Visų pirma praleidote svarbų faktą, kad vaikinas dirba priceOn.lt kainų palyginimo portale, jis ėjo į Douglas savo darbo atlikti- surinkti info apie kainas. Ne kaip privatus žmogus, juolabiau provokatorius, išsišokėlis ar pan.
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 13, 11:23)
Smulkmeniškos kainų deklaracijos bei suvestinės kenkia verslui.
Smukmeniškos kainų deklaracijos ir suvestinės kenkia verslui ar pačios kainos?
Parfumerija šiai dienai yra ranka pasiekiama kiekvienam, įsigyti originalų kvapą galima internetu, oro uostuose, sm išparduotuvėje. Kieno dabar bėda kad Douglas kainos nekonkurencingos?
Anei provokacijos čia nereikia ir durniui aišku kur pigiau ir kur brangiau.
QUOTE(MilGana @ 2013 02 13, 15:05)
Tegul jie fantazuoja apie pirkejus ka tik siela geidzia, bet pirkejas neturi apie tai nei nutuokti,
Man tai keista, ta pardavėjų/apsaugininkų sekiojimo problema jau tiek metų ir iki šiol nesugeba išsispręsti ir pagalvoti kaip pritraukti klientą, o ne atbaidyti.
QUOTE(amber123 @ 2013 02 13, 16:24)
bet tie veiksmai, kuriuos panaudojo apsaugos darbuotojai buvo teiseti
Kliedesiai.
QUOTE(amber123 @ 2013 02 14, 16:08)
Kad 100% buvo teisi, as nesakau..
Tai gal apsispręskite?

Ar jau susipratote kaip smarkiai nušnekėjote ir čia pirmieji bandymai vartytis?
Man įdomu jei kainų fiksuotojus sumuša, tai ką tada vagims daro?
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 14, 13:43)
Tai aš irgi išmušinėju "na negailėkit", su šypsena veide ir humoru, bet tai toks nusižeminimas. Kai ką nors ton pusėn dėl mėginukų pasakau, tai kažkaip surūgusios konsultantės, lyg prievartaujamos tiesioginiu būdu. Gal rimtai "nepoloženo", yra kažkokie nurodymai iš aukščiau. Bet sakau, tie apgailėtini vienas ar du, tokios smulkmenytės, tai ne kaip atrodo.
Man atvirkštinė situacija buvo praeitą savaitę. Pirkau už truputį daugiau litų, pasiteiravau ar neturi vieno aromato iš naujienų mėginuko. Jo neturėjo, pasiūlė įdėt kitą. Aš pasakiau, kad nedėtų nes aš jau turiu šiuos kvepalus. Pasakė "įdėsiu, nes daugiau neturiu ką duot"

Šiaip tikrai maloni konsultantė, paskui kažkokios pudros mėginuką nubėgo, surado. Bet ničnieko iš tų dalykų, kuriuos norėčiau išbandyt ir galbūt ateityje pirkti.
Papildyta:
QUOTE(MilGana @ 2013 02 14, 13:33)
Na, kai kurios internetines parduotuves irgi galetu pamaloninti kita karta kokiu megineliu
Tiesa, buvau apstulbusi, kai atidaviau remontuoti kompa i
http://www.rebuild.lt ir gavau kvepalu meginuka.
Ne į temą, bet ar gerai sutaisė, ta prasme, jei būtų reikalas vėl į juos kreiptumėtės? :
Dėl mėginuko aišku malonu