QUOTE(pandre @ 2011 06 25, 00:20)
TSB,dziugu,kad padeda vaistukai! Dziaugiuosi uz tave, kad issivaduoji nuo ligeles! Nezinau ar ryzciausi vartoti tokius stiprius vaistus...turbut taip,jei butu didele tikimybe ligai pasitraukti...paskaicius pasalinius simptomus,plaukai pagaugais nueina....brrrr...bet neviltis irgi ne iseitis....o tu karta per savaite isgeri tablete ir viskas? Ar stipreene doze? Tai cia tas vaistas,kuris met sunkiasias zvynelines formas nuramina? Kiek laiko ji tau neatsitraukdavo?Kiek laiko budavai "svari"?Ar kokiais intervalais,ar ilgais periodais?
---------------------
Del dukrytes smagu!Jau ir uniforma rengsites!!!!Ar tu tikra,kad reikia spec uniformos?!Kad ir kaip bebutu su uniforma ar be,bet laikas skriete skrieja....as ir vedu uz rankytes savo turte i darzeli,ir taip suspaudzia sirdi ziurint kaip ji savarankiskai per zolyte eina....eik...negaliu...
---------------------------------
Beje,klausimas visiems/oms uzklystancioms/iems cia! Kokiomis zvynelines formomis sirgote?Ar keitesi ju formos, ar ne?
Jo jo,kartą per savaitę 3 tabletės ir viskas.Jis nuramino odą visiškai ir sąnarių skaumą,sustingimą,ištinimą nuėmė.Žinau,kad baisūs pašaliniai poveikiai,bet jau nebuvo išeities,kai iš lovos vos pasikeldavau.Per paskutinius 2 metus liga tik ūmėjo,aišku,buvo ir yra ir kitų rimtų sveikatos sutrikimų,nesusiijusių su oda ir sąnariais.
-----------------
( Taip,taip,tikrai su uniforma keliaus mano mažytė.Laikas tikrai lekia,juk ką tik laukiaus,,o dabar jau 3 gimtadienį švęsim.Kaip tavo mažiukas? )
-----------------
Man,praėjus 4 ligos metams,kibo į nagus,pradėjo,nykti panagės ir kristi nagai,bet sutapo su dideliu(didžiausiu) gyvenimo stresu,manau,kad tai ir buvo pasekmė.O šiaip,nesikeitė,tik plotai didėjo.Dabar,kai jau esu švari,tai kai kur liko šviesios dėmės.
QUOTE(prasau padekite @ 2011 06 28, 15:38)
o kur sios serijos produktu galima isigyti?
Anglijoj tai tikrai yra,bandykit internetu pirkti.
QUOTE(pandre @ 2011 06 28, 16:15)
Na, ji kazkada man buvo israses gyd siaip sausai odai, tai irgi patiko..bet tada nebuvo man ligeles jokiu zidiniu...bet,abejoju ar padetu, nes tai tik geras drekinamasis kremas..na, gal kai kam ir padetu, bet jei liga stipri,tai dristu abejoti....man, dabr ligai paumejus, buvo israses
va tokio , bet niekis...tai dabar israse tepaliuko....bet, deja deja, nieko nepadeda...rytoj eisiu vel, ir ziuresiu ka si syki sugiedos daktarelis..itariu duos pakartojimui tu paciu vaistuku ir pasiulys, bandyti ir laukti kas bus toliau...
Turėjau šitą,tai drėkino gerai,bet tik sveiką odą,o pažeistai nepastebėjau jokio skirtumo,bet va,šitos serijos dušo kremas,tiko puikiai.
O dėl to vitamino D,tai ne vienas daktaras yra sakęs,kad jo perdozavimas labai kenksmingas,taip,kad reikia atsargiai su jo vartojimu.