ka tik pasidariau rapipreg nestumo testa - ir volia, a

o va pozymiai - snd sesta diena kaip nesulaukiau menesiniu. taciau jau anksciau buvau isitikinus, kad as nescia, nes pozymiai buvo visai kitokie, nei anksciau veluojant mmm. visu pirma diena pries susergant paskaudedavo pilvuka, panasiai kaip pries susergant, bet silpniau ir aisku vis nesusirgdavau.... taip kokias 2-3 d. skaudejo. db jau nebeuzeina.... ir dar antras pozymis - kai jau praejo skausmeliai, tada prasidejo karscio pylimas, ypac nakti.
apie karsti buvau skaicius, kad dviem nestukem netgi taip buvo, tai jau kai perskaiciau tai dar pries testo daryma nusistaciau sau diagnoze

o siap daugiau jokiu pozyiu - nu gal ir galima kazka prigalvoti su didesne krutine, bet cia man pries mm visada padideja, kavapai, galvos skausmai... nu bet cia tokie lb jau neobjektyvus.
nu bet man tas nestumas tai toks netiketas. nors kartu su savuoju 4 metai, bet vis saugodavomes, kiek imanona. naturaliu budu. bet vis tiek dziaugiuosi labi.... tik gaila, kad savajam galesiu pranesti naujiena tik ketvirtadieni, nes siuo metu mes ne kartu.....

tikiuosi, kad mano sitos rasliavos pades planuojancioms