Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VI tema

QUOTE(pikkolo @ 2010 12 04, 13:17)
Neutral sudetyje yra optiniu balikliu schmoll.gif Jau tada geriau Frosch produkcija. Ir jei beria nuo milteliu, rinkites skystas skalbimo priemones, jas geriau isskalauja is audinio.

aciu,nezinau,ar nuo milteliu,bet bandom pereit po truputi prie ekologisku,naturaliu dalyku.
Atsakyti
na tai mergimos patarkit kokius skalbimo miltelius pirkti kudikio drabuzeliam skalbti...
Atsakyti
Gal kas pasidalins savo patirtimi, ka kokybisko ir veiksmingo naudoja klozetui (koki valikli, kad gerai pabalintu ir muiliukagal dar koki)? Beje, del skalbimo milteliu taip pat reikia patarimo - gal rekomenduotumet baltiems priemone ir labai nesvariems rubams? ax.gif Is anksto dekui 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 12 04, 22:07)
Gal kas pasidalins savo patirtimi, ka kokybisko ir veiksmingo naudoja klozetui (koki valikli, kad gerai pabalintu ir muiliukagal dar koki)? Beje, del skalbimo milteliu taip pat reikia patarimo - gal rekomenduotumet baltiems priemone ir labai nesvariems rubams? ax.gif Is anksto dekui 4u.gif .

Aš valau wc soda arba actu, arba kartais abu sumaišiusi, daug kas giria valantį akmenį, bet niekais neprisiruošiu įsigyti rolleyes.gif
O atbalina ir gerai man skalbia Green force skystas skalbiklis, nors jis ir nėra specialiai skirtas baltiems skalbiniams smile.gif
Atsakyti
As skalbiu su sonet ir almawin,bet balti drabuziai neissiskalbia gerai,net naudojant balikli almawin su deguonimi.Gal galetumet ka patart is efektivesniu,nekenksmingu priemoniu baltiem skalbiniam?ir dar kokia gera priemone demems isimti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2010 12 05, 01:27)
As skalbiu su sonet ir almawin,bet balti drabuziai neissiskalbia gerai,net naudojant balikli almawin su deguonimi.Gal galetumet ka patart is efektivesniu,nekenksmingu priemoniu baltiem skalbiniam?ir dar kokia gera priemone demems isimti? mirksiukas.gif

Aš jau senokai naudoju šį baliklį - tikrai veiksmingas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 12 04, 23:11)
Aš valau wc soda arba actu, arba kartais abu sumaišiusi, daug kas giria valantį akmenį, bet niekais neprisiruošiu įsigyti rolleyes.gif
O atbalina ir gerai man skalbia Green force skystas skalbiklis, nors jis ir nėra specialiai skirtas baltiems skalbiniams smile.gif

QUOTE(sriukis @ 2010 12 05, 01:27)

QUOTE(heippa @ 2010 12 05, 09:25)
Aš jau senokai naudoju šį baliklį - tikrai veiksmingas  thumbup.gif
user posted image

Dekui, merginos, uz patarimus 4u.gif .
Si reiks isbandyti, jei gerai veikia mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 12 02, 18:10)
dar nepirkau, bet kiek žiūrinėjau, tai čia pigiausia, gal kas radot dar kur pigiau?
www.ekopirk.lt (nuo 100lt atveža nemokamai) smile.gif

kol kas pigiausiai atradau Sonnet Rimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 12 04, 23:11)

perskaiciau vos ne visas temas, kol atrinkau, ka isbandyt... Pirmas suvis buvo visai sekmingas - BIO akmuo. Labai tikejausi, kad valys ne prasciau, ne mano buvusi visiska chemija ir maloniai nustebau, nes valo zymiai geriau smile.gif Ypac siules duso kabinoje, mano silpna vieta isvale tiesiog nuostabiai. Su paciu padeklu kiek prasciau, bet is principo labai patenkinta smile.gif
Tik va DOMOL milteliu neberandu Droge, ir siandien pasake, kad neaisku, kada vel bus. Gaila... Gal reikia ryztis muilo riesutams... Gal kas galetu patart, kur geriau pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Bailiuke @ 2010 12 06, 23:25)

Tik va DOMOL milteliu neberandu Droge, ir siandien pasake, kad neaisku, kada vel bus. Gaila... Gal reikia ryztis muilo riesutams... Gal kas galetu patart, kur geriau pirkt?

Dingo Domol iš Drogo verysad.gif Gal kas nors žinot kur rasti Domol?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 12 07, 01:04)
Dingo Domol iš Drogo  verysad.gif Gal kas nors žinot kur rasti Domol?

Vakar ziurejau 3-se Droguose, tikejausi rast bent likucius... Ir nieko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailiuke @ 2010 12 06, 23:25)
Jie ekologiški?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 07 gruodžio 2010 - 17:02