Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

QUOTE(gera52 @ 2010 12 14, 13:50)
Na aš turėjau mm sulaukti šeštadienį, bet iki šiol nieko. Požymių jokių.... Sėdžiu ir galvoju ar testą darytis, nes labai bijau I pamatyti, nes planuojam jau 8 mėnesiai, tai nebenoriu nuvilti kažkaip...

Kantrybės tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2010 12 14, 12:50)
Na aš turėjau mm sulaukti šeštadienį, bet iki šiol nieko. Požymių jokių.... Sėdžiu ir galvoju ar testą darytis, nes labai bijau I pamatyti, nes planuojam jau 8 mėnesiai, tai nebenoriu nuvilti kažkaip...

tai jau neblogai veluoja bigsmile.gif o ciklas reguliarus?
Atsakyti
taip, reguliarus. Galvoju gal apsiskaičiavau.... Nu bet aš visada stipri matematikė buvau, tai nžn... Palauksiu dar šnd, o ryt jau pirksiu. tiek ašarų būta ir dr. K galva išūžta, kad dabar baimė daryti. Fobija tiesiog doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2010 12 14, 14:39)
taip, reguliarus. Galvoju gal apsiskaičiavau.... Nu bet aš visada stipri matematikė buvau, tai nžn... Palauksiu dar šnd, o ryt jau pirksiu. tiek ašarų būta ir dr. K galva išūžta, kad dabar baimė daryti. Fobija tiesiog doh.gif

tai gal tada daugiau dienu luktelk ir kuo toliau tuo pagal pojucius gal jausi kuom tas ciklas pasibaigs smile.gif
Atsakyti
tai va, kad pojūčių absoliučiai jokių, išskyrus vieną -nėra mmm. Nors tais mėnesiais, kai jau galvodavau, kad esu nėščia (fantazijos vaisius) visi požymiai būdavo (nuovargis, temp. pakilusi, kairio šono maudimas, dažnas lakstymas į tualetą ir kt.), bet paskui bach ir ateidavo mmm. O šį mėnesį atvirkščiai viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2010 12 14, 14:59)
tai va, kad pojūčių absoliučiai jokių, išskyrus vieną -nėra mmm. Nors tais mėnesiais, kai jau galvodavau, kad esu nėščia (fantazijos vaisius) visi požymiai būdavo (nuovargis, temp. pakilusi, kairio šono maudimas, dažnas lakstymas į tualetą ir kt.), bet paskui bach ir ateidavo mmm. O šį mėnesį atvirkščiai viskas smile.gif

tai tada tiktai testas issklaidys visas abejones, linkiu kad jis nenuviltu smile.gif
Atsakyti
Ačiū už palinkėjimus 4u.gif
Atsakyti
aciu - mejinga, tikiuos pavyks ir tos nelemtos mmm neateis...
sutinku su tavimi - kad tai vienintelis pozymis...
laukiam nesulaukiam rytojaus.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lily2010 @ 2010 12 10, 20:10)
Sveikutes ir vel 4u.gif .As,matot gyvenu uz atlanto...,tai musu laikas gerokai skiriasi ax.gif .Pabandysiu papasakoti savo istorija ax.gif .Vestuves ivyko 2006 vasara,tai mes kaip daugelis jaunavedziu pradejom bandyti daryti babiuka bigsmile.gif .Vienas,du,6 men ir nieko...paskui jau ir metai...
...Taip ir gyvenom iki sio gruodzio ryto,kol nepasidariau testuko thumbup.gif
Taigi,mergytes,stebuklu buna!!!!As geriausias yrodymas.Tik tikekit!!!
Ai,ir pradekit sportuoti biggrin.gif ,nes gal tas man padejo irgi:))))) lotuliukas.gif
Buckis visoms.Dar susimatysim 4u.gif

Nuostabi ir ikvepianti istorija wub.gif , tikiuosi ir mums taip pasiseks ir musu stebukliukas jau greit mus aplankys. wub.gif Lengvu jums menesiuku ir dar lengvesnio susitikimo su savo auksiuku. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
hmmm, man veluoja jau savaite, gal kaltas gyvenimo tempas g.gif nes pradejau dirbti, be to ir nakvisu alieju geriau, gal tai pakoregavo...nezinau ka ir galvoti, NT nedariau, gaila pinigeliu, nes manau, kad vis viena nieko nerodys rolleyes.gif
krutine jautri, nepasakyciau, kad padidejusi, ech su pirmu buvo kitaip....
Atsakyti
Brangiosios as siandiena pamaciau II bruksniukus.Kazkaip nesinori tiketi...Tiek norejau tiek laukiau...Pati pasimeciau pamacius rankos kojos drebet pradejo is laimes wub.gif Bandysiu dar viena testuka nusipirkt..KA JIS PASAKYS..Man menesines veluoja jau savaite..Kai dariausi testa pirmomis dienomis kai menesines velavo jis buvo neigiamas(bet gal mano klaida nes dariau ne su rytiniu slapinu..)
Kaip jau rasiau pozumai buvo nei siokie nei tokiu.Viduriai uzkietejo ko gyvenime nesu turejus..I toleta neidavau po 2 dienas ir dabar dar tas pats...Ir speneliai labai jautrus..
Vaje kaip bijau darytis dar viena kad neparodytu priesingai.. schmoll.gif
STIPRYBES VISOMS IR DIDELIO TIKEJIMO KALEDINAIS STEBUKLAIS... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monia21 @ 2010 12 15, 12:44)
Brangiosios as siandiena pamaciau II bruksniukus.Kazkaip nesinori tiketi...Tiek norejau tiek laukiau...Pati pasimeciau pamacius rankos kojos drebet pradejo is laimes wub.gif Bandysiu dar viena testuka nusipirkt..KA JIS PASAKYS..Man menesines veluoja jau savaite..Kai dariausi testa pirmomis dienomis kai menesines velavo jis buvo neigiamas(bet gal mano klaida nes dariau ne su rytiniu slapinu..)
Kaip jau rasiau pozumai buvo nei siokie nei tokiu.Viduriai uzkietejo ko gyvenime nesu turejus..I toleta neidavau po 2 dienas ir dabar dar tas pats...Ir speneliai labai jautrus..
Vaje kaip bijau darytis dar viena kad neparodytu priesingai.. schmoll.gif
STIPRYBES VISOMS IR DIDELIO TIKEJIMO KALEDINAIS STEBUKLAIS... 4u.gif

manau, kad tu tikrai sulaukei labai laukto stebuklo wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti