Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

QUOTE(Monia21 @ 2010 12 15, 13:44)
Brangiosios as siandiena pamaciau II bruksniukus.Kazkaip nesinori tiketi...Tiek norejau tiek laukiau...Pati pasimeciau pamacius rankos kojos drebet pradejo is laimes wub.gif Bandysiu dar viena testuka nusipirkt..KA JIS PASAKYS..Man menesines veluoja jau savaite..Kai dariausi testa pirmomis dienomis kai menesines velavo jis buvo neigiamas(bet gal mano klaida nes dariau ne su rytiniu slapinu..)
Kaip jau rasiau pozumai buvo nei siokie nei tokiu.Viduriai uzkietejo ko gyvenime nesu turejus..I toleta neidavau po 2 dienas ir dabar dar tas pats...Ir speneliai labai jautrus..
Vaje kaip bijau darytis dar viena kad neparodytu priesingai.. schmoll.gif
STIPRYBES VISOMS IR DIDELIO TIKEJIMO KALEDINAIS STEBUKLAIS... 4u.gif

4u.gif 4u.gif wub.gif
sveikinimai ir antras parodys ta pati nesinervuok. Lengvo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Monia21 @ 2010 12 15, 11:44)
Brangiosios as siandiena pamaciau II bruksniukus.Kazkaip nesinori tiketi...Tiek norejau tiek laukiau...Pati pasimeciau pamacius rankos kojos drebet pradejo is laimes wub.gif Bandysiu dar viena testuka nusipirkt..KA JIS PASAKYS..Man menesines veluoja jau savaite..Kai dariausi testa pirmomis dienomis kai menesines velavo jis buvo neigiamas(bet gal mano klaida nes dariau ne su rytiniu slapinu..)
Kaip jau rasiau pozumai buvo nei siokie nei tokiu.Viduriai uzkietejo ko gyvenime nesu turejus..I toleta neidavau po 2 dienas ir dabar dar tas pats...Ir speneliai labai jautrus..
Vaje kaip bijau darytis dar viena kad neparodytu priesingai.. schmoll.gif
STIPRYBES VISOMS IR DIDELIO TIKEJIMO KALEDINAIS STEBUKLAIS... 4u.gif

sveikinu thumbup.gif thumbup.gif kiek daug testuku teigiamu, reikia kazkaip ir man dar spet i ta traukini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2010 12 15, 14:37)
sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  kiek daug testuku teigiamu, reikia kazkaip ir man dar spet i ta traukini  lotuliukas.gif

aš norėčiau kartu su tavim į tą patį traukinio vagoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lliinute @ 2010 12 15, 14:43)
aš norėčiau kartu su tavim į tą patį traukinio vagoną biggrin.gif

butinai bigsmile.gif galetume visos is sio skyrelio su traukiniu nuvaziuot i kita skyreli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2010 12 15, 16:17)
butinai  bigsmile.gif galetume visos is sio skyrelio su traukiniu nuvaziuot i kita skyreli  lotuliukas.gif

Ech... kad tik paisektų... tik, matyt ne visos bilietus turėsim į tą traukinį... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 15, 09:49)
hmmm, man veluoja jau savaite, gal kaltas gyvenimo tempas g.gif  nes pradejau dirbti, be to ir nakvisu alieju geriau, gal tai pakoregavo...nezinau ka ir galvoti, NT nedariau, gaila pinigeliu, nes manau, kad vis viena nieko nerodys rolleyes.gif
krutine jautri, nepasakyciau, kad padidejusi, ech su pirmu buvo kitaip....

as jau neiskesciau,jei veluotu savaite ax.gif Suprantu,kad bijai,jaudinciausi ir as 4u.gif
vakar drauge paprase,kad MV per Ebay uzsakytu jai ovulacijos ir nestumo testukus,tai tuo paciu ir sau uzsisakiau papigiam,tai dabar gadinsiu reikia nereikia smile.gif
Atsakyti
Pasidariau vakar testą - neigiamas (bet pirkau kažkokį už 3 litus nes kitokio nebuvo). Mėnesinės ir lygtai atėjo, bet jei nežinočiau, kad turi ateiti, tai net neuprasčiau - 2 lašai vakar, o šnd iš vis nieko. Nu nzn ar čia dar vieną testą p-irkti, ar pas gydytoją varyti. Nuo Ko dar čia viskas taip išsirerinti galėjo??? Tokio ilgo ciklo gyvenime neturėjau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2010 12 16, 11:25)
Pasidariau vakar testą - neigiamas (bet pirkau kažkokį už 3 litus nes kitokio nebuvo). Mėnesinės ir lygtai atėjo, bet jei nežinočiau, kad turi ateiti, tai net neuprasčiau - 2 lašai vakar, o šnd iš vis nieko. Nu nzn ar čia dar vieną testą p-irkti, ar pas gydytoją varyti. Nuo Ko dar čia viskas taip išsirerinti galėjo??? Tokio ilgo ciklo gyvenime neturėjau.... doh.gif

gal kokie kiti veiksniai paveikė tavo ciklą...? nors pas mane irgi kažkas išsiderino...ir nežinau nei vienos priežasties dėl ko tai galėjo įvykti.
Atsakyti
Aš pati spėlioju, kas galėtų būti? Skrydis lėktuvu? nu bet ne pirmą kartą skridau gi... Aij, pagalvojau, kad iki švenčių pas gydytoją neisiu, tik dar vieną testą po kokios savaitės pabandysiu. Ties, vakar tos žolės Borovaja matka nusipirkau, tai pagersiu, nepamaišys
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2010 12 16, 11:41)
Aš pati spėlioju, kas galėtų būti? Skrydis lėktuvu? nu bet ne pirmą kartą skridau gi... Aij, pagalvojau, kad iki švenčių pas gydytoją neisiu, tik dar vieną testą po kokios savaitės pabandysiu. Ties, vakar tos žolės Borovaja matka nusipirkau, tai pagersiu, nepamaišys

Jo, manau palauk dar savaitėlę, kad būtum labiau užtikrinta prieš pasidaranat NT... Kantrybės tau smile.gif
Skrydis gal nelabai turi tam įtakos, nors negali žinot, kaip organizmas sureaguoja. Tiesa, prisiminiau, kad mano skrydis vieną kartą buvo išderinęs ciklą... gal nebūtinai skrydis... o visiškai kita aplinka kurioj atsidūriau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lliinute: 16 gruodžio 2010 - 10:50
jau tiek mėnesių laukta, kad kažkaip ramiai viskas. Net jei testas ir teigiamas būtų, dar reiktų laiko, kol susivokčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2010 12 16, 11:48)
jau tiek mėnesių laukta, kad kažkaip ramiai viskas. Net jei testas ir teigiamas būtų, dar reiktų laiko, kol susivokčiau  smile.gif

manau visos laaaaabai belaukiančios ir laaaabai planuojančios susivokia sunkiai su II smile.gif natūralu...
Atsakyti