QUOTE(TSB @ 2011 06 22, 19:46)
Bandžiau šitą ir man netiko.Raudonavo pažeistos vietos ir perštėjo.
Aiskutis! O Tau raudonavo kur patepdavai ir sveika oda ar tik pazeista?Ir gal zinai ar jis is tu stipresniu ir pvaojingesniu skaitosi, ar tik siaip sau...na, man gyd, sake galiu ji naudoti ir maitndama( ka as ir darau) bet vis dreba sirdis, o jeigu negerai?o jei bent menkiausia ryzika?

Nes vis tik turiu daug daug daug mazu spuogiuku, o kai kur jie taip tankiai,kad negaliu teptis kiekvieno atskirai....tiesiog tureciau nieko kito neveikti ,kaip tik nuo ryto iki vakaro teplioti juos

tai tenka panaudoti didesniais plotais...o instrukcijoje parasyta, kad tik su gyd pasitarimu ji nestukems ir maitinancioms galima naudoti ir tik nedideliems odos lopineliams...bet, zinai, kartais ant tokiu gyd uzspuoli,kad jiems absoliuciai dzin

Na, bet maniskis lyg ir ne kausas
Beje, kaip sekasi? Nebeuzbegi pas mus i temute..nors...ji jau ten vos begyvuoja

Kaip dukryte? Jau kokia diduke, jauciu,ane?
QUOTE(kleopatra25 @ 2011 06 23, 08:23)
o to kremuko yra LT?
gal neblogas..dervos pagrindu turėtų būt
Del Lt, ne neisivaizduoju, nes ne Lt esu
Taip dervos pagrindu...bet ar tai yra gerai ar nelabai, tai nezinau..Tikiuosi nieko blogo...ir lb tikiuosi praeis...na, spuogiukai keicia savo bukle..is ryskiai raudonu tampa kiek blyskesni..bet...velgi, daugiau ir pleiskanoti jau pradeda, nes dar nepleiskanojo..Dar kas karta prasudamasi naudoju negyvosios juros druska...kadangi neturiu laiko guleti kas diena vonioje, tai tik pasveiciu odele ir leidziu jai pagrauzti tas zaizdeles...gal ir negerai, kad taip suausinu, bet ai...o kas bezino kas ten gerai....
P.S. TSB, minejai, kad geri gerasias bakterija, nes tai irgi teigiamai veikia sia ligele...gal galetum pasidalinti kokius butent geri ir kur perki?