Įkraunama...
Įkraunama...

Savigynos būreliai

Gaila, kad negaliu pasiūlyti tradicinio karate treniruočių Klaipėdoje. Vilniuje ir kituose miestuose dirba puikūs treneriai. Juk nuo jų viskas ir priklauso, o ne nuo kovos meno. Vienas iš jų puslapių http://www.karateklu...Apie_klubą.php
Atsakyti
Sveikutes mamytes, kreipiuosi i jus pagalbos. Gyvenam Kaune, Siaures pr. Ieskom savo astuonmeciui sunui burelio. Jis noretu krepsinio arba dziudo, taciau kazkur netoliese sunkoka rast, o toli veziot kol kas neturim galimybes. Gal kas nors is jusu galetumet ka nors rekomenduot? is anksto jums labai dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Aš savo šešiametį rytoj vesiu į pirmą užsiėmimą Statistikos valdybos pastate, o penktadienį į Birutės g. Žiūrėsim, kur labiau patiks. Gal kas lanko šiuose klubuose Klaipėdoje?
Atsakyti
QUOTE(Linuska Z. @ 2009 09 08, 13:48)
Sveikutes mamytes, kreipiuosi i jus pagalbos. Gyvenam Kaune, Siaures pr. Ieskom savo astuonmeciui sunui burelio. Jis noretu krepsinio arba dziudo, taciau kazkur netoliese sunkoka rast, o toli veziot kol kas neturim galimybes. Gal kas nors is jusu galetumet ka nors rekomenduot? is anksto jums labai dekoju 4u.gif

Vėtrungės pradinėje mokykloje veikia karate burelis. Pernai buvo ir aikido, kaip šiemet nežinau. Užeikit į mokyklą, ten turėtų būti daugiau info.
Atsakyti
QUOTE(pijuska @ 2009 09 11, 17:45)
Vėtrungės pradinėje mokykloje veikia karate burelis. Pernai buvo ir aikido, kaip šiemet nežinau. Užeikit į mokyklą, ten turėtų būti daugiau info.

Aciu labai uz info 4u.gif Butinai pabandysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Maniskis siemet pradejo lankyt I klase, bet jau seniai svaigsta kovos menais. Na, ka gi, leisiu pabandyt. Kauno Senamiescio mokykloje atejo dede ir "uzverbavo" i Kauno kovos meno mokykla "Kova".
Gal kuri esat ka girdejus ir leidus savo vaikus? Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 09 16, 13:38)
Sveikos,

Maniskis siemet pradejo lankyt I klase, bet jau seniai svaigsta kovos menais. Na, ka gi, leisiu pabandyt. Kauno Senamiescio mokykloje atejo dede ir "uzverbavo" i Kauno kovos meno mokykla "Kova".
Gal kuri esat ka girdejus ir leidus savo vaikus? Kokie butu atsiliepimai?

sveika, kolega biggrin.gif

aš planuoju į Aikido Mickevičiaus gatvėje....

šiaip ar taip - pasakysi savo atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos , nuo kokio amziaus priima i burelius karate ir visokius kitokius???
Atsakyti
Sveiki, noriu savo 7 metu sunui leist i Aikido treniruotes, gal galetumet parekomanduot kokia mokykla ar gera treneri Kaune?
Anksciau jei neklystu lyg kazkur Pasiles gatvei buvo, gal kas zinot koordinates?
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2010 01 30, 19:42)
sveikos , nuo kokio amziaus priima i burelius karate ir visokius kitokius???

Sveiki smile.gif
Mano sūnus lanko Kyokushin Karate,tai čia vaikučių yra nuo 5m.
Atsakyti
Mano vienuolikmetis sūnus lanko "Okinavos" karate klubą Klaipėdoje (Laukininkų g.), ten priima vaikus nuo penkių metų, labai patenkintas trenere Diana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2010 02 11, 07:44)
Mano vienuolikmetis sūnus lanko "Okinavos" karate klubą Klaipėdoje (Laukininkų g.), ten priima vaikus nuo penkių metų, labai patenkintas trenere Diana  thumbup.gif

Kur tiksliai "Okinava" randasi? Kiek mokat?
Atsakyti