciu,veluojanciu MMM, vaiduokliu..ateina ta nelemtoji armija visvien.. blink.gif

jus 8 metus planavote ?blink.gif Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir uz kantrybe 4u.gif

QUOTE(lily2010 @ 2010 12 10, 03:37)
Noreciau cia trumpam isoktelti ir pasidalyti savo pirmaisiais pozymiais ax.gif .Siandien ryte pasidariau testuka ir ka gi,II

sveikinimai 4u.gif

merginos,turiu klausima del folio rugties blush2.gif ja rekomenduojama gerti 3 men pries pastojant ir 3 men po pastojimo.O kaip yra jei geriau pirmus 3 men.ir nepastojau,o dabar jau eina 6-tas menuo.Tureciau ir toliau gerti ar jau nebe?Stovi tas indelis pries akis ir jau nebezinau kaip elgtis
Atsakyti
QUOTE(lily2010 @ 2010 12 10, 04:37)
Noreciau cia trumpam isoktelti ir pasidalyti savo pirmaisiais pozymiais ax.gif .Siandien ryte pasidariau testuka ir ka gi,II thumbup.gif  thumbup.gif .dar nulekiau ir nusipirkau pora kitokiu ir visi rodo ta pati drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif .Bet jei parasyciau visa istorija iki mano issvajotu dvieju pagaliuku.....sedeciau cia pora valandu.... blush2.gif .Bet pozymiai,kurie mane priverte pasidaryti testuka-tai veido berimas!!!.Mano oda siaip visiskai be problemu,o cia pradejo lysti spuogiukai doh.gif ,vienas,po kito doh.gif  doh.gif .Aisku,krutine labai jautri(na,bet ji jautri budavo ir pries MM..),ir svaigsta galva!!!!Ziauriai!!!! doh.gif
Taigi,planiukes,linkiu jums visoms sekmes 4u.gif Man prireike 4 metu!!!.Bet stebuklai gyvenime buna,vienas is ju mano pilvuke jau!!!! nestuke.gif

As irgi labiausiai sveikinu!!! Cia tikriausiai Jusu su vyru nusipelnyta Kaledine dovanele! Dabar auginkit ja ir tausokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2010 12 10, 15:16)
jus 8 metus planavote ?blink.gif Didziausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Ir uz kantrybe 4u.gif
sveikinimai 4u.gif

merginos,turiu klausima del folio rugties blush2.gif ja rekomenduojama gerti 3 men pries pastojant ir 3 men po pastojimo.O kaip yra jei geriau pirmus 3 men.ir nepastojau,o dabar jau eina 6-tas menuo.Tureciau ir toliau gerti ar jau nebe?Stovi tas indelis pries akis ir jau nebezinau kaip elgtis

Aš manau, kad gali gerti folio rūgštį drąsiai, pakenkti ji nepakenks tau tikrai, o be to ir ateisiančiam mažyliui bus žymiai geriau...juk nežinai kada jis pasibels thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lliinute @ 2010 12 10, 17:20)
Aš manau, kad gali gerti folio rūgštį drąsiai, pakenkti ji nepakenks tau tikrai, o be to ir ateisiančiam mažyliui bus žymiai geriau...juk nežinai kada jis pasibels thumbup.gif

Per daug irgi nėra gerai, jei organizme jo yra pakankamai, kad ir nepastojus, reiktu padaryti pertrauką. Rekomenduojama gerti tris prieš pastojimą ir tris mėnesius pastojus
PS.
Aš irgi prisijungiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif prie bandymų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes ir vel 4u.gif .As,matot gyvenu uz atlanto...,tai musu laikas gerokai skiriasi ax.gif .Pabandysiu papasakoti savo istorija ax.gif .Vestuves ivyko 2006 vasara,tai mes kaip daugelis jaunavedziu pradejom bandyti daryti babiuka bigsmile.gif .Vienas,du,6 men ir nieko...paskui jau ir metai...Pradejom eiti pas daktarus.pas mane viskas buvo Ok,istyre visus hormonus,pratekamuma tubes(nezinau kaip lietuviskai ax.gif ,bet gan skausmingas tyrimas blink.gif ).Na,o pas vyra su spermiukais ne viskas buvo tvarkoj,nors ir netragiskai blush2.gif .Pagrindine jo beda buvo-tu zuviuku forma g.gif ,judrumas ir kiekis buvo beveik normoj.Na,tai gydytoja rekomendavo bandyti IUI.Tai lygiai pries 2 metus(buvo lapkritis,gruodis) mes bandem 2 proceduras.Deja deja.... verysad.gif .man tai buvo labai sunku psichologiskai,vyrui irgi smugis...Daktare bande ikalbeti IVF,bet as ziauriai ziauriai nenorejau.Negaliu apsakyti kodel,bet mano visa esybe tam priesinosi blink.gif .Tiesiog as pasitikiu savo intuicija,jei sake ne-tai ne.
Laikas bego,ir mes tiesiog pradejom taikytis su ta mintim,kad gal but liksim dviese..Ir zinokit,tai nera didziule tragedija,kai tavo vyras yra tavo partneris,jus risa daug daugiau nei vaikai.Mes turim savo bizni,uztenka pramogoms ir kelionems.Zodziu mes gyvenom labai nebloga vien suaugusiuju gyvenima biggrin.gif .Isigyjom pirma savo baby-SUNIUKA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Meile mano ax.gif biggrin.gif
Taip ir gyvenom iki sio gruodzio ryto,kol nepasidariau testuko thumbup.gif
Taigi,mergytes,stebuklu buna!!!!As geriausias yrodymas.Tik tikekit!!!
Ai,ir pradekit sportuoti biggrin.gif ,nes gal tas man padejo irgi:))))) lotuliukas.gif
Buckis visoms.Dar susimatysim 4u.gif
Atsakyti
Labuka,
Va mano ciklas veluoja jau dvi dienikes..
Kadangi pradejau sportuot tai manisu kad gal del to...bet db ziuriu kad ir viduriai uzkietejo ir krutine daug jautresne.BET PASIDARIU TESTA IR JIS NE...
Atsakyti
QUOTE(lily2010 @ 2010 12 10, 23:10)

