Įkraunama...
Įkraunama...

Tele-Bim-Bam darželis Viniuje

QUOTE(Loxxy @ 2011 05 11, 07:27)
Ne į temą: bet kokie žvėrys turi būt tėvai, kad viena vaika leistų į blogą valstybinį, o kitą į gerą privatų darželį. Už ką jūs taip atrūšiavote savo vaikus?

o IddI kur nors minėjo, kad valstybinis - blogas?
Atvirkščiai - labai protingai pasakė, kad svarbiausia, kokie žmonės šalia mūsų vaikų.
Jūsų komentaras daugiau nei netaktiškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 11 gegužės 2011 - 08:04
Yra tikrai gerų valstybinių darželių (kaip ir blogų,deja),nereikia iš vieno spręsti apie kitus 4u.gif ir lygiai tas pats yra taikoma privatiems darželiams,nevisi jie puikus,bet nevisi ir blogi 4u.gif aišku,čia mano nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
Butent visur yra pliusu ir visur minusu. Nebuna niekur idealu. Net ir namie ne visada buna gerai mirksiukas.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 05 11, 07:27)
Ne į temą: bet kokie žvėrys turi būt tėvai, kad viena vaika leistų į blogą valstybinį, o kitą į gerą privatų darželį. Už ką jūs taip atrūšiavote savo vaikus?

O cia butent pademosntruotas musu lietuviskasis bruozas, kaip sakau daugumos (ne visu) lietuviu pagieza ir pyktis. Neturiu pries Jus teisintis ir aiskinti kas kaip kodel. Tema yra TBB. Taigi, siulau nenukrypti...

Linkiu tik visoms aklai netiket rasiniais, o pacioms, kaip sakau blaiviu protu, be jokiu isankstiniu nusistatymu susidaryt nuomone. Nes mes, zmones, esam labai skirtingi, kaip ir beje musu mazieji pabiruciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip liūgna, kad purvą visi pila su pasimėgavimu, o gerais dalykais žmonės nedrįsta pasidžiaugti. Ir smagu, kad atsiranda drąsių, nebijan"i. pagirti ir tapti nepopuliariais.
Atsakyti
Kuo toliau skaitau, tuo labiau nesprantu mamų žiaurumo. Darželyje viskas labai blogai, bet jį lankysim. Nebūkit sadistės ir nekankinkit savo vaikų! O gal darželis geras, tik mamytėmis nepasirūpina ir nuo laisvo laiko depresijos negelbsti?
Atsakyti
Kaip liūgna, kad purvą visi pila su pasimėgavimu, o gerais dalykais žmonės nedrįsta pasidžiaugti

tai kad atvirksciai- kas tik savo neigiama patirti apraso, tuoj pavydu apkaltinama lotuliukas.gif buta cia ko pavydet doh.gif man Neringa labai labai nesimpatiska moteris, kuriai akyse tik litukai rolleyes.gif
Tik man keista, kad taip mazai vaiku darzely- pazistant lietuvaiciu vertybes, butu norma is paskutiniuju, sugniauzus paskutinius centus, brautis i ta darza, kad kaimynui galetum pasakot, kad va mano vaikas turi viska, kas geriausia, net " darzeli Valakampiuose lanko" thumbup.gif
Atsakyti
Kažkaip, merginos, į kraštutinumus linkstat.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 05 29, 12:39)
Kažkaip, merginos, į kraštutinumus linkstat.

drinks_cheers.gif

QUOTE(matrioska @ 2011 05 29, 12:20)
man Neringa labai labai nesimpatiska moteris, kuriai akyse tik litukai   rolleyes.gif

jus ekstrasensu musyje nebandet dalyvaut? Taip gerai zmones is akiu pazinti mokat blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 30 gegužės 2011 - 22:52
QUOTE(L.M.A. @ 2011 05 30, 23:51)
drinks_cheers.gif
jus ekstrasensu musyje nebandet dalyvaut? Taip gerai zmones is akiu pazinti mokat blink.gif

ir durnam butu aisku is mano posto, kad esu su ja bendravus, gal daugiau kaip stebetoja, bet zmogaus kalba si ta sako apie ji, ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2011 05 01, 18:28)
Valdiškoje mokykloje nebus "išskirtinių" sąlygų vaikui. O prie to pripratusiam, manau, bus sunku pakliūti į kitokį pasaulį. Juk ir darželis privatus nuo valdiško kuo jūsų manymu skiriasi? Gyvenimas ką tik įrodė - net ir "superiniame" Neringos darželyje toli gražu ne viskas tvarkoje. g.gif

