Įkraunama...
Įkraunama...

Nepakankama geltonkūnio fazė

QUOTE(Diija @ 2006 01 31, 20:24)
Sveikutės visos. Geriu Duphaston jau 6 diena (kad išaukčiau menesines), šiandien pradėjo teplioti rudom išskyrom, ar tai jau galiu vadinti menesinėm (klausiu dėl to, kad pirmą mėnesinių dieną turiu pradėti gerti kontraceptikus), ar turiu ir toliau gerti Duphastoną ir laukti "tikrojo" kraujavimo? Nežinau ką daryt? Patarkit prašau. blink.gif

Mėnesinės "skaitosi" nuo tada, kai pasirodo tikras, raudonas kraujas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
man taip vakar niekas ir neatsakė, ar praleidus vieną Dufastono tabletę (iš neapsižiūrėjimo, išsiblaškymo blush2.gif ) labai blogai ar nieko baisaus?
Nepraleidau dar nei vienos, nes geriu, tik trečią dieną, bet labai pergyvenu, kad nepairščiau ir pastovei apie tai galvoju.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 02 01, 11:00)
Sveikos,
man taip vakar niekas ir neatsakė, ar praleidus vieną Dufastono tabletę (iš neapsižiūrėjimo, išsiblaškymo  blush2.gif ) labai blogai ar nieko baisaus?
Nepraleidau dar nei vienos, nes geriu, tik trečią dieną, bet labai pergyvenu, kad nepairščiau ir pastovei apie tai galvoju.

Na, mano subjektyvia asmenine nuomone, tai gal nieko tokio labai jau baisaus ir nebūtų, tiesiog toliau gertum ir tiek. g.gif

O tai kodėl tu iš anksto pergyveni, kad neišgersi, jei išgeri? Įdomiai čia... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2006 02 02, 11:01)
O tai kodėl tu iš anksto pergyveni, kad neišgersi, jei išgeri? Įdomiai čia...  lotuliukas.gif

Nes pastovei pamirštu aš tas visas tabletes, tą po tos, tą po anos. Juokinga, bet tokia jau ta mano galva. biggrin.gif
Atsakyti
Na žinot, visai galva susisuko. Perskaičiau visas šitų progesteroninių temų žinutes, bet vis vien neaiškumas apėmęs laiko. Gerti duphaston reikia po ovuliacijos. O jei pas mane ovuliacija nevyksta? Kaip tada gerti? Iš akies?

Ir dar man neaišku: gerti po ovuliacijos, kad mėnesines iššauktų... Na o tai jei ovuliacija įvyksta, tai tos mėnesinės po kurio laiko savaime ir prasideda, jei nėštumo nėra, ar ne taip? O jei neįvyksta, tai ir neprasideda ir tada reikia duphaston?

Gelbėkit, padėkit... g.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 02 02, 11:06)
Nes pastovei pamirštu aš tas visas tabletes, tą po tos, tą po anos. Juokinga, bet tokia jau ta mano galva.  biggrin.gif

Tokiu atveju naudojuosi visokiais primintukais - užsirašau mobiliajame, kokį raštelį matomiausioje vietoje pasidedu ar pan. Nors nemanau, kad nuo vienos tabletės vieną kartą kažkas ryškiai gali pasikeisti g.gif Svarbu, kad pamiršti ne pastoviai rolleyes.gif O su laiku pripranti bigsmile.gif

QUOTE(Laiminga @ 2006 02 02, 11:09)
Gerti duphaston reikia po ovuliacijos. O jei pas mane ovuliacija nevyksta? Kaip tada gerti? Iš akies?

Čia biškį su bajeriu, bet kam gerti, jei nėra O smile.gif Turint tikslą pastoti, reikia gerti po Ovuliacijos.

Na o tai jei ovuliacija įvyksta, tai tos mėnesinės po kurio laiko savaime ir prasideda, jei nėštumo nėra, ar ne taip? O jei neįvyksta, tai ir neprasideda ir tada reikia duphaston?

