Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

sveikos visos nestukes ir dar tik planuojancios 4u.gif tik siandien prisiregistravau, taciau uzsukdavau anksciau ir man labai praversdavo jusu patarimai. todel nusprendziau, kad ir as galiu padeti tokioms pacioms kaip ir as, kurios dar neturi patirties ir lb rupi, tai ar nescia ar nenescia.......
ka tik pasidariau rapipreg nestumo testa - ir volia, a nestuke.gif s nescia lotuliukas.gif
o va pozymiai - snd sesta diena kaip nesulaukiau menesiniu. taciau jau anksciau buvau isitikinus, kad as nescia, nes pozymiai buvo visai kitokie, nei anksciau veluojant mmm. visu pirma diena pries susergant paskaudedavo pilvuka, panasiai kaip pries susergant, bet silpniau ir aisku vis nesusirgdavau.... taip kokias 2-3 d. skaudejo. db jau nebeuzeina.... ir dar antras pozymis - kai jau praejo skausmeliai, tada prasidejo karscio pylimas, ypac nakti.
apie karsti buvau skaicius, kad dviem nestukem netgi taip buvo, tai jau kai perskaiciau tai dar pries testo daryma nusistaciau sau diagnoze smile.gif

o siap daugiau jokiu pozyiu - nu gal ir galima kazka prigalvoti su didesne krutine, bet cia man pries mm visada padideja, kavapai, galvos skausmai... nu bet cia tokie lb jau neobjektyvus.
nu bet man tas nestumas tai toks netiketas. nors kartu su savuoju 4 metai, bet vis saugodavomes, kiek imanona. naturaliu budu. bet vis tiek dziaugiuosi labi.... tik gaila, kad savajam galesiu pranesti naujiena tik ketvirtadieni, nes siuo metu mes ne kartu..... verysad.gif

tikiuosi, kad mano sitos rasliavos pades planuojancioms smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Modesta, labai smagi jusu istorija!
Tikiuosi pasiseks visoms laukiancioms ar nesulaukancioms!
Juk taip gamtos duota - vadinasi ir turi buti!!! Laikysiu uz visas kumscius smile.gif
Atsakyti
Labas visiems. 4u.gif
Noriu prisijungti prie jusu, pas mane tokia gan idomi situacija, gal ka galesit patarti. Menesines pas mane reguliarios sergu apie 6-7 diena, gruodzio 8 diena susirgau mmm kaip ir turejau, 2 dienos buvo normalios mmm kaip ir turi buti, taciau 3 diena truputuka patepliojo ir viskas 3 diena nieko ir nieko iki siol. Jauciu galvos svaigima, kazkoki pykinima, atrodo kad nuolat noriu valdyti, maudzia pilvo apacia, krutine nejautri, taciau buvo labai jautri pries mmm nors su pirmu jautrumas atsirado tik kazkur 3 men. Net nezinau ka galvot, lapkrycio men buvau pas gynek. tai viskas buvo tvarkoje jokio uzdegimo nieko nerado, patikrino sake kad viskas gerai esu sveika. Kaip manot ka daryt, gal neverta dar NT daryt, nes taip jau nesinori vel pamatyt I... verysad.gif
Atsakyti
Grįžau! 4u.gif
Buvau jau išsibraukus iš šios temos, bet pasirode, kad mūsų žirniukas augo per lėtai. Taigi po persileidimo vėl pradedam bandyti ir laukti iš naujo smile.gif

Galvoju, kad vienintelis tikras nėštumo požymis yra neatėjusios mėnesinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2010 12 10, 16:16)
jus 8 metus planavote ?blink.gif Didziausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Ir uz kantrybe 4u.gif
sveikinimai 4u.gif

merginos,turiu klausima del folio rugties blush2.gif ja rekomenduojama gerti 3 men pries pastojant ir 3 men po pastojimo.O kaip yra jei geriau pirmus 3 men.ir nepastojau,o dabar jau eina 6-tas menuo.Tureciau ir toliau gerti ar jau nebe?Stovi tas indelis pries akis ir jau nebezinau kaip elgtis

Kai dar planavau pirma leliuka, tai geriau folio rugsti, bet poto planai pasikeite o iprotis liko gerti folio rugst. bet poto susilaukiau savo netyciukes blush2.gif gydytoja pasake kad tai nieko blogo kad tiek ilgai geriau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,planuotojos 4u.gif Linkiu kuo greiciau sulaukti II wub.gif
mano pirmieji pozymiai buvo 5DPO BT pakritimas, 6 DPO patepliojimas(apie kuri buvau skaicius kad gali reiksti implantacija),bet nurasiau ir kitoj temutej mergytem sakiau,kad man tokie BT pakritimai nieko nereiskia,o skamba graziai lotuliukas.gif po to apie 11DPO prasidejo vakariniai pilvo apacioj tokie ikyrus pamaudenimai,kuriu nors nieko nesekiau nepastebeti buvo neimanoma,tada susimasciau rolleyes.gif bet visvien numojau ranka nepatikejus,juolab,kad 10 DPO darytas NT nieko gero zadancio neparode. O va 14DPO sulaukiau ir II wub.gif Po to ir krutine didet ir skaudet pradejo vakarais,budavo taip ir pries mm,bet ne taip greit pilnejo kaip sikart.
pasirodo labai daug ka reiske tas BT pakritimas-IMPLANTACINIS visgi wub.gif
Atsakyti
Vakar sulaukiau savuju dienu.... Taip nuliudau cray.gif Galvojau, kad trecias kartas nemeluoja, net neuzhkibo niekas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
As irgi jungiuos prie planuojanciu ax.gif ... nestuke.gif

As manau turejau viena savo -svajokli uzkibusi - bet pameciau dar tik grudeli... cray.gif

O dabar toliau intensyviai stebiu save ir mastau, kad gal reikia isigyti normalu termometra...

nors dabar labai maudena krutine, ima nuovargis ir amzinas miego norejimas... nors kaip nekeista - daug stengiuosi miegoti...

skauda pilvo apacia...

Dar turiu pora dienu rezerve - jeigu ne MB kaledom teks prasyti gyvsidabrio termometro...

testas isdavikas vis dar terodo - I doh.gif .... niekaip pradziuginti nenori.. schmoll.gif

na bet laukiam laukiam kalediniu stebuklu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 12 13, 15:01)
Grįžau!  4u.gif
Buvau jau išsibraukus iš šios temos, bet pasirode, kad mūsų žirniukas augo per lėtai. Taigi po persileidimo vėl pradedam bandyti ir laukti iš naujo  smile.gif
Galvoju, kad vienintelis tikras nėštumo požymis yra neatėjusios mėnesinės  smile.gif

sėkmės, Jonele, kad šįkart viskas būtų gerai 4u.gif o kiek laiko praėjo po persileidimo? draugė turėjo nesivystatntį nėštumą, tai idomi visų patirtis, ar geriau palaukt keletą mėnesių ar vėl iškart kibt į darbą rolleyes.gif
aš asmeniškai sutinku, kad vienintelis tikriausias nėštumo požymis- dingusios mm drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuzuss @ 2010 12 14, 01:03)
nors dabar labai maudena krutine, ima nuovargis ir amzinas miego norejimas... nors kaip nekeista - daug stengiuosi miegoti...
skauda pilvo apacia...
testas isdavikas vis dar terodo - I  doh.gif .... niekaip pradziuginti nenori.. schmoll.gif
na bet laukiam laukiam kalediniu stebuklu  rolleyes.gif

Linkiu, kad Kalėdos jums būtų stebuklų metas mirksiukas.gif lauksim žinių.
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2010 12 13, 23:14)
Vakar sulaukiau savuju dienu.... Taip nuliudau  cray.gif Galvojau, kad trecias kartas nemeluoja, net neuzhkibo niekas  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na nenusimink taip, jei ne si karta tai kita pavyks mirksiukas.gif auksciau nosyte smile.gif
Atsakyti
[quote=mejinga,2010 12 14, 10:22]
sėkmės, Jonele, kad šįkart viskas būtų gerai 4u.gif o kiek laiko praėjo po persileidimo? draugė turėjo nesivystatntį nėštumą, tai idomi visų patirtis, ar geriau palaukt keletą mėnesių ar vėl iškart kibt į darbą rolleyes.gif
aš asmeniškai sutinku, kad vienintelis tikriausias nėštumo požymis- dingusios mm drinks_cheers.gif

Po persileidimo dar tik savaite praejo. Dabar dar ir noredama nepastociau. Kita savaite eisiu pas gydytoja, kad paziuretu, ar viskas svariai issivale ir paklausiu jos nuomones tuo klausimu. Bet siaip tai negalvoju saugotis. Kadangi persileidimas naturalus buvo, o nestumas nedidelis, nezinau, ko cia reiktu bijoti.
Atsakyti
Na aš turėjau mm sulaukti šeštadienį, bet iki šiol nieko. Požymių jokių.... Sėdžiu ir galvoju ar testą darytis, nes labai bijau I pamatyti, nes planuojam jau 8 mėnesiai, tai nebenoriu nuvilti kažkaip...
Atsakyti