Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

QUOTE(gera52 @ 2010 12 16, 12:25)
Pasidariau vakar testą - neigiamas (bet pirkau kažkokį už 3 litus nes kitokio nebuvo). Mėnesinės ir lygtai atėjo, bet jei nežinočiau, kad turi ateiti, tai net neuprasčiau - 2 lašai vakar, o šnd iš vis nieko. Nu nzn ar čia dar vieną testą p-irkti, ar pas gydytoją varyti. Nuo Ko dar čia viskas taip išsirerinti galėjo??? Tokio ilgo ciklo gyvenime neturėjau.... doh.gif

bet jei tik kokie du lasai, tai gal implantacinis pakraujavimas, galejo but g.gif ir jei siandien nepramus MM, tai vilciu dar yra smile.gif
Atsakyti
nusipirkau dar vieną testą, brangesnį šį kartą Easy cup. berymodama prie lentynos susimasčiau, kuom skiriasi tie, kur už 3 litus ur už 18 litų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2010 12 16, 15:51)
nusipirkau dar vieną testą, brangesnį šį kartą Easy cup. berymodama prie lentynos susimasčiau, kuom skiriasi tie, kur už 3 litus ur už 18 litų? rolleyes.gif

manau, kad nelabai kuo, bet tie kur brangesni, tai gal kiek jauresni g.gif Tiksliau gal rodo.
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2010 12 16, 13:51)

na tie brangesni skaitosi kad yra ankstyvieji testai ir labiau tikslesni, o tie juosteliai tai buna kad ir nesamoniu visokiu prirodo rolleyes.gif
Atsakyti
... unsure.gif ... tupiu nezinioje...jau nervas tuoj imti prades....
MM - 2 dienos veluoja. Na kaip - neprasimusa. Bando laseliai laseti, bet ner... viltis stukesena 4u.gif ...
Dabar kruva neaiskiu simptomu... ciut ne savaite po praeito mmm turo - maude krutine, speneliu nepaliesti, miego trukumas ir etc .. ir siannakt viskas nurimo... krutine susitrauke... tik vis dar sonai ir pastoroji kartais sumaudena, testas neigiamas - negeroji armija - neateina... ech...
norisi ramybes ne situ dvejoniu... ir nestuke.gif ... nezinau ko tiketis...
sad.gif
Kaip islaukti si laikotarpi tarp pozymiu ir nezinomybes ? doh.gif
Gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Zuzuss @ 2010 12 16, 23:49)
... unsure.gif ... tupiu nezinioje...jau nervas tuoj imti prades....
MM - 2 dienos veluoja. Na kaip - neprasimusa. Bando laseliai laseti, bet ner... viltis stukesena  4u.gif ...
Dabar kruva neaiskiu simptomu... ciut ne savaite po praeito mmm turo - maude krutine, speneliu nepaliesti, miego trukumas ir etc .. ir siannakt viskas nurimo... krutine susitrauke... tik vis dar sonai ir pastoroji kartais sumaudena, testas neigiamas - negeroji armija - neateina... ech...
norisi ramybes ne situ dvejoniu...  ir  nestuke.gif ... nezinau ko tiketis...
sad.gif
Kaip islaukti si laikotarpi tarp pozymiu ir nezinomybes ?  doh.gif
Gal kam taip buvo?

Labutis,
Labai labai nenoriu nuvilti ir linkiu kad tau nebutu kaip buvo man 4u.gif
Pastaraji cikla ND atlikom is sirdies, krutine skaudejo labai, pilva maude net per anksti nei per PMS, bet diena pries mm krutine tapo maziau jautri,nebe tokia stangri ir... aisku kita diena sulaukiau bjaurybiu sad.gif
Na bet cia tik mano patirtis smile.gif Tikiuosi savuju nesulauksi smile.gif O testu prigadinta tai oj doh.gif as nekantruole doh.gif
Atsakyti
Sumanioji... - aciu , as tikiuosi, kad ne... nes pirmas saziningas ciklas - skausmais beprotiskais baiges ir keistom mmm, antras - kazkaip ramiai... buvo aisku kad - praziopsojom... dabar...
po 3 savaiciu atrodo svento isitikinimo smile.gif kuri atrode nesiojaus... dabar viskas taip keistai vyksta... kad och... unsure.gif ...
kaip bebutu laikom kumstukus.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 16, 22:14)
Labutis,
Labai labai nenoriu nuvilti ir linkiu kad tau nebutu kaip buvo man  4u.gif
Pastaraji cikla ND atlikom is sirdies, krutine skaudejo labai, pilva maude net per anksti nei per PMS, bet diena pries mm krutine tapo maziau jautri,nebe tokia stangri ir... aisku kita diena sulaukiau bjaurybiu sad.gif
Na bet cia tik mano patirtis smile.gif Tikiuosi savuju nesulauksi smile.gif O testu prigadinta tai oj  doh.gif  as nekantruole  doh.gif

