Įkraunama...
Įkraunama...

Tele-Bim-Bam darželis Viniuje

QUOTE(MoulinRouge @ 2011 03 18, 21:35)

Nebenoriu daugiau plestis, nes cia tuscia kalba ir nelabai suprantu ko mamos, vedancios vaikus i valstybinius darzelius ateina i sia temute papykti ant tu, kurios jau veda ar domisi siuo darzeliu?  g.gif

vat to ir as nesuprantu..jei vaikuti veda i valstybini darzeli ir ten viskas idealiai tinka,nedomina privatus darzeliai,ko kelia bangas privaciu darzeliu temose g.gif uzsleptas dirskomfortas ir pasiteisinimas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 03 18, 07:08)
Tuo tarpu valdiskame darselyje jei jusu 4 metu vaikas dar nemoka apsirengti, taip ir pasakyks, kad jis nemoka apsirengti.

lygiai taip pat pasakys ir privaciame ir dar aptars kaip visa tai isspresti bendromis jegomis 4u.gif
Atsakyti
Kiek teko domėtis, tai kolkas tokios paslaugos pas juos nėra, bet manau, jei daugiau atsiras norinčių ir pasiūlys, tai greitai ir ši paslauga bus įgyvendinta 4u.gif Na bent jau aš taip manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 03 19, 00:14)
vat to ir as nesuprantu..jei vaikuti veda i valstybini darzeli ir ten viskas idealiai tinka,nedomina privatus darzeliai,ko kelia bangas privaciu darzeliu temose g.gif uzsleptas dirskomfortas ir pasiteisinimas g.gif

Matyt... g.gif

QUOTE(raketa @ 2011 03 19, 11:14)
Kiek teko domėtis, tai kolkas tokios paslaugos pas juos nėra, bet manau, jei daugiau atsiras norinčių ir pasiūlys, tai greitai ir ši paslauga bus įgyvendinta 4u.gif Na bent jau aš taip manau blush2.gif

Aciu uz nuomone. 4u.gif Ko gero dar mazokai vaikuciu siai paslaugai, bet manykim, kad ateity pagalvos ir apie toki dalyka... g.gif

As vis dar neatmetu galimybes cia vesti, nes nerealiai man patinka tos ju erdves ir diiiidziulis kiemas - pasaka, ne kiemas, ka jau cia... wub.gif

O va mano pasirinkto darziuko minusas - nera erdvaus kiemo (nedidukas sodnikelis tik) ir patalpeles tokios kuklios pakankamai...Matyt kaip ir daugumos darziuku arciau centro ta pati beda su kiemais verysad.gif
Atsakyti
Jo, jau kiemas tai pas juos thumbup.gif Aš kai pagalvoju kaip ten bus smagu vasarą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as ilgai svarsciau del privataus ir valstybinio antram vaikui. dar nenusprendziau. uz valstybini, bet neliks jis be specialaus prisijaukinimo doh.gif

QUOTE(L.M.A. @ 2011 02 09, 23:37)
o kiek esu girdejusi, kaip valstybiniai darzeliai "reketuoja" tevus, kad duotu pinigu darzelio atnaujinimui blink.gif  blink.gif  blink.gif Ir jei nenori, kad tavo vaikas miegotu apluzusioje loveleje ar per langus nepustu vejas, turi moketi.

pievas rasot doh.gif mano dukra lanko valstybini ir lovos naujos, langai nauji sudeti, zaisliukai tik mediniai tiek paciame darzelyje, tiek lauke doh.gif
o reketuot, nereketuoja, o praso, nes mokestis uz darzeli mazas ir jeigu nori, kad vaikas turetu geresnes salygas: naujas medinis namukas kelioms grupems, naujos medines supynes su laipyne ir t.t., tevai skiria po 2 proc. daugiau kazkokiu lupimu nebuvo schmoll.gif 100Lt i metus duodam uz vaiko edukacines medziagas: karpiniams, piesiniams, lipdymui, knygelems ir pan.
ir vaikai nesedi kampe ar rankas sudeje lotuliukas.gif bureliu tiek, kad kiekviena diena kazkur gali eiti ir uzsiemimus ne pacios aukletojos veda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2011 03 19, 21:50)
as ilgai svarsciau del privataus ir valstybinio antram vaikui. dar nenusprendziau. uz valstybini, bet neliks jis be specialaus prisijaukinimo  doh.gif 
pievas rasot  doh.gif mano dukra lanko valstybini ir lovos naujos, langai nauji sudeti, zaisliukai tik mediniai tiek paciame darzelyje, tiek lauke  doh.gif
o reketuot, nereketuoja, o praso, nes mokestis uz darzeli mazas ir jeigu nori, kad vaikas turetu geresnes salygas: naujas medinis namukas kelioms grupems, naujos medines supynes su laipyne ir t.t., tevai skiria po 2 proc. daugiau kazkokiu lupimu nebuvo  schmoll.gif 100Lt i metus duodam uz vaiko edukacines medziagas: karpiniams, piesiniams, lipdymui, knygelems ir pan.
ir vaikai nesedi kampe ar rankas sudeje  lotuliukas.gif bureliu tiek, kad kiekviena diena kazkur gali eiti ir uzsiemimus ne pacios aukletojos veda  lotuliukas.gif

