Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

[quote=simbail,2011 12 13, 11:30]
O gal galėtumėte papasakoti išsamiau kas tai per dieta, kokius produktus jums uždraudė? Ar galima valgyti tik virtus ir troškintus, ar būtina atsisakyti miltinių ir pieno produktų? Ir aišku įdomu kiek tai kainuoja

Uzdraude viska is miltu,nes man tai ypatingai(atseit) netinka. Pieno produktus visus uzdraude,net sake kad moteriai,kuriai buvo osteoparoze,po to kai ji nebevartojo pieno pr jos bukle pagerejo. Tikiu tuo,nes fiziskai jauciausi atjaunejusi,bet ypatingai rami(dar ir jikios mesos 2men-paukst,jaut,kiaul...)Keletai menesiu net sviesta uzdraude,bet po to jau galima buvo. Zodziu,net kruopas ne visas leido,bet kas men vis pridedavo po kelis prod. Valgiau dauguma darzoviu,vaisiu uogu,zirnius skaldytus,pupeles(viduriu nepute,net keista buvo blush2.gif ) Vaisius lupau,dziovintus 2 val mirkiau,kad chemija ismirktu i vandeni... Ka cia dar pasakyti...daug smulkmenu,bet kartais sulaizydavau kvadrateli juodo sokolado,nes netverdavau kailyje ax.gif ,bet nieko baisaus,viskas klostesi puikiai.
Nepamirskit,kad kai gyjama liga paumeja-atsiranda daugiau simptomu. Tai valymasis.
Kainuoja dabar jau 1100lt,kaip matau. As mokejau 935lt pernai vasara,nes buvo akcija.
Po manes bande pazystama,mergina 26metu,jai seniai zvyneline,tai laikesi 5men,super atrode bigsmile.gif ,pagrazejo labai,ir jai tikrai labai pagerejo. net dabar kai nebesilaiko,liko kazkokiu igudziu,kaip maziau sau kenkti,tai vistiek daug geriau su oda.
Tai tiek...
Linkiu kuo geriausios kloties!!!
Atsakyti
QUOTE(Ni*Li @ 2011 12 15, 18:11)

Uzdraude viska

Dėkui 4u.gif Man buvo labai įdomu kas ten per mitybos planas. Dabar matau, kad tai ką pasakoja yra teisybė - tikrai uždraudžia praktiškai viską blink.gif Nelengva su tokia mityba išgyventi turint šeimą su mažais vaikais, arba reikia atskirai maistą ruošti doh.gif Bet įsivaizduoju kaip sunku laikytis kai namie šeimos skanėstai guli doh.gif Na bet ir baisiai man skamba tas ką jūs parašėt, neįsivaizduoju kaip tą ištverti, nebent jau tikrai beviltiška padėtis su oda - tuomet manau galima kaip už paskutinio šiaudo griebtis. Tik man atrodo kad panašiai visiems uždraudžia - nevalgyti miltinių, pieno produktų, mėsą ne visą.... tai kame čia individualumas, kame pritaikymas būtent tam žmogui konkrečiai g.gif
Atsakyti
Aš visą gyvenimą labai mažai valgau mėsos, nevartoju alkoholio, nerūkau, jokių kečiupų ar traškučių nevalgau. Maistas troškintas, neriebus ir t.t. Visada svėriau 48kg (ūgis 1,65m), o psoriazė žydėjo gražiai kaip rožė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2011 12 16, 09:25)
Dėkui  4u.gif  Man buvo labai įdomu kas ten per mitybos planas. Dabar matau, kad tai ką pasakoja yra teisybė - tikrai uždraudžia praktiškai viską  blink.gif  Nelengva su tokia mityba išgyventi turint šeimą su mažais vaikais, arba reikia atskirai maistą ruošti  doh.gif  Bet įsivaizduoju kaip sunku laikytis kai namie šeimos skanėstai guli  doh.gif  Na bet ir baisiai man skamba tas ką jūs parašėt, neįsivaizduoju kaip tą ištverti, nebent jau tikrai beviltiška padėtis su oda - tuomet manau galima kaip už paskutinio šiaudo griebtis. Tik man atrodo kad panašiai visiems uždraudžia - nevalgyti miltinių, pieno produktų, mėsą ne visą.... tai kame čia individualumas, kame pritaikymas būtent tam žmogui konkrečiai  g.gif

Dar turėkite omenyje, kad maistą ruošti turėsite kiekvieną dieną, nes tą patį produktą galima valgyti tik kas 4 dienas...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif . Turiu aš mažą namiškį su šia liga. Kiek skaičiau jūsų temą paskutiniu metu labai siūlot organizmą valyt? Kokiu pagrindu taip manot? Ir gal kas galėtumėt nurodyti internete kokios info rusų kalba apie šios ligos mechanizmą (būtent kiek žinoma kodėl taip vyksta) būčiau dėkinga 4u.gif .
Atsakyti
Čia galima rasti daug įdomių ir naudingų patarimų thumbup.gif

http://lt.netlog.com...urokeliu-sultys
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 20:02)
paskutiniu metu labai siūlot organizmą valyt? Kokiu pagrindu taip manot?