Ai,ir pradekit sportuoti biggrin.gif ,nes gal tas man padejo irgi:))))) lotuliukas.gif

labai grazi istorija, svarbiausia su laiminga pabaiga wub.gif tikrai tikiu kad stebuklu buna, tik is kur gaut kantrybes ju sulaukt smile.gif o su sportu jau ne viena atveji girdziu kad tik pradeda sportuot ir apnesteja bigsmile.gif jetus gal bent manksta kokia pradet namie daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lily2010 @ 2010 12 11, 01:10)
Sveikutes ir vel 4u.gif .As,matot gyvenu uz atlanto...,tai musu laikas gerokai skiriasi ax.gif .Pabandysiu papasakoti savo istorija ax.gif .Vestuves ivyko 2006 vasara,tai mes kaip daugelis jaunavedziu pradejom bandyti daryti babiuka bigsmile.gif .Vienas,du,6 men ir nieko...paskui jau ir metai...Pradejom eiti pas daktarus.pas mane viskas buvo Ok,istyre visus hormonus,pratekamuma tubes(nezinau kaip lietuviskai ax.gif ,bet gan skausmingas tyrimas blink.gif ).Na,o pas vyra su spermiukais ne viskas buvo tvarkoj,nors ir netragiskai blush2.gif .Pagrindine jo beda buvo-tu zuviuku forma g.gif ,judrumas ir kiekis buvo beveik normoj.Na,tai gydytoja rekomendavo bandyti IUI.Tai lygiai pries 2 metus(buvo lapkritis,gruodis) mes bandem 2 proceduras.Deja deja.... verysad.gif .man tai buvo labai sunku psichologiskai,vyrui irgi smugis...Daktare bande ikalbeti IVF,bet as ziauriai ziauriai nenorejau.Negaliu apsakyti kodel,bet mano visa esybe tam priesinosi blink.gif .Tiesiog as pasitikiu savo intuicija,jei sake ne-tai ne.
Laikas bego,ir mes tiesiog pradejom taikytis su ta mintim,kad gal but liksim dviese..Ir zinokit,tai nera didziule tragedija,kai tavo vyras yra tavo partneris,jus risa daug daugiau nei vaikai.Mes turim savo bizni,uztenka pramogoms ir kelionems.Zodziu mes gyvenom labai nebloga vien suaugusiuju gyvenima biggrin.gif .Isigyjom pirma savo baby-SUNIUKA biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .Meile mano ax.gif  biggrin.gif
Taip ir gyvenom iki sio gruodzio ryto,kol nepasidariau testuko thumbup.gif

labai sveikinu,ikvepia daug optimizmo tokios istorijos,ir as vel pradedu tiketi kad ir mums pasiseks...
Papildyta:
del sporto ,tai kokiu bajeriu negirdejau,bet ir as pati pries kokias pora savaiciu pradejau eiti pas vyra i sporto sale smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms mergytems uz sveikinimus ir grazius palinkejimus!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Is visos sirdies linku visoms sulaukti savo stebuklelio savu laiku 4u.gif .Niekada nenukabinkit nosies,nes viskas bus gerai drinks_cheers.gif good.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Sveikinimai toms, kurios pamatė išsvajotus II wub.gif

O mano mmm jau 11 dienų vėluoja, BT 37-37,1, trečiadienį dariausi vėl testuką, tai rodė I, jau ryt eisiu kraujuką priduot ir aiškintis, kas čia vyksta, nes speneliai jautrūs, migto nerealiai, vis užeina silpnumas ir šleikštulys ax.gif O gal aš čia psichologiškai įsikalbėjau nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti