Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

Kazkaip ziauriai cia neisejo man redaguoti zinutes doh.gif
Raso,kad ivyko klaida.....
Nu nezinau,kaip cia viskas atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
būtent visos karmos mano galva ir yra briedas 4u.gif
liga paveldima genetiškai, ne per jokias karmas, ir juolab vaikas negali susirgti šia liga nes antai matai ne tokioje meilės stadijoje buvo pradėtas doh.gif
Kam siūlytumėte atleisti sergančiam trimečiui ar juolab naujagimiui , kad nebesirgtų?
Ir kam siūlytumėte atleisti sergančio vaiko mamai?
Ir koks turi būti žiaurus jūsų dievas, jei už jūsų prasidėjimus kenčia jūsų vaikai?
Jei jums kad gyventumėte santarvėje su savimi ir su aplinkiniais reikalinga tai, tada viskas ok, nes stresas silpnina mūsų imuninę sistemą. O neigiamas aplinkinių, ypač artimų, požiūris į mus formuoja neigiamą požiūri į save, o tai veda prie visko blogo apie ką čia taip gražiai prirašėt (tik čia ne karma, o psichologija)
Visi žinom senas patarles - ką pasėsi, tą ir pjausi; kaip šauksi, taip ir atsilieps ir pan. bet tai ne jokia karma, o elementarus žmogiškas bendravimas. Pažįstu susižavėjusius jūsų teorija... žinot viskas ok, kai mama ima atgailaut, atleidžia visiems ir viskam... bet visiškas š kai į tą teoriją įsisuka sergantys vaikai... kažkaip visada lieka kalti tėvai už netinkamai gyventa gyvenimą... ir svarbiausiai jie visai nesiruošia atgailaut (tėvai ta prasme).
Jei pradėčiau kapstytis, paveldėjimo karmoje, tai turėčiau kapstytis toje pusėje iš kurios atėjo paveldima liga ar ne? Ir turėčiau atleisti už kažką žmonėms kurių net nepažįstu, ant jų nepykstu ir juolab nesmerkiu... ar turėčiau atleisti jų skriaudėjams kurių taip pat nepažįstu? O gal užtektų mišias užsakyt? Bet jei nepadės, kaip amanote ar įmanoma darniai gyventi su žmogumi, kuris neva yra kaltas dėl tavo vaiko ligos?
O jei tikėt karma, tai vadinasi nereikia prašyt atleidimo, nes mano vaiko siela prisidirbo ir atėjo į šį gyvenimą suprast ko nesuprato aname... ir būtent dėl to gavo šeimą su prakeiksmu šia liga. Užaugs, supras, atleis ir pagis... be to gi aš taip pat kažko šiame gyvenime nesuprantu, todėl gavau į vyrus žmogų su giminės prakeiksmu, tai lygiai taip pat turiu susitaikyti su savo likimu... velnip tuos vaistus ar ne thumbup.gif manau nesvarbu ką valgai, kaip gyveni - svarbu tikėjimas thumbup.gif
...žodžiu baigiu, nes tai beprasmiška... džiaugiuosi kad jūs galite tuo tikėti, nes tikėjimas kalnus nuverčia (čia be sarkazmo, manau kad tai tikra tiesa) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 21 gruodžio 2011 - 10:00
Sveiki,
Ar kas nors is jusu lankesi Naturalios medicinos Zveryno centre ir dare maisto netoliaravimo testa bei kitas proceduras ? Jei taip, kokie rezultatai?
Gal galetumete rekomenduoti koki tepala? As vienu vis tepliojausi, bet kai isvykau i uzsieni man labai paumejo ir jis nebepadeda. Aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 12 21, 13:14)
Sveiki,
Ar kas nors is jusu lankesi Naturalios medicinos Zveryno centre ir dare maisto netoliaravimo testa bei kitas proceduras ? Jei taip, kokie rezultatai?
Gal galetumete rekomenduoti koki tepala? As vienu vis tepliojausi, bet kai isvykau i uzsieni man labai paumejo ir jis nebepadeda. Aciu is anksto.

