Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

Sveiki smile.gif as sia liga sergu jau kaskur apie 6 metus, nors pas daktaru, dermatologu ar pan. nesilankiau ir niekas tiksliai nera nustates kas man, bet is simptomu sprendziu, kad PSO... As visa ta laika savo liga puikiai tvarkydavau "celestoderm" tepaliuku, tai tiek nuo kuno tiek nuo galvos ja visiskai nugydydavau, bet pastaruoju metu deja... Sio tepaliuko poveikis tiesiog super. Pries einant miegot issitepi o ryte jau matai, kad stipriai pagerejo, bet deja tai hormoninis... Zodziu pastaruoju metu pastebejau, kad jis pradejo nebeveikt, tai dabar nelabai numanau ka toliau naudot... pries keleta dienu isgirdau apie Transfer-faktorius, bet deja tai brangus malonumas (bijau, kad nebuciau ismetes pinigu i bala) , bet rytoj pradesiu ju kursa ir ziuresim kas bus smile.gif p.s kad ir su kiek daug protingu zmoniu esu apie PSO kalbejes man visi aiskina, jog tokio dalyko kaip ODOS LIGA - NERA, norint pasveikt, reikia susitvarkyt vidu smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Pas mane irgi ta bjaurastis išlindo ir kiek perskaičiau googlei tai padeda tik speciali dieta , sveika gyvensena . Yra ir vaistai, bet kaip supratau jie nepadeda blink.gif . Vidų reikia tvarkyti
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 05 22, 09:16)
Sveiki. Pas mane irgi ta bjaurastis išlindo ir kiek perskaičiau googlei tai padeda tik speciali dieta , sveika gyvensena  . Yra ir vaistai, bet kaip supratau jie  nepadeda  blink.gif . Vidų reikia tvarkyti

o kokia ta dieta? nes as neapstebejau kad nuo maisto pagerijimai butu
Atsakyti
Paskaitykite čia http://forumas.draug...amp;startpage=1 . Labai daug įdomaus rasite
Atsakyti
QUOTE(Kestukaz @ 2011 05 18, 07:30)
Ne visai. Sako elocono poveikio nera kai uzsitraukia zvynai... reik pradzioj panaikinti juos.... panaikinus juos lieka zaisdeles kurias eloconas uzgydo. Veliau jeigu jos vel pradeda atsirasdineti is karto elocona ir pranyksta...

pasakykit man Brangieji kaip/ kuo tuos žvynus Jūs nuimate ? kaip tą "luobą" nuimate???
kad liktų "švari" galva ir vaistai pasiektų

anksčiau toks būdavo skystis "Kerasal"- bet jo jau nebegamina doh.gif
Atsakyti
Labutis!
Prisiduodu ir as i tu "papuostuju"gretas verysad.gif Buvo vienu metu islindusi si ligele , bet po beveik metu laiko dingo....ir ko 4 metu, vuolia, grizo vel! Bet turiu ta laseline forma( kol kas , tfu tfu tfu, bar bar bar kitoms ju formoms) atsirado neplanuotai, netiketai...bet ar gali buti, kad cheminis nagu lako nuemejo patekimas i zaizda gali ta isprovokuoti? Kaip manot? Gal ir atsitiktinumas,bet abu atvejai kai ji pasireiske turejau sioki toki kontakta su, liaudiskai vadinamu, acetonu blink.gif Bet ne apie tai turiu pagrindine klausima...gal kas zinot apie toki krema kaip: ALPHOSYL HC? Kokie atsiliepimai ji bandziusiuju?
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 06 22, 17:34)
Bet ne apie tai turiu pagrindine klausima...gal kas zinot apie toki krema kaip: ALPHOSYL HC? Kokie atsiliepimai ji bandziusiuju?

Bandžiau šitą ir man netiko.Raudonavo pažeistos vietos ir perštėjo.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 06 22, 18:34)
Labutis!
Prisiduodu ir as i tu "papuostuju"gretas verysad.gif  Buvo vienu metu islindusi si ligele , bet po beveik metu laiko dingo....ir ko 4 metu, vuolia, grizo vel! Bet turiu ta laseline forma( kol kas , tfu tfu tfu, bar bar bar kitoms ju formoms) atsirado neplanuotai, netiketai...bet ar gali buti, kad cheminis nagu lako nuemejo patekimas i zaizda gali ta isprovokuoti? Kaip manot? Gal ir atsitiktinumas,bet abu atvejai kai ji pasireiske turejau sioki toki kontakta su, liaudiskai vadinamu, acetonu blink.gif Bet ne apie tai turiu pagrindine klausima...gal kas zinot apie toki krema kaip: ALPHOSYL HC? Kokie atsiliepimai ji bandziusiuju?

o to kremuko yra LT?

gal neblogas..dervos pagrindu turėtų būt
Atsakyti
QUOTE(TSB @ 2011 06 22, 19:46)
Bandžiau šitą ir man netiko.Raudonavo pažeistos vietos ir perštėjo.

