aš absoliučiai visus tortus tepu formoje (išskyrus tuos,kuriuos reikia išformuot)
nes ne formoj, kažkodėl gaunasi kreivi šleivi
QUOTE(spyglis2 @ 2010 11 04, 13:39)
aš absoliučiai visus tortus tepu formoje (išskyrus tuos,kuriuos reikia išformuot)
nes ne formoj, kažkodėl gaunasi kreivi šleivi 
aš irgi.....
tiesiog taip patogiau ir tortas gaunasi jau automatiškai lygiais šonais...ir visada tepu taip ,kad torto apačia butu formoj viršuj...iššimdama visada apverčiu aukštyn kojom ir viršus tada velgi buna lygus......
As dauguma tepu ne formoj. Viskas lygu gaunasi
tik kepu formoje
QUOTE(kirbe @ 2010 11 04, 13:50)
.iššimdama visada apverčiu aukštyn kojom ir viršus tada velgi buna lygus......
va čia tai gera mintis
Merginos.. padauginau sodos biskvite
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2010 11 04, 01:56)
Kai ant 100 laipsnių tempą užstačiau tada ir pravėriau na per degtukų dėžutę ir nebeuždariau.... Skystis sakai
jetus bijau, kad kažkas negerai, greičiausiai, kad neištirpo cukrus visiškai kai plakei baltymus
nu kas belieka... džiovink ilgiau mažum išdžius dar
Nzn ką daugiau patart
paskaičiau... papasakosiu apie savo durną galvą. Pašoviau kepti kažką, ir kad per karšta, tai į tarpelį įkišau degtukų dėžutę.. nežinau kiek laiko praėjo, bet gerai kad šalimais sukinėjaus.. tik ČYRKŠT man tos dėžutės viduje keletas degtukų ir užsidegė
QUOTE(RiMami @ 2010 11 03, 23:56)
Kai ant 100 laipsnių tempą užstačiau tada ir pravėriau na per degtukų dėžutę ir nebeuždariau.... Skystis sakai
jetus bijau, kad kažkas negerai, greičiausiai, kad neištirpo cukrus visiškai kai plakei baltymus
nu kas belieka... džiovink ilgiau mažum išdžius dar
Nzn ką daugiau patart
kitą kartą reiks vėl kada bandyt, dabar jau tiksliai žinosiu (atrodo
gerai, kad tortas saviems, tai gal nepyks, o jei ir bus kas ne taip, tai nežinos kaip iš tikro turėjo būt
QUOTE(naitas @ 2010 11 04, 15:29)
Merginos.. padauginau sodos biskvite
nužinok man kai vieną kartą net sutepus jautėsi tai dabar kai vėl kepiau ir jautėsi tai perkepiau iš naujo
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 04, 17:50)
nužinok man kai vieną kartą net sutepus jautėsi tai dabar kai vėl kepiau ir jautėsi tai perkepiau iš naujo
tą kitą va dabar sutepiau.. savaitgalį paragausim.. tai žiūrėsiu ar jausis...
skaičiau, visai neseniai rašei.. jetau jetau.. . vienas pats biskvitas valgant neskanus.. skonis toks gailus.. nežinau kaip pasakyt.. žodžiu, bandau sutepti.. jeigu ką, tai tada perkepsiu.. vis dar tikiuos, kad gal permuš... o į antrą dieną nešvelnėja ta soda????
Sveikos
Merginos, ar bezė draugauja su cukrine dengimo mase? Ruošiuos puošt pirmą kartą ir nesinori, kad viskas nubėgtų
QUOTE(simike @ 2010 11 04, 17:56)
Sveikos
Merginos, ar bezė draugauja su cukrine dengimo mase? Ruošiuos puošt pirmą kartą ir nesinori, kad viskas nubėgtų 
ką nori gali daryt su bezu ant cukrinės masės
QUOTE(naitas @ 2010 11 04, 15:55)
skaičiau, visai neseniai rašei.. jetau jetau.. . vienas pats biskvitas valgant neskanus.. skonis toks gailus.. nežinau kaip pasakyt.. žodžiu, bandau sutepti.. jeigu ką, tai tada perkepsiu.. vis dar tikiuos, kad gal permuš... o į antrą dieną nešvelnėja ta soda???? 
nu bet pvz medučio lakštuose man irgi soda jaučias.. bet sutepus nebesijaučia
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 04, 18:03)
nu bet pvz medučio lakštuose man irgi soda jaučias.. bet sutepus nebesijaučia
o tada pirmą kartą tai rafaelo buvo... tai jei tiesiai iš šaldytuvo tai mažiau jautės soda... o kai jau tortas pastovėjęs buvo kambary tai labiau
nu bet gal viskas bus gerai 
dviese sau bazarinam
MEDUTĮ ir darau.. tai gal man pavyks.. ką.. jei nepamiršiu, ateisiu vakare paporint, kas jaučias torte.. nu dabar tai gailu.. viau..







