Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

Sveikutes

ax.gif as cia su tokiu klausimeliu.. dienos veliuoja nu apytiksliai 3-4 dienas,na nelabai reguliaros pas mane tos dienos,nes tai nervine itampa tai kas. bet si karta kazkaip keistai, ir pilvo apacia kazkaip paskaudedavo o dabar kokia savaite kiekviena nakti prabundu visa sukaitus slapia, prakaitas pila baisiai. Ar gali karscio pilimas nestumo pozymis?
Atsakyti
na va jungiuos ir as prie jusu, katik pasidariau testuka nes mm velavo 3 dienas, pirkau pigu ir dariau dienos vidury, ir ka gi as nestuke.gif esu ziauriai pasimetus net nzn ka galvot, aisku dziaugiuos nes jau laikas, bet lb pasimetus doh.gif o pozymiu jokiu nebuvo apart nesulauktu menesiniu blush2.gif
Papildyta:
dbr pasakaiciau kad panele prakaituoja, nu vat tas ir man buvo smile.gif siandien darbe slapia buvau tik dabar supratau kodel smile.gif
Atsakyti
[quote=hegs,2010 11 21, 12:04]
pazystamas jausmas biggrin.gif as irgi ne lt biggrin.gif na tada belieka pasitiketi tik nestumo testu g.gif , bet patarciau nusipirkti elektronini aiskiau bus paciai smile.gif sekmes nestuke.gif tikuoosi wiskas bus kaip nori rolleyes.gif
Papildyta:

Na ryt laukia paskutinis NT ir jai neigemas kazkaip reiks prisiprasyti cia pas Gerbemus Gyditojus
Atsakyti
na net pasiguosiu nes mano dziaugsmelis ir viltys kad sikart bus sekmingas nestumas snd pradejo blesti verysad.gif su pasirodziusiom neaiskiom rudom isskyrom tai vat asaros pacios byra o ryt is ryto reiks begti pas gydytoja nes nieko jau neprilauksiu bet jau bent tikiuosi kad butu persileidimas o ne negimdinis antra kart schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vikxe @ 2010 11 22, 20:31)
na net pasiguosiu nes mano dziaugsmelis ir viltys kad sikart bus sekmingas nestumas snd pradejo blesti  verysad.gif  su pasirodziusiom neaiskiom rudom isskyrom tai vat asaros pacios byra o ryt is ryto reiks begti pas gydytoja nes nieko jau neprilauksiu bet jau bent tikiuosi kad butu persileidimas o ne negimdinis antra kart  schmoll.gif

Uzjauciu, pazystamas jausmas..
tikiuosi viskas bus gerai.. laikykis 4u.gif
Atsakyti
na vat pasidariau dar ir hcg tyrima kad butu ramiau tai tera tik 82 tai bent jau dziaugiuosi kad nera nestumo ne vietoje pasirodo vel net nebuvau nescia pasak gydytojos doh.gif
Atsakyti
Vikxe, o tai tau normalios MM prasidėjo ar tik patepliojo? Nes 82 tai lygtais teigiamas rezultatas? t.y. tu nėščia apie porą savaičių turėtum būt. Ar čia aš kažko nesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2010 11 23, 15:47)
Vikxe, o tai tau normalios MM prasidėjo ar tik patepliojo? Nes 82 tai lygtais teigiamas rezultatas? t.y. tu nėščia apie porą savaičių turėtum būt. Ar čia aš kažko nesuprantu?

na dar nevisiskai normalios tik teplioja, tai ir as daug kur radau kad toks mazas hcg yra pora savaiciu bet pagal menesines man turetu buti 6 savaites tai va mano gydytoja tai man pakomentavo kad nera nestumo jokio o hcg gali buti padidejes gal del cistos kokios trukusios ar dar ten kazko tai net nezinau susitaikiau kad nesilaukiu g.gif
ir jau taip antra karta ir menesines veluoja ir nestumo testai tegiami o hcg apie 100 ir mano gydytoja sako jog nera jokio nestumo jau gal reik kitos pasiieskot kad patartu ka geriau gal
Atsakyti
QUOTE(vikxe @ 2010 11 23, 16:00)
na dar nevisiskai normalios tik teplioja, tai ir as daug kur radau kad toks mazas hcg yra pora savaiciu bet pagal menesines man turetu buti 6 savaites tai va mano gydytoja tai man pakomentavo kad nera nestumo jokio o hcg gali buti padidejes gal del cistos kokios trukusios ar dar ten kazko tai net nezinau susitaikiau kad nesilaukiu  g.gif
ir jau taip antra karta ir menesines veluoja ir nestumo testai tegiami o hcg apie 100 ir mano gydytoja sako jog nera jokio nestumo jau gal reik kitos pasiieskot kad patartu ka geriau gal

As tai patarciau pakeist gydytoja. O man kazkaip jau ketvirtas ciklas nenormalus pms - savaite po O pradeda atsirast nestumo pozymiai ir po kokiu triju dienu isnyksta, paskui po keliu dienu pareina mm g.gif. Ir kazkaip keista, kad neuzkimba, nes darau OT ir matuoju temperatura, tai vaisingas dienas zinau unsure.gif .
Atsakyti
as taip pat darau OT ir tiksliai zinau kada vaisingos dienos taciau kazkaip taip pat nesiseka vaikeliui uzsikabinti, vat dabar jau maniau pasiseke nes tikrai dirbom tai kaip niekada lotuliukas.gif ir vat paaiskejo kad kazkas netaip jau kazkaip net neviltis ima, o ypac po sio nevykusios situacijos tai nescia tai nenescia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikxe @ 2010 11 23, 18:16)
as taip pat darau OT ir tiksliai zinau kada vaisingos dienos taciau kazkaip taip pat nesiseka vaikeliui uzsikabinti, vat dabar jau maniau pasiseke nes tikrai dirbom tai kaip niekada  lotuliukas.gif  ir vat paaiskejo kad kazkas netaip jau kazkaip net neviltis ima, o ypac po sio nevykusios situacijos tai nescia tai nenescia  unsure.gif

g.gif , man ziema uzkibo is vieno karto, bet gaila, kad nesivyste verysad.gif . Tai dabar neramu kodel taip neuzkimba
Atsakyti
QUOTE(Selavy @ 2010 11 23, 19:21)
g.gif , man ziema uzkibo is vieno karto, bet gaila, kad nesivyste verysad.gif . Tai dabar neramu kodel taip neuzkimba

tai pries gera pusmeti man buvo negimdinis nestumas, bet viskas lyg ir sklandziai praejo pasalino ta vaisiu tris menesius sake saugotis ir toliau bandyt ir vat jau praejo siek tiek kiek laiko bet kazkaip nera rezultatu ir nestuke.gif
na isskyrus cia tuos pora kartu kai testai rode bet nestumo nebuvo kazkaip stebuklingai
ech sunkus tas laukimastoks o dar kai nesekmes istinka doh.gif
Atsakyti