Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

Bent jau Kaune Mole Sarmoje pacios geriausios konsultantes, pakonsultuoja normaliai ir nera ikyrios, tik ta juodais plaukais man nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2011 04 07, 16:20)
Na is tos puss sutinku, bet pojuciai tai nemalonus.....o is kitos puses ziurint, jau matant zmogu, gali +/- itarti ko jis cia atejo...... g.gif

Patikekit, apsivagia net kunigai, todel visi ieje i parduotuve yra tiek poencialus vagys, tiek potencialus klientai!
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2011 04 26, 10:14)
Patikekit, apsivagia net kunigai, todel visi ieje i parduotuve yra tiek poencialus vagys, tiek potencialus klientai!

Šiais laikais ir tokiu metu visko pasitaiko. Negali žinoti kuris čia normalus o kuris su blogais ketinimais narsto lentynas. Ir vis delto reikia mokėti ir pasižiūrėti į klientą ir pakalbėti su juom taip, kad šis ne neitartų, kad jį kuom nors itari biggrin.gif
Atsakyti
Turiu pagirti Kauno Akropolio Sarmos konsultantes, bent jau vieną (kažkur 1,70, tamsiais, tiesiais ilgais plaukais)...
Labai maloniai aptarnavo, o aš buvau su vaikais doh.gif ...
O dar krūvą mėginukų gavau.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patinka mažytės Mindaugo Maximos Sarmutės konsultantės (ypač juodaplaukė). Ir gavau įsipurkšt į atomiką to, ko reikėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 06 09, 13:17)
Man patinka mažytės Mindaugo Maximos Sarmutės konsultantės (ypač juodaplaukė). Ir gavau įsipurkšt į atomiką to, ko reikėjo  smile.gif

rimtai, o taip galima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 06 10, 09:52)
rimtai, o taip galima  bigsmile.gif

Nežinau ar galima, bet aš gražiai paprašiau ir leido smile.gif Nors... kokiam Akropoly ar pan. kažin ar prašyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 06 10, 08:03)
Nežinau ar galima, bet aš gražiai paprašiau ir leido smile.gif Nors... kokiam Akropoly ar pan. kažin ar prašyčiau  g.gif

ir aš gražiai paprašysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 06 10, 10:11)
ir aš gražiai paprašysiu  rolleyes.gif

Tik, manau, patartina atomiką pirkt ten vietoj (na tą pastelinių spalvų su plastikiniu dėklu)
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 06 10, 08:14)
Tik, manau, patartina atomiką pirkt ten vietoj (na tą pastelinių spalvų su plastikiniu dėklu)

supratau ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
Įvykis prieš porą metų Vln Akropolio Kristianoje. Nuo to laiko šiai parduotuvei jaučiu antipatiją.
Rinkau savo MB kvepalus, jau daug maž žinojau, kad pirksiu čekį dovaną, bet visgi norėjosi apuostyti kvapus, kad galėčiau jam padėti išsirinkti. Taigi atėjau su sąrašiuku kvepalų, kuriuos norėčiau pauostyti. Kristianos konsultantė labai įdėmiai nužvelgė (tada atrodžiau jaunesnė, nei buvau), perskaitė mano sąrašą, jos nuomone visi kvapai per rimti maniškiui (tada jam buvo 25). Nu ir viskas. Nepurškalios ji man kvapų, jei noriu, galiu pati ieškotis g.gif Nu kas beliko, tik išeiti.
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2011 06 10, 15:34)
Įvykis prieš porą metų Vln Akropolio Kristianoje. Nuo to laiko šiai parduotuvei jaučiu antipatiją.
Rinkau savo MB kvepalus, jau daug maž žinojau, kad pirksiu čekį dovaną, bet visgi norėjosi apuostyti kvapus, kad galėčiau jam padėti išsirinkti. Taigi atėjau su sąrašiuku kvepalų, kuriuos norėčiau pauostyti. Kristianos konsultantė labai įdėmiai nužvelgė (tada atrodžiau jaunesnė, nei buvau), perskaitė mano sąrašą, jos nuomone visi kvapai per rimti maniškiui (tada jam buvo 25). Nu ir viskas. Nepurškalios ji man kvapų, jei noriu, galiu pati ieškotis  g.gif Nu kas beliko, tik išeiti.

Tokia aukšta, griežta tamsiais ilgais plaukais, jaučiu g.gif a la tamsta mokytoja g.gif
Atsakyti