sveikos, sakykit ar priemones Sonett galiu drasiai pirkt kaip geras ir ekologiskas?
Aciu

Aciu

ant melyno nieko nera ten namas ir medis,o oranzinis SGS iso9001;2001
Papildyta:
yra enzimine ,probiotine ir standartines grupes
,o kur puslapyje nano technologijos tai apie jas nieko nezinau
Papildyta:
QUOTE(stru @ 2010 12 03, 16:35)
yra enzimine ,probiotine ir standartines grupes

QUOTE(stru @ 2010 12 03, 16:38)
iso 9001, kaip žinia, reiškia, jog organizacija yra įdiegusi sistemingą kokybės vadybos metodiką pačios organizacijos viduje, o tai nei su ekologiškumu, nei su natūralumu absoliučiai nieko bendro neturi

nesiginčysiu su jumis, gal ir valo gerai šios priemonės, tačiau visokie Fairy ir kt sintetinės priemonės irgi valo gerai, bet tokiems produktams ne vieta šitoje temoje.
QUOTE(pikkolo @ 2010 11 27, 12:26)
Ir ka?
Titano dioksidas pavojingas tik ikvepiant jo dulkes.
Vaiko drabuzelius skalbiu skystu Frosch skalbikliu (na toks pusiau ekologiskas). Geriausia skalbti skysta priemone, nes milteliu gali likti ir nepriklausomai nuo to, kad jie ekologiski, gali sukelti alergija, berimus.

Vaiko drabuzelius skalbiu skystu Frosch skalbikliu (na toks pusiau ekologiskas). Geriausia skalbti skysta priemone, nes milteliu gali likti ir nepriklausomai nuo to, kad jie ekologiski, gali sukelti alergija, berimus.
na ka, nuejau i 4 tema ir paziurejau ka snekejot apie Ringuvos muilus. Tai kaip supratau, jie geri. Teisingai???

QUOTE(pamparam:) @ 2010 12 03, 15:49)
na ka, nuejau i 4 tema ir paziurejau ka snekejot apie Ringuvos muilus. Tai kaip supratau, jie geri. Teisingai???
Konkreciai, man patinka Ringuvos muilo drozles, ukinis, ukinis su tulzim.. Skalbciau viska tiesiog su tom Ringuvos drozlem jei viskas ok su sudetim. Man patinka,uzpilu verdanciu vandeniu ir tiek.Bet buvau google'j radus kad nekokie tie ingredientai,nors kai ne spec'e,tai gal kazkaip ne taip "susisviete"..

Viskas gerai su tom sudetim. Zinoma ne ekologiski produktai.
QUOTE(pikkolo @ 2010 12 03, 17:14)
Viskas gerai su tom sudetim. Zinoma ne ekologiski produktai.
na tai ir saunu

QUOTE(Deissy @ 2010 12 03, 15:14)
sveikos, sakykit ar priemones Sonett galiu drasiai pirkt kaip geras ir ekologiskas?
Aciu

Aciu

Taip

Laba diena,mamytes.Gal patarsit skalbimo miltelius?Ziuriu ,kad pas abu mano maziukus ant kojyciu atsirado kazkokie paberimai sausi,noriu pakeist miltelius.O gal zinot NEUTRAL produkcija be chemikalu?
QUOTE(ingaul @ 2010 12 04, 11:21)
Laba diena,mamytes.Gal patarsit skalbimo miltelius?Ziuriu ,kad pas abu mano maziukus ant kojyciu atsirado kazkokie paberimai sausi,noriu pakeist miltelius.O gal zinot NEUTRAL produkcija be chemikalu?
Neutral sudetyje yra optiniu balikliu