Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

sulaukusioms mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
suprantu,kad kai ateina tos prakeiktosios mm,nieko nesinori,bet praeina ta savaite ,apsiramini ir vel is naujo kimbi i darbus smile.gif
visoms sulaukusioms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O gal Jus galetumet pasidalinti nuomone,patirtim? 4u.gif Jaigu paskutines mmm buvo liepos 15,po ju 29 diena,man vos vos patepliojo,tas tepliojimas toks lyg butu rusvos iskyros(biski kraujuko) ir dabar veluoja savaite mmm ar gali testukai nerodyti dar nestumo? wub.gif P.S vakar pastebejau kad man krutine pasunkejo,ir jautri pasidare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camelia1525: 20 lapkričio 2010 - 14:54
QUOTE(camelia1525 @ 2010 11 20, 14:52)
O gal Jus galetumet pasidalinti nuomone,patirtim? 4u.gif  Jaigu paskutines mmm buvo liepos 15,po ju 29 diena,man vos vos patepliojo,tas tepliojimas toks lyg butu rusvos iskyros(biski kraujuko) ir dabar veluoja savaite mmm ar gali testukai nerodyti dar nestumo? wub.gif P.S vakar pastebejau kad man krutine pasunkejo,ir jautri pasidare

nieko nesupratau schmoll.gif liepos 15???? surasyk viska aiskiau, kiek trunka cikla kiek jau veluoja, kada konkreciai tas patepliojimas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 11 20, 17:03)
nieko nesupratau  schmoll.gif liepos 15???? surasyk viska aiskiau, kiek trunka cikla kiek jau veluoja, kada konkreciai tas patepliojimas buvo  mirksiukas.gif

oj labai atsiprasau sumaisiau spalio 15 buvo mmm,tepliojimas spalio 29 diena,o ciklas 28-29 dienos veluoja sav.laiko mmm wub.gif Dar karteli atsiprasau uz klaidas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2010 11 20, 15:35)
oj labai atsiprasau sumaisiau spalio 15 buvo mmm,tepliojimas spalio 29 diena,o ciklas 28-29 dienos  veluoja sav.laiko mmm wub.gif  Dar karteli atsiprasau uz klaidas blush2.gif

testukai jau kaip ir turetu rodyt g.gif bet visokiu variantu buna, ir kelis menesius jie nieko nerodo. o dareisi jau testuka?
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 11 20, 17:50)
testukai jau kaip ir turetu rodyt  g.gif  bet visokiu variantu buna, ir kelis menesius jie nieko nerodo. o dareisi jau testuka?

Dariausi,bet as ji uzkaitau kaip neigema,nes per 5 min isryskeja tik viena juostele,raso kad po 10 min rezultato nevertinti,o po pusvalandzio-valandos man ta antra juostele atsiranda bet ji matosi tik gerai isiziurejus ir dariausi gal 5-6 testus ir visi kaip susitare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2010 11 20, 15:11)
Dariausi,bet as ji uzkaitau kaip neigema,nes per 5 min isryskeja tik viena juostele,raso kad po 10 min rezultato nevertinti,o po pusvalandzio-valandos man ta antra juostele atsiranda bet ji matosi tik gerai isiziurejus ir dariausi gal 5-6 testus ir visi kaip susitare doh.gif

nueik pas daktare, tegul apziuri smile.gif kraujo tyrima padaro, ir wiskas aisku bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2010 11 20, 18:32)
nueik pas daktare, tegul apziuri smile.gif  kraujo tyrima padaro, ir wiskas aisku bus ax.gif

Aha jai as buciau LT seniai buciau isiaiskinus,ryt dar viena NT sugadinsiu 4u.gif
Atsakyti
na uzuojauta visom kurias aplanke MMM 4u.gif as dar kolkas dziugauju slapcia kad pas mane jos neatejo bet va ta savaite kuria gydytoja liepe pralaukti tai nusimato velniskai ilga g.gif
Atsakyti
Merginos o kada po santykiavimo pajutot pirmus nestumo pozymius?ar gali jie pasirodyti po 48val sakykim ar dar anksciau?
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2010 11 20, 15:53)
Aha jai as buciau LT seniai buciau isiaiskinus,ryt dar viena NT sugadinsiu 4u.gif

pazystamas jausmas biggrin.gif as irgi ne lt biggrin.gif na tada belieka pasitiketi tik nestumo testu g.gif , bet patarciau nusipirkti elektronini aiskiau bus paciai smile.gif sekmes nestuke.gif tikuoosi wiskas bus kaip nori rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Isimylejus @ 2010 11 20, 17:08)
Merginos o kada po santykiavimo pajutot pirmus nestumo pozymius?ar gali jie pasirodyti po 48val sakykim ar dar anksciau?

na cia tada rekordas manau lotuliukas.gif kaip anksti pajusti pirmus pozimius, juk spermotoziodas gali prisitwirtinti ne is karto ir tik kita diena netgi g.gif , tai nesuprantu kaip galima pausti kaska g.gif tai greiciausiai bus sawiitaiga unsure.gif lauktelek 2 sawaites kokias ir pabandyk testuka pirma pasidaryti cool.gif
Atsakyti