Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

Maciau, kad kazkurios rase apie aptarnavima Rusijoj, tai, mano nuomone, ryskiai perdeta..Cia gal kaip kur, gal paprasciauisiai uztaike sitaip. Man tenka daznai lankytis Peterburge paskutiniu metu, dar niekada neteko susidurti su apkalbinejanciomis pardavejomis ar kad stovetu kampuose pasislepusios. O uzsuku gan daznai, nes kartais galima nusipirkti ir kvepalu su gera nuolaida, ir kosmetikos pigiau nei lietuvoje.. Kas Rusijoj buvo, tai zino РИВ ГОШ ar Л'Этуаль, pardavejos malonios, neikyrios, tik iejus, visada pasisveikina, paklausia ar nereikia pagalbos, jei atsisakai, nelenda i akis, o jei reikia, pakonsultuoja. Lankausi ir centrinese parduotuvese, ir miegamajame rajone, kur gyvenu, bet tokios betvarkes, kokia buvo aprasyta, tikrai neteko matyti..Mano akim, joms lygiai taip pat keliami nemazi reikalavimai, kaip ir Lietuvoj. Nebent ne i tas pacias parduotuves vaikstau biggrin.gif Atvykusi drauge, taippat pastebejo, kad ten maloniau vaikscioti po tokias parduotuves, nei Lietuvoj.
Lietuvoje man labiau nepatinka aptarnavimas, nors siandien su seserim lankemes Vilniaus Akropolio Kristianoj ir Douglas- buvom maloniai nustebintos.Rinkausi Chanel kvepalus, tai tik paklause, ar viska randam, daugiau niekas nei nestovejo uz nugaros nei persekiojo smile.gif Gal keiciasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latte..: 28 rugsėjo 2012 - 18:35
QUOTE(latte.. @ 2012 09 28, 18:12)

Lietuvoje man labiau nepatinka aptarnavimas, nors siandien su seserim lankemes Vilniaus Akropolio Kristianoj ir Douglas- buvom maloniai nustebintos.Rinkausi Chanel kvepalus, tai tik paklause, ar viska randam, daugiau niekas nei nestovejo uz nugaros nei persekiojo  smile.gif Gal keiciasi  ax.gif

Kad Vilniaus akropolio kristianoj nelenda jos i akis,tai cia as seniai esu tai pastebejus.Man ten maloniausia uzeit ir siaip pabinbinet, nes ten toks jausmas,kad joms tu visai nerupi,kol pati nepakvieti padet kazka surast ar pakonsultuot, dar panoramos douglase malonu nueit,nieks nesekioja paskui ir nelenda.
Atsakyti
Kaip tik Panoramos Douglase kol su visom "nepasilabini", nes visos kiek jų yra ir prieina, ir klausia kuo padėti, ir pan.. Ten tikrai neliksi nepastebėta biggrin.gif Nebent atitinkamas facekontrolis, vienas šnekina, kitų ne.
Atsakyti
Panoramoj apskritai visų pardžių pardavėjos/konsultantės labinasi. Išdresuotos kaip reikalas smile.gif Bet visai malonu, nes į akis smarkiai toliau nelenda, net ir Kristianoj.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 10 07, 12:08)
Panoramoj apskritai visų pardžių pardavėjos/konsultantės labinasi. Išdresuotos kaip reikalas smile.gif Bet visai malonu, nes į akis smarkiai toliau nelenda, net ir Kristianoj.

drinks_cheers.gif Ir Gedo Kristėj niekas įkyriai nelenda, bet visada maloniai pasisveikina
Atsakyti
irnesakyk.gif Klaipedos Kristianoje (Akropolyje) kai kurios pardavejos-konsultantes per daug nesuka sau galvos del mandagumo. Kartais uzeini pasisveikini, o jos TIPO negirdi, TIPO labai uzimtos (nors trise stovi prie kasos ir kalbasi) biggrin.gif O kartais buna visai malonios. Kaip kokia pamaina. Sarmoj to nepastebejau, kazkaip ten visada vienodai malonios.
Atsakyti
Aš irgi pastebėjau, kad Klaipėdos akropoly Kristianos konsultantės nėra labai įkyrios, nepuola į akis iškart tik pradėjus žiūrinėt kvepalus. Jei jau mato, kad ilgiau stoviniuoji, tada tik klausia, ar nereikia padėt. Kažkaip nesukelia man jokios įtampos ėjimas į Kristutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 10 06, 20:30)
dar panoramos douglase malonu nueit,nieks nesekioja paskui ir nelenda.

prie manes tai lenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 07, 09:13)
Kaip tik Panoramos Douglase kol su visom "nepasilabini", nes visos kiek jų yra ir prieina, ir klausia kuo padėti, ir pan.. Ten tikrai neliksi nepastebėta biggrin.gif Nebent atitinkamas facekontrolis, vienas šnekina, kitų ne.

QUOTE(LEEja @ 2013 01 15, 20:07)

pritariu drinks_cheers.gif ir neatstoja kol ko nors neįsiūlo doh.gif Patinka Gedimino 9 Sarma, ramiai galima apsižiūrėti, o jei reikia pagalbos tai reikia dar pasistengti ją gauti lotuliukas.gif , bet labai paslaugiai aptarnauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 01 15, 19:07)

Tikriausiai labai brangiai atrodote biggrin.gif , tai galvoja kad gal ka isiulys nusipirkti,o prie manes ten tik karta buvo priejus kai trypsciojau su kruva lapuku ir negalejau apsisprest kuri imt,ten siaip tik laba diena man pasako ir daryk ka nori toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2013 01 16, 16:59)
Tikriausiai labai brangiai atrodote  biggrin.gif , tai galvoja kad gal ka isiulys nusipirkti,o prie manes ten tik karta buvo priejus kai trypsciojau su kruva lapuku ir negalejau apsisprest kuri imt,ten siaip tik laba diena man pasako  ir daryk ka nori toliau  lotuliukas.gif

o ne ne, normaliai atrodau
bet nespeju ieiti, ten prie vyrisku vos stabteliu - is karto kuo galiu padeti doh.gif
o kai, beje, reikejo padeti - pudra rinkausi ir paprasiau, kad ivarvintu namo, tai tokius atspalvius isrinko, kad vargeli vargeli
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 01 16, 19:34)
o ne ne, normaliai atrodau

Iš foto tai labai prabangiai - juoda suknelė, skrybelaitė, žirgas smile.gif kai įrisnojat į parduotuvę, visos supuola, nepastebėti (žirgo) sudėtinga biggrin.gif
Atsakyti