Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

QUOTE(Gulcan @ 2012 06 05, 11:29)
Na, šiaip jau nesu priekabi konsultantėms/pardavėjoms, neerzina nė klausimai, ar nereikia pagalbos - svarbiausia, kad profesionaliai pakonsultuotų, jei/kai man to reikės ir apskritai reaguotų į klientą. Konkrečiai to pasigedau prieš pusantros savaitės lankydamasi Panoramos Creme de la Creme parduotuvėje. Suprantu, nei aš, nei MB neatrodėm reprezentatyviai (vis tik savaitgalis, norisi jaustis laisvai be visų darbinių kostiumų/kostiumėlių), tačiau buvom apsirengę tvarkingais laisvalaikio rūbais (džinsiukai, sportbatukai, aš be jokio makiažo ir pan.). Nežinau, bet galbūt dėl to tapom "nematomi", nes įėjus į parduotuvę ir pasisveikinus, konsultantė net neatsisuko. Ok, galvojam, užsiėmusi, nes tuo metu kitą pirkėją aptarnavo. Tačiau ir toliau per šioje parduotvėje praleistą gerą pusvalandį konsultantė (mergina ilgais juodais plaukais) nei pasiteiravo, ar nereikia pagalbos, nei priėjo. Gaila, nes norėjau išsirinkti sau bent kelis kvapus...
P.S. Tai jokiu būdu nereiškia, kad pati parduotuvė bloga ar pan., pati joje gana dažnai perkus kvapus, tačiau šį kartą tikrai nemaloniai nustebau, o, esant šiai konsultantei, kažin ar beeisiu į ją unsure.gif

Mano manimu pats kvailiausias dalikas koki gali padaryti pirkejas tai NEPIRKTI ar pasizadeti neiti i tam tikra parduotuve tik del to kad prie ju neprejo konsultante. lotuliukas.gif As suprantu jai konsultante pasakytu: Ko cia atsivilkot su savo dzinsaisi ir net be lupdazio, greit suoliuojat is cia!! smoke.gif Bet del to kad neprejo... doh.gif biggrin.gif

Man tokia situacija primine sena kvaila bet su laaabai gilia mintim rusiska anekdota:

Vyras mato kad zmona susiraukusi nuo pat ryto, na sedi ir speliojo: kogero as pamirsau kokia nors proga ir nepasveikinau... gal gimtadienis... o gal vestuviu metines....nepamenu. Galvoja, aj preisiu ir tiesiai paklausiu ir varysiu pirkt dovanos. Preina ir sako, brangioji ko tokia pikta? O ji- nieko! tas vel - niu pasakyk... ta vel - nieko! Klausinejo, klausinejo, o zmona vis - nieko ir nieko. Nusibodo jam sokinei supiko, spjove ir sako: -Ну и оставайся,как дура,без подарка...

Резюме:

Parduotuve nieko neprarado kai jus nenupirkot kvepalu ar isvis daugiau i ja neisit, o va jus likot be dovanos. biggrin.gif
Atsakyti
parduotuve prarado klienta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 06 05, 12:45)
parduotuve prarado klienta rolleyes.gif

Neprarado - pernelyg didelis ir gerų kvapų asortimentas šioje parduotuvėje yra, kad daugiau joje niekada nesilankyčiau ax.gif Tačiau, kaip ir rašiau paskutiniame posto sakinyje, esant minėtai konsultantei ten tikrai kažin ar beeisiu. Tik tiek mirksiukas.gif

V-i-k-a, nemoralizavau savo poste ir nesiekiau juo "nubausti" parduotuvės - tik išdėsčiau savo įspūdžius. Ir visiškai sutinku, kad parduotuvė nieko neprarado - be manęs, net neabejoju, ten daugybė žmonių apsiperka. Be to, nelikau ir aš be dovanų - VDK kvapų asortimentas neprastesnis nei Kreminės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulcan: 05 birželio 2012 - 13:03
Tai čia kaip visad kiaulystės dėsnis suveikia - kai reikia - nėra, kai nereikia - lenda įkyriai į akis biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Aš tai pvz labai dėkinga Creme de la Creme pardavėjoms, kad jos nelenda į akis kaip Kristėse. Jei man jos reikia, aš ją pasišauksiu, jei nesišaukiu, jinai man į akis nelįs su savo labadienagalgalėčiaukuopadėti, o duos ramiai apsižiūrėti pačiai. Kiek suprantu, būtent, tokia ir yra šios parduotuvės filosofija, taip, kad, jei kas pasijuto neįvertintas, kad prie jo nepriėjo, kaltinkit save, kad liežuviu nesugebėjot pasinaudot. tongue.gif