Aš irgi taip manau smile.gif bet niekada nesidomėjau duphaston, kaip priemone iššaukti mens, todėl šiuo klausimu autas ax.gif čia policistukės daugiausia žino.
Atsakyti
Ir prie policistinių temų nieko neradau...

Va va, tamsus miškas... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiminga: 02 vasario 2006 - 12:33
Pas mane mėnesinės būna tik su Dufaston pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2006 02 02, 12:27)
Ir prie policistinių temų nieko neradau...

Va va, tamsus miškas...  rolleyes.gif

Kadangi policistukėms nebūna ovuliacijos, tai ir mmm laaaaabai nereguliarios, arba išvis neateina be vaistų (proveros arb adiuphastono) - tai jeigu nesiruošiama pastoti, geriamos KT arba va taip iššaukinėjamos mmm su vaistai, kad gimda išsivalytų ax.gif O norinčioms pastoti taikoma ovuliacijos stimuliacija - įvykus ovuliacijai paprastai mmm ateina pačios, jei nepastoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 02, 13:49)
Kadangi policistukėms nebūna ovuliacijos, tai ir mmm laaaaabai nereguliarios, arba išvis neateina be vaistų (proveros arb adiuphastono) - tai jeigu nesiruošiama pastoti, geriamos KT arba va taip iššaukinėjamos mmm su vaistai, kad gimda išsivalytų ax.gif  O norinčioms pastoti taikoma ovuliacijos stimuliacija - įvykus ovuliacijai paprastai mmm ateina pačios, jei nepastoji 4u.gif

Tada darau tokią asmeninę išvadą: jei policistukė (kuriai nevyksta ovuliacija) nori "išsišaukti" mėnesines, ji geria duphastoną nuo tada, kai gydytoja pasako (pvz. 16, 18 c. d.), o ne po ovuliacijos (kuri nevyksta).

Mėgstu viską suraizgyt... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2006 02 02, 13:58)
Tada darau tokią asmeninę išvadą: jei policistukė (kuriai nevyksta ovuliacija) nori "išsišaukti" mėnesines, ji geria duphastoną nuo tada, kai gydytoja pasako (pvz. 16, 18 c. d.), o ne po ovuliacijos (kuri nevyksta).

Mėgstu viską suraizgyt...  doh.gif  lotuliukas.gif

Visiškai teisingai thumbup.gif
Aš pati iššaukinėjau mmm gal iš viso kokius 4 kartus - du kartus po 3 mėnesių "štilio" raudonosios armijos kronikoje, kitą - prieš užsitęsusį ciklą, norint pradėt stimuliuotis, dar kitą - dabar (geriu KT, tada mmm, o tada vėl stimuliacija) - šiaip kitais kartais mmm ateidavo pačios, nes arba gėriau KT, arba tai buvo dar jaunystėj, kai ciklas priminė laikroduką, arba iš kart po KT nutraukimo šią vasarą-rudenį, kai buvo kokie 4 normalūs 31-35 d. ciklai iš eilės (ar buvo ten bent viena ovuliacija gali pasakyti tik pats dievas blush2.gif )....
O kad nekiltų klausimų, tai mmm galima iššaukti su Diuphastonu, provera arba KT (geriant pvz. 10 tablečių ir nutraukiant) 4u.gif
Atsakyti
Man Duphaston skiria, kad būtų mmm, nes ciklas tęsiasi 75 dienas (ar net virš 100 blink.gif vieną kartą buvo). Kai pabaigsiu 10 tab po 1 per dieną, per 1-4 dienas turi atsirasti mmm ir jau tada bus stimuliacija nuo 5 c.d.
Daugiau Duphastono gėrimo "variantų" nežinau rolleyes.gif , tiesiog neteko pačiai susidurti.
Atsakyti