Įkraunama...
Įkraunama...

Savigynos būreliai

QUOTE(Elzbieta @ 2008 12 18, 10:52)
Mano dukrai irgi karate nerealiai patinka.  thumbup.gif
Kai del kimono, manau per anksti rupinates... Pirmais metais nebutinas. Kam pirkti daikta, jei neaisku kiek to entuziazmo uzteks. Pirmus metus vaikai gali sportuoti ir su paprasta sportine apranga. Jau nuo antru metu, jei dar nores lankyti ir nupirksit, arba pirmoms varzybelems.

O pirkti kimono yra sporto prekiu parduotuvese jei tikrai norite. Jie beja nera labai pigus  4u.gif

sekmes sporte  mirksiukas.gif

Ačiū ačiū biggrin.gif 4u.gif Mes taip ir darome, kol kas rengiasi sportinę aprangą, bet manau jau verta po truputį dairytis, nes nepanašu,kad ketintų mesti smile.gif . Nu nebent apsigalvos kai pirmą kartą į nosį gaus biggrin.gif rolleyes.gif Va gavo pakvietimą, rytoj dalyvaus kalėdinėse varžybėlėse. Dar trenerės paklausiau ar tikrai ją atvest, gi tik į porą treniruočių buvom atėję (sakau gal į kitus pažiūrėt užtektų biggrin.gif ), bet sakė tegul pabando smile.gif . Tai jau į nosį tiksliai gausim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2008 12 22, 17:12)
Ačiū ačiū biggrin.gif  4u.gif  Mes taip ir darome, kol kas rengiasi sportinę aprangą, bet manau jau verta po truputį dairytis, nes nepanašu,kad ketintų mesti smile.gif . Nu nebent apsigalvos kai pirmą kartą į nosį gaus biggrin.gif  rolleyes.gif  Va gavo pakvietimą, rytoj dalyvaus kalėdinėse varžybėlėse. Dar trenerės paklausiau ar tikrai ją atvest, gi tik į porą treniruočių buvom atėję (sakau gal į kitus pažiūrėt užtektų biggrin.gif ), bet sakė tegul pabando smile.gif . Tai jau į nosį tiksliai gausim ax.gif

Na ir kaip varzybeles praejo?? smile.gif Ar buvo baisu ar nelabai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2008 12 15, 21:46)
Nu va, šiandien maniškė buvo pirmoje treniruotėje, tai namo grįžo tokia visa euforijoj biggrin.gif  Dabar negali apsispręst kur eit 3čiadieniais, ar šokt, ar sportuot, nes grafikas dubliuojasi rolleyes.gif  O aš susirūpinau kur reiks kimono gaut, kažkaip trenerės pamiršau paklaust blush2.gif  doh.gif  Bet žiūriu ir internete galima paieškot. O gal Kaune kokioj parduotuvėj sporto prekių pažiūrėt g.gif  rolleyes.gif  Kaip manot? 4u.gif

o kokiam ugiui kimono reikia?
mano abu dickiai sportavo tai tu kimono bent 5 buvo pasilike, keturis jau atidavem, dar viens liko, tik nepamenu kokiam ugiui (apie 140 ko gero bet reiktu paziuret), ir dirzas ko gero tik oranzinis bera atlikes (ir tas pats ko gero sode). nebutu kaip naujas, bet jie labai tvirtos medziagos - puikiai laiko ir dar ilgai laikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2008 12 29, 11:16)
Na ir kaip varzybeles praejo?? smile.gif Ar buvo baisu ar nelabai? biggrin.gif

Oi kaip smagu ir įdomu buvo bigsmile.gif Į nosį negavo, viskas buvo visai kitaip nei įsivaizdavau, jie ten po 2 sustojo prieš teisėjas ir tiesiog rodė judesius. Nu maniškė tai mano akim silpniausiai pasirodė, tokia lėta buvo, bet aš ja labai didžiuojuosi, kad nepasimetė ir neišsigando žmonių susirinkusių wub.gif Nusiminė, kad medalio negavo, bet dabar dar labiau užsispyrė sportuot biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(dooovile @ 2008 12 29, 22:11)
o kokiam ugiui kimono reikia?
mano abu dickiai sportavo tai tu kimono bent 5 buvo pasilike, keturis jau atidavem, dar viens liko, tik nepamenu kokiam ugiui (apie 140 ko gero bet reiktu paziuret), ir dirzas ko gero tik oranzinis bera atlikes (ir tas pats ko gero sode). nebutu kaip naujas, bet jie labai tvirtos medziagos - puikiai laiko ir dar ilgai laikys smile.gif

ačiū labai, bet mums dar paaugt reiktų, jos ūgis apie 116. Šiaip trenerė nuramino, kad dar tikrai nereikia skubėt pirkt, o ir dukra nebepergyvena, kad apsirengus kitaip nei kiti smile.gif
Atsakyti
JO/NE praleidau gal, Jūsiškė Kaune sportuoja?
Gal galėtumėte plačiau papasakoti, kada vyksta treniruotės, kiek kainuoja, kurioj vietoj vyksta ir, svarbiausia, ar treneris/trenerė yra kvalifikuoti, ar mokina disciplinos, ar tik šiaip žaidžia vaikai ar rimtai treniruojasi?

