Įkraunama...
Įkraunama...

Nepakankama geltonkūnio fazė

QUOTE(femme @ 2006 02 02, 14:04)
O kad nekiltų klausimų, tai mmm galima iššaukti su Diuphastonu, provera arba KT (geriant pvz. 10 tablečių ir nutraukiant) 4u.gif

Aha, va taip visą gyvenimą ir darau. 4u.gif Tik šį kartą kažkaip mechanizmas stringa, nes jau daugiau kaip savaitė, kai duphastoną nutraukiau, o mėnesinės nesirodo... Nėštumo galimybė kategoriškai ir ryžtingai atmesta (testas užsispyrė ir nerodo antros juostelės). tongue.gif
Atsakyti
Aš gal čia ir ne visai į šitą temą, bet noriu paklaust:
mano ciklas baisiai ilgas - 40-45 d. Nenormaliai ilgas jis iki ovulacijos, o po jos mmm ateina po 14-15 d. Kaip man sureguliuoti tą atkarpą iki ovuliacijos? Gal yra kokie vaistai?
Anksčiau gerdavau Duphastona, kad iššauktų mėnesines. bet tada dar nieko nežinojau apie BT ir apie ilgą ciklą. O gydytoja kažkaip irgi nelabai rūpinosi - lengviausia gi duphastono išrašyt.
Atsakyti
QUOTE(sagritute @ 2006 02 02, 14:27)
Aš gal čia ir ne visai į šitą temą, bet noriu paklaust:
mano ciklas baisiai ilgas - 40-45 d. Nenormaliai ilgas jis iki ovulacijos, o po jos mmm ateina po 14-15 d. Kaip man sureguliuoti tą atkarpą iki ovuliacijos? Gal yra kokie vaistai?
Anksčiau gerdavau Duphastona, kad iššauktų mėnesines. bet tada dar nieko nežinojau apie BT ir apie ilgą ciklą. O gydytoja kažkaip irgi nelabai rūpinosi - lengviausia gi duphastono išrašyt.

Žinok nelabai įsivaizduoju - manau bent jau gerai, kad ovuliacija vyksta thumbup.gif šiaip blogiau, kai prasta antra ciklo fazė, o šiaip man Klimas sakė, kad pirma fazė, su sąlyga kad kadanors cikle vis tiek įvyksta ovuliacija, gali būti įvairaus ilgumo 4u.gif Jo sesuo sakė turi mmm kas tris mėnesius, o jau 3-kart mama wub.gif
O diuphastono gerti iki ovuliacijos negalima schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 02 vasario 2006 - 14:31
Nu kaip su ta ovuliacija -
jei paprastai temperatūra būna 36,6, paskui nukrenta iki 36,2 ir tada payla iki 37. Tai aš manau, kad ovuliacija ivyko? Ar kaip? blink.gif

Aš jau čia taip susipainiojau, kad nebežinau, kaip čia gydytis.
Atsakyti
QUOTE(sagritute @ 2006 02 02, 14:34)
jei paprastai temperatūra būna 36,6, paskui nukrenta iki 36,2 ir tada payla iki 37. Tai aš manau, kad ovuliacija ivyko? Ar kaip? blink.gif

Po ovuliacijos BT turi pakilti bent 0.3-0.5 laipsniais auksčiau pirmos fazės BT ir laikytis iki pat mmm blush2.gif Kartais per pačią ovuliaciją fiksuojamas BT pakritimas, o kai BT pakyla - viskas, darbai baigti, laukiam rezultatų tongue.gif
Atsakyti
O tada Mastodynon gerti čia man į temą ar nelabai? g.gif
Lapelyje parašyta, kad jis reguliuoja ciklą, padeda susidaryti geltonkūniui.
Atsakyti
QUOTE(sagritute @ 2006 02 02, 14:52)
O tada Mastodynon gerti čia man į temą ar nelabai?  g.gif
Lapelyje parašyta, kad jis reguliuoja ciklą, padeda susidaryti geltonkūniui.

Matodynon yra homeopatinis vaistas - manau nepakenks blush2.gif
Atsakyti
Laiminga, aš Dufastoną geriu 10 d. po 1 tab., bet gydytoja man pasiūlė dar ir kitą būdą 5 d. po 2 tabl. Nustojus gerti dažniausiai kraujavimas prasideda po kelių dienų, bet man buvo ir po 1-2 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 02, 15:54)
Matodynon yra homeopatinis vaistas - manau nepakenks blush2.gif

Ačiū femme. 4u.gif
Ir aš taip maniau. Bet kai pradėjau gerti per ciklo vidurį, o tiksliau jau gal į pabaigą - tai man pradėjo visus šonus daigčioti, pilvą skaudėt. Mečiau - nustojo. DAbar pradėjau gerti nuo ciklo pradžios - lyg ir viskas gerai. Tikiuosi, taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(sagritute @ 2006 02 02, 14:34)

Aš tai pagal temperatūrą nespresčiau ar įvyko ovuliacija ar ne. Reikia, kad gyd. pažiūrėtų, po to pasidaryti progesterono tyrimą, po kokių 7-10d. po ovuliacijos. Na, bent jau aš taip daryčiau.
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2006 02 02, 16:02)
Laiminga, aš Dufastoną geriu 10 d. po 1 tab., bet gydytoja man pasiūlė dar ir kitą būdą 5 d. po 2 tabl. Nustojus gerti dažniausiai kraujavimas prasideda po kelių dienų, bet man buvo ir po 1-2 savaičių.

O man gydytoja liepė gerti 10 dienų po 2 tabletes, gal biški padaugino? Ir jaučiu labai nemalonų dilgčiojimą ir maudimą pilvo apačioje ( gal ir jūs ką panašaus jaučiate vartojant Dufastoną?). O ar gali mmm ateiti dar geriant Dufastoną? g.gif
O tu Erra2005 Dufastoną kokiu tikslu geri? tIk mmm išaukti ar dėl ko kito?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2006 02 02, 20:26)
O man gydytoja liepė gerti 10 dienų po 2 tabletes, gal biški padaugino? Ir jaučiu labai nemalonų dilgčiojimą ir maudimą pilvo apačioje ( gal ir jūs ką panašaus jaučiate vartojant Dufastoną?). O ar gali mmm ateiti dar geriant Dufastoną? g.gif
O tu Erra2005 Dufastoną kokiu tikslu geri? tIk mmm išaukti ar dėl ko kito?

Taip, mėnesinėm iššaukti, be to dabar gydytoja rekomenduoja gerti po ovuliacijos, kad palaikyti progesterono lygį (po 1 tabl.)
Atsakyti