man irgi tas pats.Atrodo krutine jautri ir padidejusi,o va pries menesines skausmas sumazeja verysad.gif Jau kaip sakiau nebetikiu jokiais pojuciais,tik veluojanciomis mmm
Atsakyti
Man irgi pramušė šnd... Gerai, kad prisisvaigus nebuvau, o tai vėl bliauti reikėtų..
Norėjau paklausti ar kam nors padėjo tos žolės Borovaja matka?
Atsakyti
QUOTE(Zuzuss @ 2010 12 16, 23:38)
Sumanioji...  - aciu , as tikiuosi, kad ne... nes pirmas saziningas ciklas - skausmais beprotiskais baiges ir keistom mmm, antras - kazkaip ramiai... buvo aisku kad - praziopsojom... dabar...
po 3 savaiciu atrodo svento isitikinimo smile.gif kuri atrode nesiojaus... dabar viskas taip keistai vyksta... kad och... unsure.gif ...
kaip bebutu laikom kumstukus.... smile.gif

butinai laikom drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(gera52 @ 2010 12 17, 09:10)
Man irgi pramušė šnd... Gerai, kad prisisvaigus nebuvau, o tai vėl bliauti reikėtų..
Norėjau paklausti ar kam nors padėjo tos žolės Borovaja matka?

uzjauciu del mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 16, 20:14)
Labutis,
Labai labai nenoriu nuvilti ir linkiu kad tau nebutu kaip buvo man  4u.gif
Na bet cia tik mano patirtis smile.gif Tikiuosi savuju nesulauksi smile.gif O testu prigadinta tai oj  doh.gif  as nekantruole  doh.gif

Pas mane tokia pati patirtis praeita cikla buvo, si dar labiau skauda viska, bet prie to prisidejo patepliojimai, tai vilciu dideliu nebededu, jei ka, II atnes trys karaliai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2010 11 17, 17:13)
Sveikutes, as vis skaitineju temukes pries mm..  doh.gif  po to nebeidomu pasidaro ir vel ir taip kiekviena menesi  doh.gif  cia matyt jau liga  lotuliukas.gif 
Pirmą kartą kai buvo negimdyvinis tai net neatkreipiau demesio i kazkokius pozymius (nebetikejau, kad gali buti ir daug darbo buvo), po to tik kai pradejau analizuoti tai supratau, kad ir pykinimas ir del kvapu.. na klasikiniai
Tai dabar kiekviena menesi vis prisigalvoju  doh.gif  lotuliukas.gif  nors pries menesines realiai pykina anksti ryte ir vakare, bet ne  nestuke.gif
Gal ir necia tureciau rasyti, bet norejau paklausti gal kam buvo taip:
Testukus darausi kai menesines veluoja bent savaite (nes jau pripratau, kad pastoviai veluoja). O praeita menesi pasidariau savaitei likus iki mm.  Nes pries tai buvau pas gyne del uzdegimo (bet po tyrimu paaiskejo, kad nebuvo) o ji man is kart paskyre vaistu (na cia atskira istorija ir as labai pikta ant jos). na sugeriau vaistus (bet savaite ziauriai blogai jauciausi, egza praleidau ir t.t. mieguistumas, pykinimas ir kt.). Kai baigiau gert pagerejo. Po to pastebejau, kad mesos ne tik valgyt bet ir gamint nebegaliu, norisi visko ko nemegau ir iki parduotuves nueit vos vos galiu taip pavarkstu  doh.gif . Paskaitinejau .. na ir pasidariau testuka. Buvo dvi juosteles bet antra neriski, bet gerai matoma, apsidziaugiau, nutariau palaukti 2-3 dienas ir vel pasidaryti, antra juostele buvo dar blankesne, nesupratau, bet pagalvojau, kad testukas blogas, taip ir zaidziau.. nuejau i poliklinika pasidariau kraujo t., nieko neparode, nusiminiau, bet vis dariau testukus ir galiausiai neberode visai antros juosteles o po to atejo ir mm ciklas buvo kazkur 50 d. Kaip suprasti? Gal kam taip buvo?

Na jo pazystamas ciklo ilgis, as irgi kankinuosi, tai 40, tai 48 , tai 60 dienu ciklas, ir ka daktarai sako, iskaso duphastono atbletes, kad skatinti ovuliacija, siulo gerti kontraceptikus kad MMM prasidetu laiku..... na o sako jei jau planuosite vaikeli ir nepavyktu, kreipkites, matyt siulys kazkoki gydyma.

Na bet bandyti dar tik pradejom, nors man jau senokai turejo ateiti gerosios dienos vistiek bandom, ir tikesimes stebuklo nestuke.gif
Atsakyti