Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

KristiAna. Padetis gereja. Jau galima nueiti pasizvalgyti, susipazinti su naujienomis ir t.t. Bet ten nesijauti kaip uzsukes "pas draugus", kaip jie raso savo reklaminiuose bukletuose. Konsultantes vistiek labai nusivilia, jei nenuperki produkto viena kart pratestaves.

Douglas'as, man atrodo, daug neinvestuoja i konsultanciu mokymus ir tas labai jauciasi. Mano manymu, tai pagrindinis sios kompanijos minusas.

Creme de la Creme. Konsultantai ismano savo darba. Jie yra tiek geri darbuotojai darbdaviui, tiek geri konsultantai ziurint is pirkejo puses. As pradejau lankytis sioje parduotuveje nuo pirmu atsidarymo metu. Tada eidavau dazniau pasizvalgyti negu pirkti. Cia niekada nejutau spaudimo kazka pirkti ir tai yra labai svarbu. Galima ramiai paizvalgyti, susipazinti su kvapais ir vien del tokios atmosferos ten norisi eiti. O kuo dazniau nueini, tuo daugiau perki....Todel ir sakau, kad ir klientas lieka patenkintas, ir darbdavys taip pat (speju)biggrin.gif Tikiuosi ateityje kas liecia aptarnavima bus viskas panasiai. Truputi pradejo keistis darnbuotojai. Bet trys pagrindiniai (dvi merginos ir vaikinas) tikiuosi perduos visa savo patirti naujiems atejusiems cool.gif

P.S. gal tik reiktu, kad visada dirbtu bent po du konsultantus, nes dabar zmoniu tikrai nemazai ateina. Ir pastebiu, kad konsultantai vos speja suktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 19 liepos 2012 - 21:16
Akropolio Douglas. Viena labai faina konsultante, (smulki, ilgais tamsiais plaukais, labai simpatiska, kalbejo su rusisku akcentu) man ja pakviete pasiteiravus apie Habanita, klausiau ar formule keitesi kartu su flakono dizainu...tai niekas negalejo atsakyti be jos. Matosi, kad zmogus domisi, labai demesinga, paslaugi ir SUPRANTA KO KLAUSI! Ispurske ir lapelius visus aplinkui ir mane visa, ir uoste mane ir dar purske, MAN net nebepatogu pasidare. Per ja noras net vienas subrendo... biggrin.gif
Atsakyti
na as apie kristutes konsultantes jau pataisiau nuomone, ateini, ramiai pasitestuoji, jei reik paklausi, jauti demesi bet ne perdetai.
vat sekmadieni CDC net sunervino, atejau nusipirkti Amouage Reflecion, vis tik i pabaiga o pigiau neradau niekur.

tik uzejus pro iejima, juoduke konsultante puole siulyti anot jos kvepalu sedevrus Montale berods.. net nzn kuriuos tiksliai, pasakiau kad nedomina visiskai sis brandas, esu susipazinus su visais, bet man nepatiko tad zinau ko ieskau, o ji puole kisti uostyti vienus.. nei paklause ko ieskau,nei kokie patinka, is kart brukti savo nuomone, atsakiau mandagiai kad nepatinka tikrai ne vieni, aciu. ale ji neatstojo.
priejus prie amouage velgi, paemiau i rankas buteliuka, o ji pradejo pasakoti koks tai tropiku nuostabus slapias kvapas... pasakiau kad zinau puikiai, aciu.. o ji toliau " o vat Ciel.. tokis ir anokis.. o vat tas dar kazkokis..." nu zinokit seniai nejauciau tokio ikyraus ir net sakyciau nemandagaus bendravimo, nu jei pasakiau kad noriu paziureti pati, aciu.. arba kad zinai ko ieskai.. ir vis tiek po poros prasymu ir atsisakymu aplink vaiksto.. vargeli brangus, gerai kad ji tik viena tokia, kitos tikrai fainos, vyrukas irgi jei reik paklausi visad parodo,papasakoja.. o si juoduke is koto isverte net nenorejau buti te... pamirsau ko ir atejau.
galiausia kai suskambo mobilus, ji kolegei prie manes sako " pabuk tu dar.. as noriu isbegti parukyt.. biggrin.gif " nu cia sorry bet virsune, prie kliento manau tikrai nevieta derinti su kolege rykymo ar wc reikalus...
zodziu nusivyliau ir tadien nuotaika tikrai subjuro ..
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 07 24, 23:11)