Apie netoleravimo testus visai neseniai šnekėjom, beje, yra net atskira tema apie tai. Kai kam padeda, bet MB atveju niekas nepasikeitė nors visko sąžiningai laikėsi ir darėsi ne tik netoleravimo, bet ir Vega testą, kurį ten irgi primygtinai rekomenduoja. Jei norite pabandyti, tuomet atsisakykite kviečių, rugių, pieno produktų, citrusinių vaisių, kavos, arbatos, šokolado ir kitų dalykų, kuriuos dažniausiai valgote (nors aš 10 metų nevalgau mėsos, bet man vis tiek rodė alergines reakcijas beveik visai mėsai - tik antienai ir triušienai ne). Tuos pačius produktus valgykite tik kas 4 dienas ir taip kelis mėnesius pagyvenkite. Jei jums tiks, pamatysite rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 21, 10:56)
būtent visos karmos mano galva ir yra briedas  4u.gif
liga paveldima genetiškai, ne per jokias karmas, ir juolab vaikas negali susirgti šia liga nes antai matai ne tokioje meilės stadijoje buvo pradėtas  doh.gif
Kam siūlytumėte atleisti sergančiam trimečiui ar juolab naujagimiui , kad nebesirgtų?
Ir kam siūlytumėte atleisti sergančio vaiko mamai?
Ir koks turi būti žiaurus jūsų dievas, jei už jūsų prasidėjimus kenčia jūsų vaikai?
Jei jums kad gyventumėte santarvėje su savimi ir su aplinkiniais reikalinga tai, tada viskas ok, nes stresas silpnina mūsų imuninę sistemą. O neigiamas aplinkinių, ypač artimų, požiūris į mus formuoja neigiamą požiūri į save, o tai veda prie visko blogo apie ką čia taip gražiai prirašėt (tik čia ne karma, o psichologija)
Visi žinom senas patarles - ką pasėsi, tą ir pjausi; kaip šauksi, taip ir atsilieps ir pan. bet tai ne jokia karma, o elementarus žmogiškas bendravimas. Pažįstu susižavėjusius jūsų teorija... žinot viskas ok, kai mama ima atgailaut, atleidžia visiems ir viskam... bet visiškas š kai į tą teoriją įsisuka sergantys vaikai... kažkaip visada lieka kalti tėvai už netinkamai gyventa gyvenimą... ir svarbiausiai jie visai nesiruošia atgailaut (tėvai ta prasme).
Jei pradėčiau kapstytis, paveldėjimo karmoje, tai turėčiau kapstytis toje pusėje iš kurios atėjo paveldima liga ar ne? Ir turėčiau atleisti už kažką žmonėms kurių net nepažįstu, ant jų nepykstu ir juolab nesmerkiu... ar turėčiau atleisti jų skriaudėjams kurių taip pat nepažįstu? O gal užtektų mišias užsakyt? Bet jei nepadės, kaip amanote ar įmanoma darniai gyventi su žmogumi, kuris neva yra kaltas dėl tavo vaiko ligos?
O jei tikėt karma, tai vadinasi nereikia prašyt atleidimo, nes mano vaiko siela prisidirbo ir atėjo į šį gyvenimą suprast ko nesuprato aname... ir būtent dėl to gavo šeimą su prakeiksmu šia liga. Užaugs, supras, atleis ir pagis... be to gi aš taip pat kažko šiame gyvenime nesuprantu, todėl gavau į vyrus žmogų su giminės prakeiksmu, tai lygiai taip pat turiu susitaikyti su savo likimu... velnip tuos vaistus ar ne  thumbup.gif  manau nesvarbu ką valgai, kaip gyveni - svarbu tikėjimas  thumbup.gif 
...žodžiu baigiu, nes tai beprasmiška... džiaugiuosi kad jūs galite tuo tikėti, nes tikėjimas kalnus nuverčia (čia be sarkazmo, manau kad tai tikra tiesa) 4u.gif

Suprantu Jusu skausma,todel nesistebiu tokia reakcija. Tik pasakysiu,kad man labai patinka kad mes snekame apie ta pati,tik Jus norit tai vadinti kitais zodziais. biggrin.gif Tokia daugiau vyriska pozicija,sakyciau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 12 21, 16:18)
Apie netoleravimo testus visai neseniai šnekėjom, beje, yra net atskira tema apie tai. Kai kam padeda, bet MB atveju niekas nepasikeitė nors visko sąžiningai laikėsi ir darėsi ne tik netoleravimo, bet ir Vega testą, kurį ten irgi primygtinai rekomenduoja. Jei norite pabandyti, tuomet atsisakykite kviečių, rugių, pieno produktų, citrusinių vaisių, kavos, arbatos, šokolado ir kitų dalykų, kuriuos dažniausiai valgote (nors aš 10 metų nevalgau mėsos, bet man vis tiek rodė alergines reakcijas beveik visai mėsai - tik antienai ir triušienai ne). Tuos pačius produktus valgykite tik kas 4 dienas ir taip kelis mėnesius pagyvenkite. Jei jums tiks, pamatysite rezultatus.

Buvau kuri laika atsisakius kvieciu, rugiu, pieno produktu,kakavos, kavos iki dabar negeriu, tik zalia arbata, bet del kitos irgi autoimunines ligos. Kazkaip tada net nepastebejau, kad kazkas pasikeite, gal todel kad daugeli metu man si liga isvis netrukde gyvent ir vadinamos dietos laikiausi ne del jos. Apskritai gyvenant LT, as pasitepliodavau karta i menesi ir psio, o dabar...tiek issiplete ir tepalas nieko nepadeda. O gal itakoja tai, kad pries isvykstant turejau operacija, ir sveikau kur kas ilgiau nei turejau, antibiotikus ilgai geriau ir stresavau..?
Kaip manot, jei man galvoj sitas visas "reikalas", tai gal labiau verta sampuna nusipirkt nei tepala? Ziurinejau psoriasis.ucoz.com puslapyje. Esat ka nors naudoje gal? Ten ir vitaminai ir tepalai ir kitokie dalykai skirti sitai bjaurybei gydyti.
Skaiciau as apie tuos testus netoliaravimo, bet man iskilo klausimas. Ar visam gyvenimui reikia atsisakyti kazkuriu produktu kuriu ale netoleruoja tavo organizmas?
Ir dar vienas klausimas, kaip jusu vaikams? As siuo metu bandau pastoti. Zinau, kad gali buti paveldima TAI.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 12 22, 01:07)
gali buti paveldima TAI.

Taip,gali buti paveldima,o gali ir nebuti...
Mano teciui buvo PSO nuo 20ties m,ir atsirado tremtyje Sibire. Jam padejo joga. Man atsirado 41m. O mano dukrai nustate egzema. Bet as itariu kad tai susije. Ir dukrai egzema pasireiskia daug sunkiau negu man PSO-man uzteko Tulcinos maisto netol testo ir jonizuoto vandens pagal Doc. Sibilski,ir jau daugiau nei metai viskas svaru. O dukrai tai praeina tai vel uzeina. Dabar laikosi spec dietos po gyd is Birzu(pasidomekit inete) ir tepasi pagal jos recepta padarytu tepalu. Tepalas be hormonu. Dabar labai gereja.
Atsakyti
QUOTE(Ni*Li @ 2011 12 22, 10:54)
Taip,gali buti paveldima,o gali ir nebuti...
Mano teciui buvo PSO nuo 20ties m,ir atsirado tremtyje Sibire. Jam padejo joga. Man atsirado 41m. O mano dukrai nustate egzema. Bet as itariu kad tai susije. Ir dukrai egzema pasireiskia daug sunkiau negu man PSO-man uzteko Tulcinos maisto netol testo ir jonizuoto vandens pagal Doc. Sibilski,ir jau daugiau nei metai viskas svaru. O dukrai tai praeina tai vel uzeina. Dabar laikosi spec dietos po gyd is Birzu(pasidomekit inete) ir tepasi pagal jos recepta padarytu tepalu. Tepalas be hormonu. Dabar labai gereja.

O jums buvo labai isplite?O dukra irgi buvo pas Tulcina? Gal galit pasakyti to gyd is Birzu pavarde, pagooglinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 12 22, 13:32)
O jums buvo labai isplite?O dukra irgi buvo pas Tulcina? Gal galit pasakyti to gyd is Birzu pavarde, pagooglinsiu smile.gif

Man prasidejo nuo vienos apvalios demeles ant mentes,o po dvieju menesiu,bunant prie juros,atsirado dar keletas ant pilvo ir nugaros. (Veliau supratau,kad alkoholis itakojo staigu isplitima.) Gryzusi iskart nuejau i odos ir veneros ligu disp. padare tyrima ir nustate kad tai PSO. Tada gavau soka ohmy.gif ir staiga prisiminiau ka pasakojo koleges drauge,kuri pas Tulcina kreipesi uz kompanija su mama tik tam kad numesti svorio,ir pasakojo kad butent tuo metodu zmones stebuklingai susitvarko su sita beda.
Odos gydytoja Variakojiene. Surenki google Birzu odos gydytoja ir tuoj ismeta butent ja. Kainuoja ji pigiau negu Tulcina(apie 200lt),bet pavazineti ir uz vaistus pamoketi teks ne ka maziau,kaip as manau. Cia dukros tetis netikintis "tais sarlataniskais centrais" nusprende kreiptis pas ja.
Bet is tikro tai pas Tulcina nejom,nes maciau,kad lankant mokykla jai bus sunku laikytis rezimo,reikia laukti vasaros atostogu tokiam varijantui.
Atsakyti
QUOTE(Ni*Li @ 2011 12 23, 01:04)

Odos gydytoja Variakojiene. Surenki google Birzu odos gydytoja ir tuoj ismeta butent ja.

Aciu. Radau. Gaila, kad pati uzsienyje ir negaliu be vasaros nuvykti pas ja. O dieta turbut irgi pagal krauja sudaro individualiai?

Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 12 23, 02:18)
Aciu. Radau. Gaila, kad pati uzsienyje ir negaliu be vasaros nuvykti pas ja. O dieta turbut irgi pagal krauja sudaro individualiai?

Ji nedaro nieko,kaip supratau,tik paziuri ir tada nusprendzia kaip gydyti. Atsiliepimai apie ja patys geriausi,kiek girdejau.
Atsakyti
Įdomų dalyką perskaičiau daktarės Dr. Hulda Regher Clark knygoje
KAIP IŠSIGYDYTI VISAS LIGAS. Ji rašo, kad visi tirtieji sirgę žvyneline turėjo askaridžių.. Taigi ligos priežastis įvardijama tokia- organizmo užterštumas ir parazitai.
Atsakyti