QUOTE(Gulcan @ 2012 06 05, 11:29)
Na, šiaip jau nesu priekabi konsultantėms/pardavėjoms, neerzina nė klausimai, ar nereikia pagalbos - svarbiausia, kad profesionaliai pakonsultuotų, jei/kai man to reikės ir apskritai reaguotų į klientą. Konkrečiai to pasigedau prieš pusantros savaitės lankydamasi Panoramos Creme de la Creme parduotuvėje. Suprantu, nei aš, nei MB neatrodėm reprezentatyviai (vis tik savaitgalis, norisi jaustis laisvai be visų darbinių kostiumų/kostiumėlių), tačiau buvom apsirengę tvarkingais laisvalaikio rūbais (džinsiukai, sportbatukai, aš be jokio makiažo ir pan.). Nežinau, bet galbūt dėl to tapom "nematomi", nes įėjus į parduotuvę ir pasisveikinus, konsultantė net neatsisuko. Ok, galvojam, užsiėmusi, nes tuo metu kitą pirkėją aptarnavo. Tačiau ir toliau per šioje parduotvėje praleistą gerą pusvalandį konsultantė (mergina ilgais juodais plaukais) nei pasiteiravo, ar nereikia pagalbos, nei priėjo. Gaila, nes norėjau išsirinkti sau bent kelis kvapus...
P.S. Tai jokiu būdu nereiškia, kad pati parduotuvė bloga ar pan., pati joje gana dažnai perkus kvapus, tačiau šį kartą tikrai nemaloniai nustebau, o, esant šiai konsultantei, kažin ar beeisiu į ją
P.S. Tai jokiu būdu nereiškia, kad pati parduotuvė bloga ar pan., pati joje gana dažnai perkus kvapus, tačiau šį kartą tikrai nemaloniai nustebau, o, esant šiai konsultantei, kažin ar beeisiu į ją

Mano manimu pats kvailiausias dalikas koki gali padaryti pirkejas tai NEPIRKTI ar pasizadeti neiti i tam tikra parduotuve tik del to kad prie ju neprejo konsultante.

Man tokia situacija primine sena kvaila bet su laaabai gilia mintim rusiska anekdota:
Vyras mato kad zmona susiraukusi nuo pat ryto, na sedi ir speliojo: kogero as pamirsau kokia nors proga ir nepasveikinau... gal gimtadienis... o gal vestuviu metines....nepamenu. Galvoja, aj preisiu ir tiesiai paklausiu ir varysiu pirkt dovanos. Preina ir sako, brangioji ko tokia pikta? O ji- nieko! tas vel - niu pasakyk... ta vel - nieko! Klausinejo, klausinejo, o zmona vis - nieko ir nieko. Nusibodo jam sokinei supiko, spjove ir sako: -Ну и оставайся,как дура,без подарка...
Резюме:
Parduotuve nieko neprarado kai jus nenupirkot kvepalu ar isvis daugiau i ja neisit, o va jus likot be dovanos.