O kvepalus tai nusipirkai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 07 24, 23:11)
vat sekmadieni CDC  net sunervino, atejau nusipirkti Amouage Reflecion, vis tik i pabaiga o pigiau neradau  niekur.

Gi nauja mergaitė, jai prisakyta pasakoti ir siūlyti, tai paraidžiui ir supranta biggrin.gif
Man ji atrodo per jauna dirbti su nišos kvepalais, čia kaip ir gyvenime, reikia išminties, kuri ateina su patirtimi.Tas pats kaip tabako krautuvėlėje dirbtų 20 m.piemuo - tokios neįsivaizduoju be barzdoto, įžilusio kaubojaus su pypke lūpose biggrin.gif

Gerai jaučiuosi Gedo pr. arčiau katedros kristutėj - kažkada buvo baisu ir užeiti biggrin.gif Esu ir su konsultante labai smagiai apie kvepalus paplepėjusi(brandesnio amžiaus konsultantė ten buvo).
Atsakyti
matyt nauja, iskalusi viska, o ne jaucianti kvepalus, jokio subtilumo tik izulumas.

reflecion nenusipirkau,sake tures 100tuka tai vienintele naudinga info buvo, nes 100ml sio kvapo man geriausia pgl kaina (1ml.kaina pigiau iseina).

po keliu sav reiks uzeiti, galgi jau tures.
Atsakyti

Sarma: Jums kremą pašildyti?

biggrin.gif
Trina čia Sarmos atstovė, aiškindama, kad nei vienas jų produktas lentynose nešyla. Šimtus kartų ir aš pati esu čiupinėjusi šiltas pakuotes ir tiek pat kartų esu pirkdama prašiusi, kad duotų iš sandėlio ar bent iš kokio dideslio spintos stalčiaus tongue.gif - nepašildytą!

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 08 13, 09:38)
Sarma: Jums kremą pašildyti?

biggrin.gif
Trina čia Sarmos atstovė, aiškindama, kad nei  vienas jų produktas lentynose nešyla. Šimtus kartų ir aš pati esu čiupinėjusi šiltas pakuotes ir tiek pat kartų esu pirkdama prašiusi, kad duotų iš sandėlio ar bent iš kokio dideslio spintos stalčiaus tongue.gif - nepašildytą!

Taip, sutinku, ir paciai teko ciupineti siltas pakuotes.
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2012 08 13, 16:18)
Taip, sutinku, ir paciai teko ciupineti siltas pakuotes.

dažnai. ypač kvepalai, tai dažnai net karštoki būna...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 08 13, 19:13)
dažnai. ypač kvepalai, tai dažnai net karštoki būna...

vat ir manau, kad ne visai sąžininga buvo Sarmos/Douglaso atstovė teigdama, kad lempos jų parduotuvių lentynose nešildo prekių........ schmoll.gif

Atsakyti
O kas jai belieka? Sakyti, kad: taip taip, tikrai, mes šildome ne tik kremus ir visas priemones, bet dar ir kvepalus? Ji visada sakys tai, kas reikalinga, nes lėks iš darbo.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 08 14, 09:29)
O kas jai belieka? Sakyti, kad: taip taip, tikrai, mes šildome ne tik kremus ir visas priemones, bet dar ir kvepalus? Ji visada sakys tai, kas reikalinga, nes lėks iš darbo.

žiauriai keista. Man tos šiltos pakuotės pačiupinėjimas - siaubo terapija biggrin.gif

Atsakyti