Įkraunama...
Įkraunama...

Tele-Bim-Bam darželis Viniuje

Patingejau skaityti visus komentarus. Paskaiciau kokius du puslapius. Ir susidare nuomone, kad kazkas bando mano pinigus suskaiciuot tongue.gif
Kur noriu ten vedu! Jei dirbu, tai ir uzdirbu- vazineju geresne masina, gyvenu geram name ir vaika vedu kur noriu kur patinka! O kad cia diskutuoja tos kurios net nosies nebuvo ikisusios i Tele Bim Bam, tai graziai pasakius apsurdiska! Ir visos diskusijos tik apie pinigus: daug ar ne dau??? O vat man normaliai! Vos keletas buvo protingu kritikos vertu pasisakymu. Cia tas pats butu, jei as dabar diskutuociau apie koki darzeli esanti Fabuose ar Pasilaiciuose, kuriame neesu buvusi. Arba apie MEtu laikus, apie kuriuos tik straipsnius skaiciau. Na, bet tai taip LIETUVISKA - pavydas, skaiciavimai, apkalbos, purvo pylimas...
Vyresnysis lanko valstybini ir SUPER!
O mazoji lanko Telebimbam ir irgi SUPER!
Kiekvienas darzelis ir kiekviena sistema turi savu pliusu ir minusu,idealu tik namuose. Taciau Neringos darzelis minusu beveik neturi. Didziausias buvo minusas, kad neradome dukros sarafano, kuri atrado kita mama savo namuose, nes jos dukra panasu turejo. Viskas!!!
Maistas SUPER!!!
Darbo laikas SUPER!!!
AUkletojos SUPER!!!
Uzsiemimai SUPER!! (dukrai ryte pasakau, kad kelkis, nes i pamokeles veluosim, tai kaip torpeda rengiasi, tvarkosi, puosiasi)
Viskas nauja, spalvinga, skoninga, grazu. Zaislai kokybishki, knygeles idomios.
Ir svarbiausia... NESERGAM!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dukros vakarais neimanoma istempt is darzelio. Daznai pasako, kad liks darzelyje.

O as matau ja laiminga ir man gera...ir man dzin kiek pinigu...juk ji mano dukra, o jai linkiu tik geriausio!!!

Neringa saunuole!

Atsakyti
QUOTE(IddI @ 2011 02 22, 23:51)
Patingejau skaityti visus komentarus. Paskaiciau kokius du puslapius. Ir susidare nuomone, kad kazkas bando mano pinigus suskaiciuot  tongue.gif
Kur noriu ten vedu! Jei dirbu, tai ir uzdirbu- vazineju geresne masina, gyvenu geram name ir vaika vedu kur noriu kur patinka! O kad cia diskutuoja tos kurios net nosies nebuvo ikisusios i Tele Bim Bam, tai graziai pasakius apsurdiska! Ir visos diskusijos tik apie pinigus: daug ar ne dau??? O vat man normaliai! Vos keletas buvo protingu kritikos vertu pasisakymu. Cia tas pats butu, jei as dabar diskutuociau apie koki darzeli esanti Fabuose ar Pasilaiciuose, kuriame neesu buvusi. Arba apie MEtu laikus, apie kuriuos tik straipsnius skaiciau. Na, bet tai taip LIETUVISKA - pavydas, skaiciavimai, apkalbos, purvo pylimas...
Kiekvienas darzelis ir kiekviena sistema turi savu pliusu ir minusu,idealu tik namuose. Taciau Neringos darzelis minusu beveik neturi. Didziausias buvo minusas, kad neradome dukros sarafano, kuri atrado kita mama savo namuose, nes jos dukra panasu turejo. Viskas!!!
Maistas SUPER!!!
Darbo laikas SUPER!!!
AUkletojos SUPER!!!
Uzsiemimai SUPER!! (dukrai ryte pasakau, kad kelkis, nes i pamokeles veluosim, tai kaip torpeda rengiasi, tvarkosi, puosiasi)
Ir svarbiausia... NESERGAM!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Dukros vakarais neimanoma istempt is darzelio. Daznai pasako, kad liks darzelyje.

O as matau ja laiminga ir man gera...ir man dzin kiek pinigu...juk ji mano dukra, o jai linkiu tik geriausio!!!

Neringa saunuole!

thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
O kiek reikia moketi uz menesi?

QUOTE(IddI @ 2011 02 23, 00:51)
Patingejau skaityti visus komentarus. Paskaiciau kokius du puslapius. Ir susidare nuomone, kad kazkas bando mano pinigus suskaiciuot  tongue.gif
Maistas SUPER!!!
Darbo laikas SUPER!!!
AUkletojos SUPER!!!
Ir svarbiausia... NESERGAM!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Neringa saunuole!

Atsakyti
QUOTE(Zifke @ 2011 03 01, 16:40)
O kiek reikia moketi uz menesi?

