Na ir as tarsiu keleta sakinuku apie tas konsultantes.....
Tai va, gavau as cia viena diena dovanu ceki i Kristiana.....ilgai galvojau ko as noreciau ir ko man reiketu......tai uzejau as i kristiana Klaipedoje, Tiltu gatveje....tai va.....konsultantes tokios FYFOS, kad buvo baisu...as pasiklausinejau apie viena, apie kita.....nes nesinori, kaip sakoma, bele kam isleisti tuos pinigelius, tai vistiek pasiklausineji kas ir kaip.....tai paskui jau pastebejau, kad konsultante tokiu tonu atskinejo, kad suprask - NUSIBODAI.......arba gal per protigus klausimus uzdaviau
Kalbant apie konsultanciu ikyruma, tai taip......jau net kartasi baisu i parde uzeiti....
Uzejau as cia i Sarma, AKRO, tai viena priejo, uz kokiu 20 sek. - kita, paskui trecia paklause......kai mane tas uzkniso as tiesiog isejau is pardes, nes jeigu man reikes info as jas pati pasikviesiu, o cia lenda i akis........
Arba dar......kai ant Kristianos tiltu gatveje padejau kryziu...teko eiti i Akro kristiana....kadangi niekur as ta diena neskubejau, tai ramiu veidu as vaiksciojau po Kristiana ir galvojau ko as cia noriu, nes ten pasirinkimas didesnis....tai zinokite pasijutau kaip kad vogti ruosiuosi.......pardavejos seka......ziuri kur eini, ka ciupineji....naciort, del to as ir nemegstu po paruotuves vaikscioti, nes pasijauti kaip vagis.....