Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

QUOTE(lassie172 @ 2013 02 17, 11:51)
Bet šiaip paskaičius net toks noras sukilo eiti į visokius Douglasus ir purškalioti viską iš eilės ir neduok Dieve gausiu kokį piktą komentarą (o tikrai gaučiau)...  Bet kaip sakoma žuvis pūva nuo galvos, vadovų pozicija apie klientus t.y. eilinius LT varguolius aiški biggrin.gif

Lietuvoj geras aptarnavimas retai kur pasitaiko. Man graudu matyti kaip klientą visokie konsultantai, padavėjai ir pan. dažniausiai priverčia jaustis kaltu.
Atsakyti
Oj, merginos ir ko jus tokios "skistos" biggrin.gif koks skirtumas kaip apie jus pagalvoja kazkokios konsultantes? o jai ir pasakis kazka nemalonaus, tai ka jus negalit tuo paciu atsakyti??? Mane tai tiesa sakant stebina tokie komentarai tipo, paziurejo kaip i bomza, todel niekad ten neinu daugiau... arba sekioja is paskos,tai net pamirsau net ko norejau ir neinu daugiau pas juos...

Mane net juokas ima, rimtai. As i parduotuves niekad nesipuosiu, visad vaikstau su dzinsais. Mano apskritai toks stilius, sportinis. Neveltui Eglegle pavadino mane mergina su kapisonu. lotuliukas.gif Man nusispjaut ka apie mane galvoja konsultantes, as atejau arba apsipirkti ir tai darau, arba paspoksoti ir ismeginti, tai irgi sekmingai darau. Ir visiskai nekreipiu demesio i konsus. O jai atsistoja uz nugaros atsisuku ir sakau, as pati viska cia apziuresiu o jai kazko prireiks as jus pakviesiu. Gerai? Ir patikekit manim niekas dar ne karto neliko stoveti uz nugaros. O kada lenda su pasiulimais tipo gal padeti? sakau NE, as pati viska galiu pasiekti. biggrin.gif Ir visad jos pasako gerai ir nueina.

Tad mano patarimas, bukit paprasciau ir maziau parinkites kas ka apie jus galvoja. biggrin.gif
Atsakyti
kiek teko gilintis - jėgą panaudoti gali tik valstybės pareigūnai (apsaugos darbuotojai tikrai tokie nėra) ir tai tik tuomet, kai tai jiems leidžia įstatymai/poįstatyminiai aktai arba siekdami užkirsti kelią nusikaltimui. pastarojoje situacijoje jėgą galima naudoti ir ne pareigūnams, t.y. "eiliniams" asmenims. šiame incidente jaunuoliai nepažeidė jokių teisės aktų, todėl jėgos panaudojimas prieš juos tikrai neteisėtas. kaip jau minėjo kažkuri forumietė - apsauginiai turėjo kreiptis į policiją, kad šie galėtų jėga išvesti "pirkėjus" iš parduotuvės.
parduotuvės vidaus taisyklės skirtos darbuotojams, o ne pirkėjams, todėl jų laikytis pastariesiems tikrai neprivalu. juk tai individualiai įstaigos priimtas teisės aktas su kuriuo pirkėjai net negali susipažinti, todėl kokia antgamtine jėga gali suprasti koks elgesys yra draudžiamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 02 17, 11:21)
Oj, merginos ir ko jus tokios "skistos" biggrin.gif

+1 biggrin.gif Is dalies pritariu. Bet kartais (kai pilnatis, ar PMS, ar vidurinio amziaus krize ir t.t) net nekaltas "kuo galiu padeti" tave isveda is kantrybes. Juokauju, zinoma.

O jei rimtai, tai prie manes jau seeeeniai neprieina Kristianoje, zino, kad "aj, ji visitek nieko nepirks. Ateina cia, kaip i darba... isuosto visus kvepalu buteliukus, kazka "sukonspektuoja" ir... viso gero" biggrin.gif
Ale kaip rizikavau, pasirodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 17 vasario 2013 - 11:45
QUOTE(MilGana @ 2013 02 17, 12:40)
+1  biggrin.gif  Is dalies pritariu. Bet kartais (kai pilnatis, ar PMS, ar vidurinio amziaus krize ir t.t) net nekaltas "kuo galiu padeti" tave isveda is kantrybes. Juokauju, zinoma.