Aiskutis! O Tau raudonavo kur patepdavai ir sveika oda ar tik pazeista?Ir gal zinai ar jis is tu stipresniu ir pvaojingesniu skaitosi, ar tik siaip sau...na, man gyd, sake galiu ji naudoti ir maitndama( ka as ir darau) bet vis dreba sirdis, o jeigu negerai?o jei bent menkiausia ryzika? doh.gif Nes vis tik turiu daug daug daug mazu spuogiuku, o kai kur jie taip tankiai,kad negaliu teptis kiekvieno atskirai....tiesiog tureciau nieko kito neveikti ,kaip tik nuo ryto iki vakaro teplioti juos doh.gif tai tenka panaudoti didesniais plotais...o instrukcijoje parasyta, kad tik su gyd pasitarimu ji nestukems ir maitinancioms galima naudoti ir tik nedideliems odos lopineliams...bet, zinai, kartais ant tokiu gyd uzspuoli,kad jiems absoliuciai dzin doh.gif Na, bet maniskis lyg ir ne kausas lotuliukas.gif g.gif
Beje, kaip sekasi? Nebeuzbegi pas mus i temute..nors...ji jau ten vos begyvuoja unsure.gif Kaip dukryte? Jau kokia diduke, jauciu,ane?
QUOTE(kleopatra25 @ 2011 06 23, 08:23)
o to kremuko yra LT?

gal neblogas..dervos pagrindu turėtų būt

Del Lt, ne neisivaizduoju, nes ne Lt esu g.gif
Taip dervos pagrindu...bet ar tai yra gerai ar nelabai, tai nezinau..Tikiuosi nieko blogo...ir lb tikiuosi praeis...na, spuogiukai keicia savo bukle..is ryskiai raudonu tampa kiek blyskesni..bet...velgi, daugiau ir pleiskanoti jau pradeda, nes dar nepleiskanojo..Dar kas karta prasudamasi naudoju negyvosios juros druska...kadangi neturiu laiko guleti kas diena vonioje, tai tik pasveiciu odele ir leidziu jai pagrauzti tas zaizdeles...gal ir negerai, kad taip suausinu, bet ai...o kas bezino kas ten gerai....

P.S. TSB, minejai, kad geri gerasias bakterija, nes tai irgi teigiamai veikia sia ligele...gal galetum pasidalinti kokius butent geri ir kur perki? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 23 birželio 2011 - 13:55
Girdėjau, kad B grupės vitaminai gerai veikia. Reikės nusipirkti pagerti.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 06 23, 12:53)
Aiskutis! O Tau raudonavo kur patepdavai ir sveika oda ar tik pazeista?Ir gal zinai ar jis is tu stipresniu ir pvaojingesniu skaitosi, ar tik siaip sau...na, man gyd, sake galiu ji naudoti ir maitndama( ka as ir darau) bet vis dreba sirdis, o jeigu negerai?o jei bent menkiausia ryzika? doh.gif Nes vis tik turiu daug daug daug mazu spuogiuku, o kai kur jie taip tankiai,kad negaliu teptis kiekvieno atskirai....tiesiog tureciau nieko kito neveikti ,kaip tik nuo ryto iki vakaro teplioti juos doh.gif tai tenka panaudoti didesniais plotais...o instrukcijoje parasyta, kad tik su gyd pasitarimu ji nestukems ir maitinancioms galima naudoti ir tik nedideliems odos lopineliams...bet, zinai, kartais ant tokiu gyd uzspuoli,kad jiems absoliuciai dzin doh.gif Na, bet maniskis lyg ir ne kausas lotuliukas.gif  g.gif
Beje, kaip sekasi? Nebeuzbegi pas mus i temute..nors...ji jau ten vos begyvuoja unsure.gif Kaip dukryte? Jau kokia diduke, jauciu,ane?

------------
P.S. TSB, minejai, kad geri gerasias bakterija, nes tai irgi teigiamai veikia sia ligele...gal galetum pasidalinti kokius butent geri ir kur perki? blush2.gif

Man raudonavo pažeistos vietos.Jis,kaip man sakė dermatologė,yra iš "lengvesnių" serijos,nes aš tepdavau kitu,gaminamu,ten daugiau hormonų.O dėl maitinimo tai aš nežinau...Gal su Ast_alaus pasitark? g.gif

Dukrytė mano gerai,didelė,mandra,išdykusi,rudenį keliaus į mokyklinį darželį su uniforma. hihihi.gif

-------------
Geriau aš jų daug,bet nebepadėjo paskutiniu metu,nes buvo baisi krizė-beveik visas kūnas išbertas.Perku tokias - http://www.hollandan...o...9&sid=0.com

Bet galiu pasigirti kad jau esu švari!!!!!Gydžiausi ir tęsiu gydymą stipriais vaistais ir negaliu atsidžiaugti švaria oda ir neskaudančiais sąnariais.
Atsakyti
Bet galiu pasigirti kad jau esu švari!!!!!Gydžiausi ir tęsiu gydymą stipriais vaistais ir negaliu atsidžiaugti švaria oda ir neskaudančiais sąnariais.
[/quote]
Gal ką ir praleidau, bet kaip išsigydėt?
Aš dabar su daivobetu tepu. Kol saulėje pagulinėjau, tai labai gražiai gijo, bet atšalo oras ir gyjimas dingo, net naujų židinių atsiranda verysad.gif
Atsakyti