Įkraunama...
Įkraunama...

Savigynos būreliai

QUOTE(liutuciukee @ 2009 02 08, 21:00)
hhhmmm man atrodo nuo 5 ar nuo 6 metuku:)
Papildyta:

taip uz molo ten kur zalgirio sporto kompleksas;)manau kad prijema nes kiek ateinu vaiko pasiimti tai matau naujiu vaikuciu:)

:4u:mato sunus jau 3metus lankom karte.3 dirzus jau ispaike labai jam patinka lankiti si bureli thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgante: 23 vasario 2009 - 17:01
Mielosios! Gal zinote kuriuose Vilniaus darzeliuose vaikuciams vyksta karate uzsiemimai, isskyrus ''Ausros''. mano mazasis labai nori lankyt, bet bijau bet kur leist. Gal girdejote atsiliepimu apie trenerius? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Helena_26 @ 2009 04 08, 09:03)
Mielosios! Gal zinote kuriuose Vilniaus darzeliuose vaikuciams vyksta karate uzsiemimai, isskyrus ''Ausros''. mano mazasis labai nori lankyt, bet bijau bet kur leist. Gal girdejote atsiliepimu apie trenerius? unsure.gif

Karate treniruotės taip pat vyksta Vilniaus "Žiburio" pradinėje mokyklėlėje (buvusiame darželyje), Žirmūnuose, Tuskulėnų g. 30, netoli buvusio "Gandro", visos mamytės tikriausiai žino 4u.gif
Priimami vaikai nuo 6 metų. Didelės grupės nerenkamos, nes norima skirti dėmesio kiekvienam vaikui (šiuo metu yra septyni vaikučiai).
Karate klube "Dojo" su Supermama kortele taikoma 20 proc. nuolaida.
Atsakyti
permečiau akimis... kažin tik ar yra kur nors vilniuje kad priimtų mažesnį t.y 4metų berniuką? labai norėčiau kad manasis palankytų tokius užsiėmimus, vyras lankė seniau kažką su bosku susiję tar tarybiniais laikais tai tikrai mano kad sūnui tai labai į naudą..
Atsakyti
ir mums labai rūpi ar nepriimtų jaunesnio berniuko,norim lankyti nuo rudenio,
tada 4.5metai, labai tiktų šie rajonai Vilniuje:žirmūnai,antakalnis,arti stoties, N.Vilnia
iš anksto dėkoju už info
Atsakyti
sveikutes, gal kuri gali mane apsviesti del Kauno, labai noriu leisti sunu, bet truksta info g.gif , lauksiu ziniu smile.gif
Atsakyti
išsamus katalogas
Atsakyti
aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(putpelė @ 2004 05 31, 18:19)
Kristina, gal galetum ir man patarti . As noreciau irgi sunu leisti i panasu bureli.
Mes gyvename Vilniuje, Antakalnyje. Is anksto dekoju.

Laba diena. Puikus kovinis sporto klubas yra Vilniuje -
Gracie Barra Vilnius - brazilų džiu-džitsu sporto klubas
Labai tinka vaikams, kadangi nera smūginės technikos, bet mokoma kovoti prieš smugiuotoją. Moko kitų vaikams (ir ne tik) reikalingų dalykų - griuvimų, paruošia fiziškai ir pan.
Atsakyti
Mamytes, gal zinote kur Klaipedoje nuo 5 metuku berniuka galeciau leisti?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 08 26, 23:33)
Mamytes, gal zinote kur Klaipedoje nuo 5 metuku berniuka galeciau leisti?

birutės 12, nuo rugsėjo 3 dienos wink.gif smulkiau va čia
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2009 08 27, 07:52)
birutės 12, nuo rugsėjo 3 dienos wink.gif smulkiau va čia

Dekui uz nuoroda 4u.gif Ten raso nuo 6 metuku, bet gal priimtu?>:)
Atsakyti