Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VI tema

QUOTE(vixiuke @ 2010 12 02, 18:10)
dar nepirkau, bet kiek žiūrinėjau, tai čia pigiausia, gal kas radot dar kur pigiau?
www.ekopirk.lt (nuo 100lt atveža nemokamai) smile.gif

kadangi produktas tik nuo geguzes menesio lietuvoje tai sertifikatai dar nera patalpinti i svetaine,bet kiek zinau greitai bus binatec.eu puslapyje ir kopijas tures ofisai esantys lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(stru @ 2010 12 02, 19:14)
kadangi produktas tik nuo geguzes menesio lietuvoje tai sertifikatai dar nera patalpinti i svetaine,bet kiek zinau greitai bus binatec.eu puslapyje ir kopijas tures ofisai esantys lietuvoje

Na paprastai būna ant produkto pakuotės ženklai žymintys, kad produktai yra ekologiški ir sertifikuoti mirksiukas.gif nereikia popierių kalno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 12 02, 21:23)
Na paprastai būna ant produkto pakuotės ženklai žymintys, kad produktai yra ekologiški ir sertifikuoti  mirksiukas.gif nereikia popierių kalno  biggrin.gif

ant pakuociu yra pazymeta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stru @ 2010 12 02, 22:11)
ant pakuociu yra pazymeta 4u.gif

Gal galit nufotografuoti tą ženkliuką ir įkelti čia, kad visos įsitikintumėm ir nebekiltų abejonių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 12 02, 22:22)
Gal galit nufotografuoti tą ženkliuką ir įkelti čia, kad visos įsitikintumėm ir nebekiltų abejonių? 4u.gif

Paskaitinėjau tų produktų sudėtis, man jos į ekologiškas tikrai nepanašios schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
pastebėjau, kad aktyviai pradėjot diskutuot apie Binatecą. pasidalinsiu. Aš pati naudoju apie keturis mėn, labai patinka. Iškart buvau labai skeptiškai nusiteikusi nes butą nuomojuosi ir kuo valau man mažai rūpėjo, Kai pabandžiau noriu visus turėt smile.gif O dėl kokybės viskas su jais gerai, sertifikuoti , su visais ženkliukais tik gal kiek pakuotės neišvaizdžios, bet ir joms yra kažkokie reikalavimai dėl ekologiškumo tai buteliukai balti, net į jų plasmasę dažų neleidžiama dėti. dabar jau bus ir higienos linija dušo gelis, šampunas, labai laukiu smile.gif kam įdomu klauskit, pasidalinsiu patirtim.

Kažkuri čia forume labai piktai atsiliepė, tai galbūt neteisingai naudojo. Visoms priemonėms reikia šilumos ir drėgmės, užpurškus ar užtepus reikia palaikyti , o ne iškart nuvalyti (kiek laikyti yra ant buteliuko parašyta)
Atsakyti
QUOTE(stru @ 2010 12 02, 16:04)
cia ekologiskos prekes ir yra,

Kur gi ne... dažikliai, aromatizatoriai, o kur žymiosios nanotechnologijos doh.gif
Gal jūs daugiau nevarkit ir neteškit šios temos, gal jūsų priemonės ir valo gerai, tad dirbkit kitose temose, bet ne eko mirksiukas.gif jei kadanors gyvenime ši produkcija turės sertikfikatą, tai visad prašom čia 4u.gif
Atsakyti
nelabai supratau ko jūs čia pešatės, kam nepatinka nenaudokit , nieks jūsų neverčia. O dėl nano linijos tai jos Lietuvoje nėra, nebent kas nori gali užsisakyti. O probiotinė ir enzymų linija labai kokybiška ir su visais sertifikatais. Kiekvienas turi teisę pasirinkti ir naudoti kas jam tinka g.gif

man patinka ir artimiausiu metu tikrai naudosiu, jau ir higienos linija atkeliavo, labai noriu greičiau išbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa @ 2010 12 03, 01:39)
sertifikuoti , su visais ženkliukais

Kokį sertifikatą jie turi? Niekur internete nėra (net jų pačių puslapyje)parašyta, kad jie būtų ekologiški. Netikiu, kad patys gamintojai "pamiršo" paminėti šį faktą.
Papildyta:
QUOTE(Liepa @ 2010 12 03, 13:00)
ir su visais sertifikatais.

ta pati dainelė iš naujo be jokio konkretumo. Kaip ir viskas aišku tuomet, bet kam temą teršt bandant įrodyti tai, ko nėra.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 12 02, 23:22)

Sveikos merginos, sudomino ir mane tie binatec produktai,tai man viena platintoja apsiunte kalna sertifikatu... as apie juos nelabai ka nusimanau,bet nemoku cia y foruma ykelti ax.gif tikrai noreciau pasidalinti info...
Atsakyti
QUOTE(ausrynka @ 2010 12 03, 13:49)
Sveikos merginos, sudomino ir mane tie binatec produktai,tai man viena platintoja apsiunte kalna sertifikatu... as apie juos nelabai ka nusimanau,bet nemoku cia y foruma ykelti ax.gif  tikrai noreciau pasidalinti info...

Koks dar kalnas sertifikatų doh.gif doh.gif
Būtų sertifikatas nuo gegužės mėn, tai ne "susidomėjusioms" siuntinėtų, o būtų jų tinklalapy, ant dėžučių, mūsų platintoja biggrin.gif būtų mums parodžiusi, deja...

Jums gal IP nustatyt? Nes čia jaučiu viskas eina iš vieno kompo, labai keistai, kad visos chemijos vartotojos yra naujokės,, jau šios produkcijos vardas man keiksmažodis doh.gif ateis moderatorė, turės viską trint lauk, kiek prišiūkšlinot su savo neagresyvia biggrin.gif chemija
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 12 03, 14:10)
Koks dar kalnas sertifikatų doh.gif  doh.gif
Būtų sertifikatas nuo gegužės mėn, tai ne "susidomėjusioms" siuntinėtų, o būtų jų tinklalapy, ant dėžučių, mūsų platintoja biggrin.gif būtų mums parodžiusi, deja...

Jums gal IP nustatyt? Nes čia jaučiu viskas eina iš vieno kompo, labai keistai, kad visos chemijos vartotojos yra naujokės,, jau šios produkcijos vardas man keiksmažodis doh.gif ateis moderatorė, turės viską trint lauk, kiek prišiūkšlinot su savo neagresyvia biggrin.gif chemija

as ne naujoke ir as taip pat ieskau info apie sia produkcija. 6 metus naudojau ale ekologiska produkcija ir kitomis nesidomejau esu pastovus zmogus... kai supratau kas yra kas sokas!!!! ty dabar pati labai noriu isigilinti ir nepasitiketi pirmu pasiulytu...
jei paaiskintumet kaip ykelti cia is gmailo dokumentus ty visus ykelciau ir man taip pat labai ydomi zinovu nuomone...
Atsakyti