Tai Jums pasiseke thumbup.gif Tikrai ne visi tokie valstybiniai schmoll.gif
As kol nelabai arti darzas buvo, labai nesukau galvos. Kai pamaniau, kad jau laikas registruoti, nuzuoliavau i artimiausia.
Mane pasitiko gerb vedeja su istiesta sauja ir aiskino taip: "nera vietu oi nera vietu - praeikit va su manim i kabineta as jums parodysiu koks ilgas sarasas,kaip nera vietu... ir t.t." Supratus jos uzuomina ant kulnies apsisukau, nes koktu pasidare nuo pacio pirmo apsilankymo ir supratau, kad tokiu kaulyjimu bus istisai verysad.gif doh.gif

Va tokia mano asmenine patirtis su valstybiniu. Veliau apsiklausinejus apie valstybinius 'per pazistamus', suzinojau 'stavkes' biggrin.gif Bet nutariau is principo nebevesti i valstybini blush2.gif
Atsakyti
as tai ne del principo, o del labai sudetingo vaiko charakterio doh.gif
Atsakyti
Mamytės, o sakykite ar būna, kad vaikučiai gamintųsi valgyti kartais patys sau? Kai mano vyresnėlis lankė vieną iš privačių darželių, tai jam labai patikdavo, kai su grupe eidavo pasiruošti patys sau pietus thumbup.gif Įdomu ar ir čia tokių staigmenėlių būna?
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2011 03 20, 10:40)
Mamytės, o sakykite ar būna, kad vaikučiai gamintųsi valgyti kartais patys sau? Kai mano vyresnėlis lankė vieną iš privačių darželių, tai jam labai patikdavo, kai su grupe eidavo pasiruošti patys sau pietus thumbup.gif Įdomu ar ir čia tokių staigmenėlių būna?

Buna ir manau tikrai bus, kadangi virtuvele bendroje gyvenamojoje patalpoje, paciam pirmojo auksto centre, tai ji tikrai turetu demesio sulaukti. Pvz. per uzgaveniu svente tesla blynams minke, dabar svogunus ant lango augina wub.gif Tiesiog, kadangi maista pristatineja, o negaminamas jis paciame darzelyje, tai pietu vaikai sau nesigamins, bet kazka smulkiau tikrai manau darys. Be to, labai daug reiskia paciu teveliu pageidavimai 4u.gif Labai atsizvelgiama i teveliu nuomone ir norus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 21 kovo 2011 - 15:24
Tiesa, man dar toks klausimas, baseinas yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2011 03 16, 11:30)
as irgi truputi nerimavau, kad vaikuciu nedaug, kai pradejome lankyti TBB. Taciau dabar netgi savotiskai dziaugiuosi. Kiekvienam vaikui maximalus demesys, vaikuciai susidraugave, jauciasi kaip namuose. O svarbiausia, kad sunus mano taip noriai ten vaziuoja, kiekviena karta didziausia sypsena veide, kai pasakau, kad vaziuojam i Tele bim bam thumbup.gif Ir issiruosti is namu dabar nebera problemu, kaip budavo anksciau. Kai vaikas noriai i darzeli ruosiasi, koks dar geresnis kriterijus gali buti, svarstant ar tinkama darzeli parinkai wub.gif

Sveiki,

Smagu, kad patinka 4u.gif
Kaip del sirgimo lankant si darzeli? Kadangi vis dar bandome prasilauzti, t.y. bandome lankyti valdiskaji, taciau ilgiau savaites dukra nenueina (ir taip jau antri metai), nes tai sloga, tai plauciu uzdegimas ir tt cool.gif Namie palikti su aukle ir nenorime, nes dukra labai bendraujanti, nori bendravimo su kitais vaikais. Tai vis dar taip ir blaskomes, kol kazkiek seneliai padeda priziureti po ligos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2011 03 28, 11:16)
Sveiki,

Smagu, kad patinka 4u.gif
Kaip del sirgimo lankant si darzeli? Kadangi vis dar bandome prasilauzti, t.y. bandome lankyti valdiskaji, taciau ilgiau savaites dukra nenueina (ir taip jau antri metai), nes tai sloga, tai plauciu uzdegimas ir tt cool.gif  Namie palikti su aukle ir nenorime, nes dukra labai bendraujanti, nori bendravimo su kitais vaikais. Tai vis dar taip ir blaskomes, kol kazkiek seneliai padeda priziureti po ligos doh.gif

Cia aisku labai priklauso ir nuo pacio vaikiuko atsparumo ir imuniteto stiprumo.
Maniskis labai linkes sirgti, bet kol kas kiek dabar lankom TBB, nesam sirge (tfu tfu tfu) thumbup.gif (uztat savaitgaly buvau seneliams palikus, tai pasigavo virusa. Labai imlus visoms ligoms verysad.gif ) O TBB darzely dar nesam nieko pasigave, matyt del to, kad mazai vaikiuku ir tevai labai atsakingai ziuri, neveda serganciu vaiku thumbup.gif

Atsakyti