O jei rimtai, tai prie manes jau seeeeniai neprieina Kristianoje, zino, kad "aj, ji visitek nieko nepirks. Ateina cia, kaip i darba... isuosto visus kvepalu buteliukus, kazka "sukonspektuoja" ir... viso gero"  biggrin.gif
Ale kaip rizikavau, pasirodo  unsure.gif

Vo vo! unsure.gif kita kart kai eisi i Kriste, pasiskolink pas sunu salma. biggrin.gif На всякий пожарный....
Atsakyti
Mano pozicija paprasta, neik ten, kur esi nelaukiamas cool.gif ir atviksčiai.. Pati žinau kaip sunku yra surasti ir išlaikyti klientus. Tad prasto/įkyraus aptarnavimo netoleruoju. Ką galvoja konsultantės man tikrai nusispjauti, bet tai ką galvoja jos, reiškiasi galvoja ir to verslo atstovas, o tokių verslininkų ir jų požiūrio aš tikrai nepalaikau, nes tai prisideda prie visos bendros verslo kultūros. Apskritai graudu, kad šiai dienai iš viso kyla tokios diskusijos ir dar kažkas paporina apie "vidines įmonės taisykles".. O dar kai pagalvojau, kad ką nors užsirašinėjant galėjo išvilkt su antrankiais... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lassie172: 17 vasario 2013 - 11:52
QUOTE(lassie172 @ 2013 02 17, 12:50)
Mano pozicija paprasta, neik ten, kur esi nelaukiamas cool.gif  ir atviksčiai.. Pati žinau kaip sunku yra surasti ir išlaikyti klientus. Tad prasto/įkyraus aptarnavimo netoleruoju. Ką galvoja konsultantės man tikrai nusispjauti, bet tai ką galvoja jos, reiškiasi galvoja ir to verslo atstovas, o tokių verslininkų ir jų  požiūrio aš tikrai nepalaikau, nes tai prisideda prie visos bendros verslo kultūros. Apskritai graudu, kad šiai dienai iš viso kyla tokios diskusijos ir dar kažkas paporina apie "vidines įmonės taisykles".. O dar kai pagalvojau, kad ką nors užsirašinėjant galėjo išvilkt su antrankiais... biggrin.gif

Man asmeniskai niu iki vienos vietos praras Kriste ar Douglas klienta ar ne. biggrin.gif man svarbu kad as nupirkciau norima lupdazi ar krema ar kvepalus. Todel einu ir perku. Ir nusipirkus bunu laiminga. O apie pacia parduotuve ar konsultantus as isvis negalvoju. Auksinius zodziu pasake Coco Chanel:
"I don't care what you think about me. I don't think about you at all."
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 02 17, 11:50)
Vo vo! unsure.gif  kita kart kai eisi i Kriste, pasiskolink pas sunu salma. biggrin.gif На всякий пожарный....

Aga, ir lazda... отбиваться biggrin.gif

Prisiminiau atveji.
Karta "studijuoju" kvepalus Kristianoje, uzeina moteris su prabangiais kailiniais, aukstakulniais, вся из себя такая... new_russian.gif Tuoj pat prisoko prie jos dvi konsultantes (zmoniu daugiau nebuvo), ir davaj jau siulyti ir to, ir ano... As net nusisipsojau, koks demesys jai buvo skirtas. Staiga siskambejo tos ponios telefonas. Girdziu "Ka nupirkti? Brangusis, kokia citrina??? Nei cento neturiu!" Griuk negyvas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 17 vasario 2013 - 12:12

Va v-i-k-a parašė būtent tą ką aš norėjau pasakyt - niekaip nesuprantu KO jūs ten su tais konsultantais emociškai santykiaujat?

Gal tai būdinga žmonėms kurie iš principo turi nepasitikėjimo savimi bruožą ir jiems baisiai skauda dėl to ką apie juos galvoja aplinkiniai?
Labai dažnai einu ir į Kristianas ir į Douglasus uostau, tepliojuosi, jei ko noriu, pasišaukiu kokią konsultantę, jei ne - nė dėmesio į jas nekreipiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš turėti tokių klientų, kuriems nusispjauti kaip su jais elgiamasi biggrin.gif Mane erzina į nugarą kvėpuojantys apsauginiai ir tiek, o kažką leptelėjus ir į snukį rizikuoju gauti biggrin.gif Bet čia tikrai gal mano vidinė problema laugh.gif
Atsakyti

Pabandykit elementarų psichologinį pratimą - mintyse įsivaizduokite kad apsauginis yra stulpas, medis, kaliausė. biggrin.gif
Juk į stulpą dėmesio nekreiptumėt? Ignoruokit. Jo elgesys yra ne jūsų, o JO problema. Tiesiog JO vidinės kultūros nebuvimas. Imdama į galvą kvailo žmogaus elgesį jūsų atžvilgiu, tam tikra prasme nusileidžiate iki jo lygio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2013 02 17, 15:20)
Pabandykit elementarų psichologinį pratimą - mintyse įsivaizduokite kad apsauginis yra stulpas, medis, kaliausė.  biggrin.gif
Juk į stulpą dėmesio nekreiptumėt? Ignoruokit. Jo elgesys yra ne jūsų, o JO problema. Tiesiog JO vidinės kultūros nebuvimas. Imdama į galvą kvailo žmogaus elgesį jūsų atžvilgiu, tam tikra prasme nusileidžiate iki jo lygio.  smile.gif

Tikriausiai teks pasinaudot patarimu smile.gif Tik svarbu, kad vieną dieną pasipurškus kvepalų ir jų nenusipirkus neišvestų su antrankiais, nes taip parašyta vidinėse taisyklėse lotuliukas.gif
Atsakyti