Kaina 1150Lt menesiui + 20 Lt per diena uz maista (jei vaikas suserga, tereikia pranesti. Uz ta laika, kuri nelankote darzelio, uz maista moketi nereikia) 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

O kiek dabar vaikučių lanko šį darželį?
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2011 02 10, 17:52)
ir beje po tokio lepaus darželio tikrai nerekomenduočiau valstybinės mokyklos  biggrin.gif

Visiskai nesutinku - darzelis ir mokykla neturi nieko bendro. Kuo ilgiau islaikysite vaika toliau nuo nesveiku stresu ir "valstybinio ugdymo mushtro", tuo vaikui bus geriau ir tuo sveikesne asmenybe susiformuos. Visiskas absurdas yra vaika nuo 2-3 metu imesti i stresine aplinka ir tuo dziaugtis, atseit, kuo greiciau priras prie valstybines ugdymo sistemos, tuo geriau. Nesamone! Visiskai atvirksciai! Kuo ilgiau vaika islaikysite jam saugioje (turiu omenyje psichologini sauguma ir komforta) aplinkoje, tuo jam bus geriau ir tuo sveikesne asmenybe susiformuos! Paklauskit bet kurio psichologo, visi pasakys ta pati. Vaikas - kaip gelele, kuo anksciau "nulausi" su valstybiniu darzeliniu auklejimu (kaip yra daugumoje valstybiniu sovietiniu darzeliu, duok Dieve, su retomis isimtimis), tuo labiau psichologiskai suzalotas ir uzaugs. Ar mazai Jums aplinkui psichologiskai traumuotu zmoniu?..
Vaiko asmenybe formuojasi keliais etapais, is kuriu svarbiausi - iki 3 m. (saugiam prisirisimui ir pasitikejimui pasauliu), nuo 3 iki 6 m. (savivertei ir pasitikejimui savimi formuoti). Saugiai susiformaves vaikas visiskai kitaip priims ir valstybines mokyklos ugdyma - jis jau bus sveikai asmenybiskai susiformaves, kas ir yra visko pagrindas! O visos kitos aplinkybes - visiska smulkmena, vaikai labai greitai prisitaiko prie bet ko, jei turi tvirta ir normalu pagrinda ikimokykliniame ugdyme.
Daugumoje valstybiniu darzeliu, deja, dar vis islikes tarybinis auklejimas - isugdyti socialiai "patogu" vaika. Aisku, kiekvienai aukletojai patogiau "patogus" vaikas, negu turintis savo nuomones ir asmenybe. O tokio amziaus vaika "nulauzti" labai lengva. Net jei saugojot namie iki 3 m., negalite buti garantuota, kad to nepadarys darzelyje. Taigi negalima rinktis darzelio vadovaujantis kvailu principu, kad "nieko, pripras". Aisku, kad pripras. Suo ir kariamas pripranta. Klausimas tik, ka uz tai paaukosite.
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2011 03 13, 10:42)
Sveiki,

O kiek dabar vaikučių lanko šį darželį?

berods, 9 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(claries @ 2011 03 15, 14:46)
berods, 9  ax.gif

as irgi truputi nerimavau, kad vaikuciu nedaug, kai pradejome lankyti TBB. Taciau dabar netgi savotiskai dziaugiuosi. Kiekvienam vaikui maximalus demesys, vaikuciai susidraugave, jauciasi kaip namuose. O svarbiausia, kad sunus mano taip noriai ten vaziuoja, kiekviena karta didziausia sypsena veide, kai pasakau, kad vaziuojam i Tele bim bam thumbup.gif Ir issiruosti is namu dabar nebera problemu, kaip budavo anksciau. Kai vaikas noriai i darzeli ruosiasi, koks dar geresnis kriterijus gali buti, svarstant ar tinkama darzeli parinkai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 16 kovo 2011 - 09:31
QUOTE(L.M.A. @ 2011 03 16, 10:30)
as irgi truputi nerimavau, kad vaikuciu nedaug, kai pradejome lankyti TBB. Taciau dabar netgi savotiskai dziaugiuosi. Kiekvienam vaikui maximalus demesys, vaikuciai susidraugave, jauciasi kaip namuose. O svarbiausia, kad sunus mano taip noriai ten vaziuoja, kiekviena karta didziausia sypsena veide, kai pasakau, kad vaziuojam i Tele bim bam thumbup.gif Ir issiruosti is namu dabar nebera problemu, kaip budavo anksciau. Kai vaikas noriai i darzeli ruosiasi, koks dar geresnis kriterijus gali buti, svarstant ar tinkama darzeli parinkai wub.gif

Kaip smagu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bet sutikite, tai yra brangoka, ypac tokiu laiku kaip dabar. Na mes abu su vyru dirbame ir tikrai negalime leisti vaiko uz tokia suma, na formuojasi nuomone, kad TBB darzeli lanko vel gi turtuoliu vaikai.... gaila..... nors mergina muzikali verysad.gif
Atsakyti
Taip, aš savo pirmagymį leidau į valdišką darželį, nes nebuvo kitokių galimybių, bet paruošiamąją grupę jau galėjom parūpinti privačiamę darželyje, todėl ir mažają dabar planuojam leisti į TBB darželį, nu jis man labai mielas wub.gif Na aišku vasarą dar žadam apsilankyti,pasigrožėti individualiai 4u.gif
Atsakyti