Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VI tema

QUOTE(stru @ 2010 11 26, 19:39)
yra binatec kilimu valiklis,valo gerai thumbup.gif

spėju, ir platinat tuos produktus, ar ne? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 26, 21:47)
spėju, ir platinat tuos produktus, ar ne?  cool.gif

rekomenduoju kur galima isigyti, 4u.gif o pati visas priemones naudoju
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 26, 06:12)
"Ecover" pigus? g.gif  Man tai jis nepasirodė pigus produktas g.gif
Na nezinau, ner jie brangus. Na pamirsau pamineti fakta, ka ne Lietuvoje gyvenu. Tai tarkim jei Ariel kainuoja £4-5, tai ecover tik apie £2. Sakyciau pigu.
Atsakyti
QUOTE(bulletproof @ 2010 11 26, 23:17)
Na nezinau, ner jie brangus. Na pamirsau pamineti fakta, ka ne Lietuvoje gyvenu. Tai tarkim jei Ariel kainuoja £4-5, tai ecover tik apie £2. Sakyciau pigu.

Lt kainą palyginus su ne eko plovikliais jis brangesnis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(stru @ 2010 11 26, 22:55)
rekomenduoju kur galima isigyti, 4u.gif o pati visas priemones naudoju

o kokius sertifikatus, įrodančius jų ekologiškumą, šios priemonės turi? Ir gal galit nurašyti pvz kokio indų ploviklio sudėtį, gal kurios nusimano sudėtyse pakomentuotų plačiau smile.gif
Atsakyti
gal galit patarti kokį nors skalbiklį, kad tiktų visos šeimos rūbams skalbti (įskaitant ir 3,5mėn mažylio). Ar jei ekologiški tai su bet kuriais galima skalbti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2010 11 26, 17:54)
naudojau.bet ten yra titano dioksidas g.gif

Ir ka? g.gif Titano dioksidas pavojingas tik ikvepiant jo dulkes.

Vaiko drabuzelius skalbiu skystu Frosch skalbikliu (na toks pusiau ekologiskas). Geriausia skalbti skysta priemone, nes milteliu gali likti ir nepriklausomai nuo to, kad jie ekologiski, gali sukelti alergija, berimus.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 26, 23:49)
Lt kainą palyginus su ne eko plovikliais jis brangesnis mirksiukas.gif
Papildyta:

o kokius sertifikatus, įrodančius jų ekologiškumą, šios priemonės turi? Ir gal galit nurašyti pvz kokio indų ploviklio sudėtį, gal kurios nusimano sudėtyse pakomentuotų plačiau smile.gif

http://www.soorganic...cts_description Stai cia yra linkas, is kurio sakausi visus produktus. Sertifikato jie neturi, bet net budama Lietuvoj ir uzsukusi i ekologiska parduotuve, berods 'Sveiki produktai', maciau pilna reklaminiu lankstinuku rekomenduojaciu sias priemones. 'Bentley Organics' produktai yra pazymeti 'Soil Association' bei 'Natural Ingredients' zenklu bei 'Amla Win' taip pat, bet sudetis ju labai panasi. Istiesu, naudodama EcoVer gaminius iskart jautesi skirtumas. Visu pirma ner to slykstaus ir zudancio kvapo (chemijos), indu ploviklis zymiai greiciau issinaudoja, nei koks Fairy, nes jis maziau putoja, o ir skystas labai labai. Taciau priesingai nei nuo kitu, nesusidirgina rankos. Beje, sitame puslapiuke pasirinkus preke, galima jos sudeti pasiziuret.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 11 27, 10:15)
gal galit patarti kokį nors skalbiklį, kad tiktų visos šeimos rūbams skalbti (įskaitant ir 3,5mėn mažylio). Ar jei ekologiški tai su bet kuriais galima skalbti?  blush2.gif

Mes visai seimai nupirkome Almawin skalbikli, ipilu labai mazai. vaikeliui irgi ta pati naudoju (8men), bet ipilu visai trupuciuka ir + antra skalavima. kolkas esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(bulletproof @ 2010 11 27, 13:17)
http://www.soorganic...cts_description Stai cia yra linkas, is kurio sakausi visus produktus. Sertifikato jie neturi, bet net budama Lietuvoj ir uzsukusi i ekologiska parduotuve, berods 'Sveiki produktai', maciau pilna reklaminiu lankstinuku rekomenduojaciu sias priemones. 'Bentley Organics' produktai yra pazymeti 'Soil Association' bei 'Natural Ingredients' zenklu bei 'Amla Win' taip pat, bet sudetis ju labai panasi. Istiesu, naudodama EcoVer gaminius iskart jautesi skirtumas. Visu pirma ner to slykstaus ir zudancio kvapo (chemijos), indu ploviklis zymiai greiciau issinaudoja, nei koks Fairy, nes jis maziau putoja, o ir skystas labai labai. Taciau priesingai nei nuo kitu, nesusidirgina rankos. Beje, sitame puslapiuke pasirinkus preke, galima jos  sudeti pasiziuret.

Tai apie ecover aš žinau, aš klausiau apie stru siūlomą binatec mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(benitaa @ 2010 11 27, 15:54)
Mes visai seimai nupirkome Almawin skalbikli, ipilu labai mazai.  vaikeliui irgi ta pati naudoju (8men), bet ipilu visai trupuciuka ir + antra skalavima. kolkas esu patenkinta.

o kurį naudojate, gal tą naują be muilo? skaitinėjau kie kankstesnes temeles tai susidariau nuomonę, jog almawina produkcija nebloga, tai bandysiu įsigyti skalbiklį, indų ploviklį...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 11 28, 19:02)
o kurį naudojate, gal tą naują be muilo? skaitinėjau kie kankstesnes temeles tai susidariau nuomonę, jog almawina produkcija nebloga, tai bandysiu įsigyti skalbiklį, indų ploviklį...

Aš naudoju tą be muilo, gerai skalbia, esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Ekologinis kompaktiškas skalbimo kremas Almawin mane alergizuoja. Skalbiu su Neutralu, ir tik skystu: tinka vaikams, alergiskiems zmonems. Ekologiskumo ten gal ir mazoka g.gif Sudėtyje yra: nuo 5 iki 15% anijoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos; nuo 15 iki 30% nejoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos; <15% muilo ir fosfonatų ; enzimai; optinis baliklis, iodoptropinibutilkarbamatas.

ka dar alergiskiems parekomenduotumet? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarinė: 29 lapkričio 2010 - 21:25