Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

adida, na as tai dar vis nesusirgau... schmoll.gif penktadieni einu pakartotinai pas gydytoja, tai idomu ka pasakys... tik va kad krutine jautri pasidare, bet viena karta jau taip yra buve pries mmm... bet viesvien vis nesulaukiu g.gif jau ta nezinia veda is proto
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 11 17, 08:16)
4u.gif  Norėčiau ir aš prisijungti į jūsų tarpą smile.gif Labai svajoju apie trečią mažylį, žinoma labai norėtųsi dukrytės, na bet kaip bus lemta taip thumbup.gif su vyru kaip ir planuojam, bet nėra kad dirbtume, tiesiog nustojom saugotis stipriai smile.gif

kaip pavydziu,kai zmones ryztasi treciam vaikui wub.gif as jauciu neisdrisciau,bet noreciau triju vaiku blush2.gif nes pati esu vienturte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2010 11 18, 00:14)
kaip pavydziu,kai zmones ryztasi treciam vaikui wub.gif as jauciu neisdrisciau,bet noreciau triju vaiku blush2.gif nes pati esu vienturte verysad.gif

Nedrąsu ir man, bet tik iš finansinės pusės..šiaip faina klegesys namie, kuo daugiau tuo linksmiau, aišku proto ribose smile.gif o kažkada svajojau, kad turėsiu vieną dukrytę, bet kad jau gimė sūnus tai ir planai pasikeitė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, nepykit jei patrukdysiu, bet šiaip, noriu sužinoti nuomonę iš tų, kurios jau patyrusios. blush2.gif paskutinė mano mėnesinių diena buvo lapkričio2dieną, sirgimo pabaigoje pasimylėjau su MB nesisaugodama. Kadangi mano ciklas yra apie 25dienas ir mano krūtinė padidėja ir pasidaro labai skausminga (nelabai ant pilvo galiu pagulėti, trukdo man ji lotuliukas.gif ). Bet pradeda skaudėti lygiai, kaip koks užsuktas laikrodukas savaitę prieš mmm, o dabar pradėjo skaudėti lapkričio 14d... g.gif

Buvo, kad mylėjomės, bet saugiai čia praeitą savaitę... g.gif

Pasakykit, čia mano eilinis PMS ar gali ir būti kažkas rimčiau? g.gif g.gif

Be to, visas nuo širdies sveikinu su nestuke.gif ! Pati labai norėčiau, bet dar truputį per jauna... blush2.gif
Atsakyti
Na pas mane ne kokios zinios. Siandien pakartotinai dariaus NT, tai vel nieko gero, matosi tik vaiduoklis. Susisiekiau telefonu su gydytoja, tai sako baime kad nebutu ne vietoj. BT laikosi 19 diena.Sedziu laukime verysad.gif
Atsakyti
as vel griztu pas jus blush2.gif kaip viena forumiete sake, kad kai pamatai tik viena juostele, tai noras ir rasyti dingsta doh.gif
As dabar laukime, ar bus tos 2 juosteles g.gif ov testukai rode 15d. vyksiancia ov, tai tiksliai turejom pataikyti, jei nemelavo. Bet man jau kirba blogos mintys. nesisaugom 5 men, o jau planuojam skaiciuodami 3, manau kazkokia problema vistiek yra verysad.gif Pirkau knyga, nestumo biblija, labai aiskiai viskas aprasyta, kai paskaiciau, tai pastoti pasidare tikras stebuklas doh.gif bet dar mazas, paluginus kokia statistika laimingai isnesiojanciu kudikius.

Dar tiek daug laiko iki kada testa bus galima daryti doh.gif

O kada gydytojas per echoskopija mato isitvirtinusi zirniuka???? einu pas ginek.7dieni, galvoju gal matytu kazka, kokius pokycius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 11 18, 14:24)
O kada gydytojas per echoskopija mato isitvirtinusi zirniuka???? einu pas ginek.7dieni, galvoju gal matytu kazka, kokius pokycius  rolleyes.gif

Matosi jau kažkur mėnesinėms vėluojant savaitę, bet ne visada. Su antru vaiku ir vėluojant savaitę dar nematė, o kažkur dar po savaitės jau pasimatė smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, noreciau paklausti ne i tema truputi , 21 ciklo diena dariausi progesterona atsakymas 56, 5 gal galetumet pakomentuoti
Siandien 28 c.d. kaip ir ryt turetu ateiti nelaukiamos mmm , planuojam jau 4ciklas bet nesigauna
Gydytoja sake viskas gerai, viskas vyksta tik nepataikot .
Si menesi geriau ovuliavita, tai OT ryskias rode 16c.d.
Siaip krutine jautri ir gerokai padidejusi, bet tai nieko neirodo man jau taip 4menuo.
Tik va pilva skaudena jau savaite ir vakar vakare pastebejau labai maza taskeli rudu iskyru galvojau jau susirgsiu, bet dar nepramuse...
N.T rodo ryskia I, del to irgi per daug nepergyvenu su pirmu parode tik po triju dienu velavimo mmm.
Tai va nepykit kad isiverziau su savo keistoku klausimeliu

Atsakyti
pasiskaiciau jusu pasnekesiu smile.gif ir as nusprendziau sawo nosyte ikisti biggrin.gif mes su wyru planuojam 3 lialius tureti wub.gif tai wat jau pradejom maratona nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos visos busimos ir esamos mamytes 4u.gif
perskaiciau visus jusu pasnekesius ir nusprendziua pati prisijungti smile.gif
na mano situacija irgi laukimo rezime blink.gif
menesines veluoja savaite vat snd jau nulekiau pas gydytoja nes pries pusmeti turejau negimdini nestuma tai vis neapleidiza baime kad ir vel gali pasikartot bet deja deja nieko ji nemato tai sake ateit po geros savaites ar net po dvieju jei gerai jausiuosi tai vat ir likau be jokiu geru ziniu doh.gif o jau taip tikejausi kad patvirtins mano svajones unsure.gif
na del niestumo testu tai man irgi kolkas tik vaiduokliukus rodo jau poto laiko, kur neva ant testo raso kad jau negalima vertinti tai net nezinau ka mastyt bet visteik labai tikiuosi jog laukiuosi smile.gif
nestumo pozymiai lyg ir butu nes toks sleikstulys pastoviai buna, valgyt nesinori visiskai, tik kad krutines skausmas kazkaip netiketai sumazejo gal net pradingo g.gif
tai va ir kamuojuosi bet visteik tikiuosi sulaukt kito vizito pas gydytoja
hmm o gal net nenescia as cia , isikalbejau vat sau dziaugsma ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikxe @ 2010 11 19, 15:29)

...tai va ir kamuojuosi bet visteik tikiuosi sulaukt kito vizito pas gydytoja
hmm o gal net nenescia as cia , isikalbejau vat sau dziaugsma ir tiek  smile.gif

Reikia tiketis geriausio smile.gif Nors mane ir papikindavo ir skaudejo taip krutine, kad galvojau kad plis, bet siandien man pasirode MMM, tai dabar viskas is naujo, nors siandien jau nieko nebenoriu. sad.gif
Atsakyti
Su giliu liudesiu turiu pranesti, kad mane ir sianakt aplanke tos nelemtosios bash.gif
Na ka, lauksim Kaledinio stebuklo mergaites 4u.gif
Auksciau noseles, kaip sakoma "Trukt uz vadziu - vel is pradziu" mirksiukas.gif
Atsakyti