Labai maniškė užsidegusi sportuoti karate, aš labai norėčiau, kad ją pamokytų visos tos rytų išminties, disciplinos ir kad būtų galimybė siekti toliau. Nežinau, ar maniškė sutverta tam sportui, bet dabar sportuoja gimnastiką ir labai gaila, kad trenerė užima vaikus tik tam kad užimtų. Jokio matomo progreso, trenerės treniruojami vaikai nedalyvauja varžybose, kažkoks atsainus jos darbas, man atrodo. Labai norėtųsi surasti dabar tokį žmogų, kuris neatsainiai žiūrėtų į savo darbą.
Žinau, kad sportuojate dar neseniai, bet labai būtų smagu išgirsti Jūsų atsiliepimus 4u.gif

O gal kas nors kiti galėtų patarti apie karate trenerius, treniruotes Kaune, kur treniruočių laikas būtų vakarinis, kad galėčiau vežioti po darbo 4u.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
na mano vaikas ten pat sportuoja prie prekybos centro "molas,, karate klubas Era, na labai man patinka vaikas usideges,domisi Karate ,trenere jauna bet daug pasiekusi ir usijema su tais vaikais...jau net leido kai kuriems varzybose dalyvauti,ir pasieke rezultatu;) Na tikrai sauni ir del gimtastikos drauges dukra ketvirtoi vidurinei lanke ir buvo tas pats kas Jums:))
Atsakyti
Su Naujais visas 4u.gif

QUOTE(katuka @ 2008 12 30, 14:39)
JO/NE praleidau gal, Jūsiškė Kaune sportuoja?
Gal galėtumėte plačiau papasakoti, kada vyksta treniruotės, kiek kainuoja, kurioj vietoj vyksta ir, svarbiausia, ar treneris/trenerė yra kvalifikuoti, ar mokina disciplinos, ar tik šiaip žaidžia vaikai ar rimtai treniruojasi?

Taip, mes Kaune sportuojam, Era klube smile.gif Jau matau liutuciukee spėjo atsakyt į klausimą, o aš daugiau gal nelabai ir galėčiau pridurt, dar naujokai esam smile.gif Bet mergaitė labai labai laukia treniruočių ir netgi nujaučiu, kad gal atsisakys vienos šokių pamokos, kad galėtų į karatė važiuoti, nes šiaip mums grafikas dubliuojasi rolleyes.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos - gal kas zinote kaip taisyklingai susiristi obi dirza? g.gif

Atsakyti
QUOTE(agni77 @ 2009 01 12, 19:39)
Reikia pagalbos - gal kas zinote kaip taisyklingai susiristi obi dirza? g.gif

Aciu. Nebereikia - jau radau internete.

http://www.youtube.c...feature=related

Gal kam nors reiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agni77: 12 sausio 2009 - 20:53
QUOTE(liutuciukee @ 2009 01 02, 22:13)
na mano vaikas ten pat sportuoja prie prekybos centro "molas,, karate klubas Era, na labai man patinka vaikas usideges,domisi Karate ,trenere jauna bet daug pasiekusi ir usijema su tais vaikais...jau net leido kai kuriems varzybose dalyvauti,ir pasieke rezultatu;) Na tikrai sauni ir del gimtastikos drauges dukra ketvirtoi vidurinei lanke ir buvo tas pats kas Jums:))

O tas klubas ERA tai už MOLO, kur Žalgirio sporto klubas. Gyvenam netoli, bet galvoju nemačiau tokio užrašo.Ieškau savo pirmokui papildomo užsiėmimo, namuose sienom lipa, tik va galvoju ar priima nuo vidurio sezono vaikus, kaip manot?
Atsakyti
4u.gif Nuo keliu metu priima sportuoti?
Atsakyti
hhhmmm man atrodo nuo 5 ar nuo 6 metuku:)
Papildyta:
QUOTE(Vilmora @ 2009 01 14, 13:53)
O tas klubas ERA tai už MOLO, kur Žalgirio sporto klubas. Gyvenam netoli, bet galvoju nemačiau tokio užrašo.Ieškau savo pirmokui papildomo užsiėmimo, namuose sienom lipa, tik va galvoju ar priima nuo vidurio sezono vaikus, kaip manot?

taip uz molo ten kur zalgirio sporto kompleksas;)manau kad prijema nes kiek ateinu vaiko pasiimti tai matau naujiu vaikuciu:)
Atsakyti