Be to koks paradoksas - kiekvienam poste verkiama, kad konsultantė neatstoja, o, kai jinai nepristoja - dar didesnė trauma. Tai jūs gal apsispręskit, ko norit - ar kad jus paliktų ramybėj, ar stovėtų prilipus prie uodegos konsultantė, ar kad jinai iš jūsų pakaušio įskaitytų komandą - Pas mane! 4u.gif
Atsakyti
Jau kam kam, o Kreminių (Kaune ir Vilniuj) konsultantėms jokių priekaištų nesugalvoju tongue.gif Aiškui, mes, pirkėjai, skirtingi - kas man patiko, kitai nepatiko ir atvirkščiai, bet iš esmės - mandagios, kvalifikuotos ir į akis nelendančios. Šiandien pusvalandį po Kauno Kreminę goglinėjau, be "laba diena, gal galiu kuo padėt" daugiau jokio kišimosi nebuvo, mandagiai atsakė į mano pastabą ir atsisveikindama pakvietė vėl ateit (nepirkau nieko).
Atsakyti
Kaiptik vakar skaiciau rusu forume apie ju konsultantes. biggrin.gif Cirku prisiskaiciau. Va kur "servisas" lotuliukas.gif Jos neina prie klijientu, o stovi kur kamputije kelios ratuku ir garsiai apkalbineja kiekviena uzejusi i parde. Arba koki seriala... O jai kulturingai paklausit - gal galetumet man padeti? Jos choru atsako: NE!!! Ir toliau kalba savo temom. lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ne visur taip tongue.gif Buvau Peterburge ganėtinai prabangioj, su nišiniais kvepalais parduotuvėj, nebeatsimenu kokioj (apakau nuo Lutensų ir Goutal asortimento). Atrodžiau tikrai ne solidžiai - džinsai, kedai ir kuprinė, susitaršius ir nesidažius, bet bendravo nepriekaištingai, angliškai kalbėjo gerai ir pasistengė palengvint apmokėjimo sąlygas (mokėjau pusiau kortele, pusiau grynais už vieną pirkinį). Bet eilinėse parduotuvėse tai jo... Pirkėjas yra malonės besitikintis įkyruolis ir ne daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 06 05, 22:01)
Kaiptik vakar skaiciau rusu forume apie ju konsultantes. biggrin.gif Cirku prisiskaiciau. Va kur "servisas" lotuliukas.gif Jos neina prie klijientu, o stovi kur kamputije kelios ratuku ir garsiai apkalbineja kiekviena uzejusi i parde. Arba koki seriala... O jai kulturingai paklausit - gal galetumet man padeti? Jos choru atsako: NE!!! Ir toliau kalba savo temom. lotuliukas.gif

Kad Peterburge ir būlackų parduotuvėj su tokia situacija susidūriau. O dar kai išgirdo, kad ne rusė, tai davai laliakint lotuliukas.gif O rusų kalbą tai aš gerai suprantu, tik nekalbu ja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 06 05, 22:01)

Ой, насмешила lotuliukas.gif Как в старые добрые времена lotuliukas.gif Ispindejom mes, to tas negerai, to anas negerai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebuvau Rusijoje jau kokiu 20 metu. Aisku keistai skamba bet as (tarybiniu laiku vaikas) savotiskai pasiilgau tu laiku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2012 06 03, 15:01)
O tokių konsultančių yra - Gedo Kristutėje tokia garbanė rudais plaukais - nerealiai parenka dekoratyvinę kosmetiką, kremus ir šiaip su ja laaaabai malonu bendrauti. Paskui šiek tiek vytesnio amžiaus - anksčiau dirbo prie seimo, dabar centrinėj Gedo - nereali - patirtis, išmintis, pati labai elegantiška, niekad nebijau pas ją pirkti...
Douglas berods Europoj yra nereali jaunutė konsultantė - greita, paslaugi ir taip gerai pataiko  thumbup.gif

gal kartais vardus pamenate? kai reikia issirinkti dekoratyvine, tikras kosmaras, reta kuri konsultante kazka gero ir tinkamo pataria.
Atsakyti