temos neseku, bat vistiek leiskit nusistebeti - prie ko "isskirtines" salygos?? Kuo jos isskirtines - naujesni zaisliukai? Naujai dazytos sienos? Juk privaciuose ir valtybiniuose darziukuose dirba panasaus profesionalumo zmones, Lietuvoje kolkas tokios salygos. O jeigu vaikui ten skiriama daugiau demesio ugdymui ar kt. veiklai, ugdymo kryptims, nes tai leidzia darziuko finansine padetis ir noras itikti klientams (didelis pliusas), tai jam nuo to tik geriau. Tie patys vaikuciai ir ten, ir ten mokosi bendrauti, konkuruoti, draugauti, islikti, gintis ir jausti. Tie patys santykiai:)) Cia tas pas, kas pasakyti kad naujame name isskirtines salygos gyventi, nei kad sename:))) O juk esme finansuose, nedaugiau. Aisku skirtumu yra, taciau vaikui tikrai tai nepadarys jokios "zalos" veliau perejus i normalia valtybine mokykla, kuria lankys ir kiti, NORMALUS vaikucia - nes kazkodel is diskusiju susidaro nuomone, kad yra normalus ir "kazkokie kitokie" - tiek tevai, tiek vaikai:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xuligane_23: 31 gegužės 2011 - 14:43
QUOTE(matrioska @ 2011 05 31, 11:37)
ir durnam butu aisku is mano posto, kad esu su ja bendravus, gal daugiau kaip stebetoja, bet zmogaus kalba si ta sako apie ji, ar ne?  rolleyes.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Xuligane_23 @ 2011 05 31, 16:42)
temos neseku, bat vistiek leiskit nusistebeti - prie ko "isskirtines" salygos?? Kuo jos isskirtines - naujesni zaisliukai? Naujai dazytos sienos? Juk privaciuose ir valtybiniuose darziukuose dirba panasaus profesionalumo zmones, Lietuvoje kolkas tokios salygos. O jeigu vaikui ten skiriama daugiau demesio ugdymui ar kt. veiklai, ugdymo kryptims, nes tai leidzia darziuko finansine padetis ir noras itikti klientams (didelis pliusas), tai jam nuo to tik geriau. Tie patys vaikuciai ir ten, ir ten mokosi bendrauti, konkuruoti, draugauti, islikti, gintis ir jausti. Tie patys santykiai:)) Cia tas pas, kas pasakyti kad naujame name isskirtines salygos gyventi, nei kad sename:))) O juk esme finansuose, nedaugiau. Aisku skirtumu yra, taciau vaikui tikrai tai nepadarys jokios "zalos" veliau perejus i normalia valtybine mokykla, kuria lankys ir kiti, NORMALUS vaikucia - nes kazkodel is diskusiju susidaro nuomone, kad yra normalus ir "kazkokie kitokie" - tiek tevai, tiek vaikai:)))

frusty.gif ir vel apie ta pati....na yra juk kitu temeliu, kur galima sia tema savo pamastymus paviesint. Mes cia kalbam apie tele bim bam!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 31 gegužės 2011 - 21:06
QUOTE(matrioska @ 2011 05 31, 09:37)
ir durnam butu aisku is mano posto, kad esu su ja bendravus, gal daugiau kaip stebetoja, bet zmogaus kalba si ta sako apie ji, ar ne?  rolleyes.gif

Nustebinote tikrai. Pasirodo kelis kartus pabendravus galima nustatyti apie ka ir kaip zmogus galvoja, kas jam rupi ir tt.
Neringa pazistu daugiau nei 10 metu ir pabendrauju su ja ne kaip stebetoja. Vsokiausiu priekaistu galima butu sugalvoti ( kaip ir kiekvienam is musu), bet apkaltinti materializmu, gobsumu, ar nemeile savo darbui tikrai negaleciau. Juk jei nepatinka pats zmogus, tai ner ko ir jo darbu aptarineti, nes aptarimas pasidaro labai saliskas. Pasakoti, kad zmogaus zvilgsnis nepatiko is keliu pabendravimu yra neetiska. Jei nepatinka sis, pasirinkite kita darzeli. Jei sis turi trukumu ir juos matote- parasykite, Bet atleiskite man durnai, ikurejo akys ir juose neva matomi dolerio zenkliukai tikrai nera nei darzelio trukumas, nei privalumas. Tema skirt darzelio, o ne asmeniniu simpatiju aptarimui. Bukit korektiskos.
Atsakyti