Psoriaze oficialiai yra odos liga, o realiai tai uztersto organizmo liga, kuri pasireiskia per oda. Zinoma prisideda stresas, itampa, taciau ir tai ieina i organizmo alinima kaip ir bloga mityba. Prie viso to, dar prisideda paveldimumas.... Kuomet mano vyras pradejo sia liga sirgti, pradzioj gydimas buvo tik daktaru israsyti vaistai, bet kai paskaiciau daugiau pameginom zolinius preparatus, plius organizmo valymas....Tai padejo tikrai daug labiau nei visokie hormoniniai tepalai. Hormoniniai tepalai tikrai padeda, bet kai pasveri ju sukeliama salutini poveiki ir zinai, kad ju deka veliau tik dar daugiau zidinuku atsiranda tai supranti, kad geriau efekto palauksi siek tiek ilgiau bet turesi ji be didesniu pasekmiu ir ilgesni laika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelda @ 2011 12 16, 22:27)
Psoriaze oficialiai yra odos liga, o realiai tai uztersto organizmo liga, kuri pasireiskia per oda. Zinoma prisideda stresas, itampa, taciau ir tai ieina i organizmo alinima kaip ir bloga mityba. Prie viso to, dar prisideda paveldimumas.... Kuomet mano vyras pradejo sia liga sirgti, pradzioj gydimas buvo tik daktaru israsyti vaistai, bet kai paskaiciau daugiau pameginom zolinius preparatus, plius organizmo valymas....Tai padejo tikrai daug labiau nei visokie hormoniniai tepalai. Hormoniniai tepalai tikrai padeda, bet kai pasveri ju sukeliama salutini poveiki ir zinai, kad ju deka veliau tik dar daugiau zidinuku atsiranda tai supranti, kad geriau efekto palauksi siek tiek ilgiau bet turesi ji be didesniu pasekmiu ir ilgesni laika bigsmile.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Hormoniniai tepalai pašalina simptomus, bet ne priežastį, kuri slypi organizmo viduje.
Atsakyti
QUOTE(sunday @ 2011 12 16, 23:48)
Hormoniniai tepalai pašalina simptomus, bet ne priežastį, kuri slypi organizmo viduje.

Tai va doh.gif Ir seip nuo tu hormoniniu pasekmes negryztamos, o ir padeda tam kartui, ateina laikas kai tik daugeja... Maniskis hormoniniais pasitepa dbr jau labai labai retai, buvo ant veido atsirad keli zidinukai tai kad pagreitint gijima viena kart patepe ( darbe jis daug bendrauja su zmonem, o kai tavo nosiukas ir smakras nuvarytas PSO zmones dazniausiai keistai ziuri), bet seip viskas ka siuo metu naudoja tai tik rusiski sampunai zoleliu pagrindu ir viskas, na ir nyksta akyse bigsmile.gif Na ir dar nesinervuot stengiasi biggrin.gif
Atsakyti
Kiek aš domėjausi tai autoimuninė liga kai oda "gydo" nesamą pažeidimą. Be to ji išbalansuoja vidinius medžiagų apytakos procesus, dažnai būna padidėja skrandžio sekrecija... tai automatiškai tam tikros dietos padeda, bet kepenys ir žarnynas manau čia dėti tik tiek kiek ir visa mus supanti užteršta kenksmingais laisvaisiais radikalai aplinka atakuojanti mūsų imuninę sistemą. Jokie negerumai mano žiniomis ten nesišalina.
tradicinė medicina ligos eigai pasunkėjus rekomenduoja visai atsisakyti gyvulinės kilmės baltymų, miltinių patiekalų ir druskos. Ir valgyti kuo daugiau daržovių. Kadangi nelabai suprantu angliškai, tai supratau kad kalba buvo apie harmonų gamyba, lyg tai estrogenas ten kažką įtakoja ar kaip. