Įkraunama...
Įkraunama...

Nepakankama geltonkūnio fazė

Iškilo man klausimas:) Šį ciklą po ovuliacijos gydytoja liepė gerti Duphastoną. Dabar galvoju iki kada gerti? Jei pastoju, tai nereikia nutraukti. O jei nepastoju, nutraukti kada? Kaip nustatyti laiką?
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2006 02 06, 16:02)
Iškilo man klausimas:) Šį ciklą po ovuliacijos gydytoja liepė gerti Duphastoną. Dabar galvoju iki kada gerti? Jei pastoju, tai nereikia nutraukti. O jei nepastoju, nutraukti kada? Kaip nustatyti laiką?

Rekomenduojama 14 dieną po ovuliacijos pasidaryti NT: jei teigiamas - geri toliau, jei neigiamas - nutrauki ir lauki mm. Aš pati testą darydavau 12 - ą dieną po ovuliacijos. 4u.gif
Atsakyti
Jei pastoji, kas kiek laiko reikėtų darytis progesterono tyrimą? Pirmą kartą man buvo nesivystantis - progesteronas mažėjo. Gal padėtų išvengti nesivystančio, jei laiku...?
Kai jau prasidėjo tepliojimas (iš pradžių), padarėme tyrimą - mažoka progesterono. Tik tuomet paskyrė Duphastoną - 1 tabl. per dieną. Kažkaip manau, kai jau gręsiantis, ar ne per mažai?
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 02 06, 16:16)
Rekomenduojama 14 dieną po ovuliacijos pasidaryti NT: jei teigiamas - geri toliau, jei neigiamas - nutrauki ir lauki mm. Aš pati testą darydavau 12 - ą dieną po ovuliacijos. 4u.gif

Tai jeigu ovuliacija įvyko sausio 29d. Tai vasario 10d. galėčiau daryti testą???
Šiaip man gyd. sakė gerti iki mmm. Jei jos ateis, tada staigiai nutraukti, bet kaip supratau ne dėl to, kad kas nors gali būti blogai, bet dėl to, kad nuo pirmos ciklo dienos man reikia gerto Clostildegitą, o jo kartu su Dufastonu gerti negalima. O jeigu kitų vaistų negeri, tai manau, jei vieną ar dvi tabletes išgersi nieko neatsitiks.
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2006 02 06, 16:34)
Jei pastoji, kas kiek laiko reikėtų darytis progesterono tyrimą? Pirmą kartą man buvo nesivystantis - progesteronas mažėjo. Gal padėtų išvengti nesivystančio, jei laiku...?
Kai jau prasidėjo tepliojimas (iš pradžių), padarėme tyrimą - mažoka progesterono. Tik tuomet paskyrė Duphastoną - 1 tabl. per dieną. Kažkaip manau, kai jau gręsiantis, ar ne per mažai?

Aš tiksliai nežinau g.gif Man tiesiog visada iškart skirdavo Duphastoną, kurį gerdavau iki pasidarydavau NT. Kai darėme IVF, jau prieš ir po naudojau Crinone ir taip iki 12 sav. - 14 sav. Tas pats turėtų būti ir su Duphastonu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kozete @ 2006 02 06, 16:40)
Tai jeigu ovuliacija įvyko sausio 29d. Tai vasario 10d. galėčiau daryti testą???
Šiaip man gyd. sakė gerti iki mmm. Jei jos  ateis, tada staigiai nutraukti, bet kaip supratau ne dėl to, kad kas nors gali būti blogai, bet dėl to, kad nuo pirmos ciklo dienos man reikia gerto Clostildegitą, o jo kartu su Dufastonu gerti negalima. O jeigu kitų vaistų negeri, tai manau, jei vieną ar dvi tabletes išgersi nieko neatsitiks.

Man visada gydytojas aiškindavo taip: geri Duphastoną 14 dienų, tada pasidarai NT ir jei jis teigiamas - geri iki 12 sav., jei neigiamas - sulauki mm ir geri Clostylbegitą 4u.gif
Aš visada neištverdavau ir NT pasidarydavau 12 dieną 4u.gif Bet gal tik man čia taip g.gif
Atsakyti
Darla, o kaip nustato, kiek gerti? Vienos geria po 1 tabl., kitos po 2 tabl. per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2006 02 07, 13:55)
Darla, o kaip nustato, kiek gerti? Vienos geria po 1 tabl., kitos po 2 tabl. per dieną.

Nežinau. Mano prolaktinas visada buvo normoje, bet gydytojas man skyrė gerti po 2 tabletes per dieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 02 07, 16:28)
Nežinau. Mano prolaktinas visada buvo normoje, bet gydytojas man skyrė gerti po 2 tabletes per dieną g.gif

Apie ką jūs šnekate apie Bromakriptiną arba Dufastoną? g.gif
Nes prolaktinas ir Dufastonas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 07 vasario 2006 - 16:32
QUOTE(Kozete @ 2006 02 07, 16:30)
Apie ką jūs šnekate apie Bromakriptiną arba Dufastoną?  g.gif
Nes prolaktinas ir Dufastonas  g.gif

doh.gif apie Duphastoną blush2.gif ir prolaktinas čia ne prie ko doh.gif Apie viena galvoju, o kitą rašau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darla: 07 vasario 2006 - 18:17
na va, sugėriau Duphastoną 10 dienų, jau 12 diena, o mmm dar nėra cry.gif ir net jokių artėjimo požymių nejaučiu. tikiuosi, bus viskas gerai ir jos atsiras verysad.gif baisu, kai 3 mėn. jų nemačiau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ice_kava: 11 vasario 2006 - 23:35
QUOTE(ice_kava @ 2006 02 11, 23:35)
na va, sugėriau Duphastoną 10 dienų, jau 12 diena, o mmm dar nėra  cry.gif ir net jokių artėjimo požymių nejaučiu. tikiuosi, bus viskas gerai ir jos atsiras  verysad.gif baisu, kai 3 mėn. jų nemačiau  verysad.gif

Nesinervuok 4u.gif Man viena karta po Duphastono, tik 10-a tiena mm prasidejo. Daktaras sake, kazkokiu ten hormonu pas mane tuo metu truko, todel...
Atsakyti
QUOTE(ice_kava @ 2006 02 11, 23:35)
na va, sugėriau Duphastoną 10 dienų, jau 12 diena, o mmm dar nėra  cry.gif ir net jokių artėjimo požymių nejaučiu. tikiuosi, bus viskas gerai ir jos atsiras  verysad.gif baisu, kai 3 mėn. jų nemačiau  verysad.gif

man buvo vos ne savaitę užsitempią doh.gif
Atsakyti