QUOTE(Cosette @ 2010 11 03, 22:03)
RiMami, kada tu tiem morengam duris atidarai?!?

Ar pradžioj kepimo, ar prieš tas dvi valandas, ar jau po dviejų valandų
Aš taip ir darinėjau per visą kepimą

jau ir tos paskutinės dvi valandos baigėsi, o morengai minkštoki, lipnūs, iš apačios kažkoks skystis permatomas sunkiasi

Kai ant 100 laipsnių tempą užstačiau tada ir pravėriau na per degtukų dėžutę ir nebeuždariau.... Skystis sakai

jetus bijau, kad kažkas negerai, greičiausiai, kad neištirpo cukrus visiškai kai plakei baltymus

nu kas belieka... džiovink ilgiau mažum išdžius dar

Nzn ką daugiau patart
mildama, taip taip tinka 35 proc. grietinėlė

o biskvitas 24 cm formoj geriausiai gaunas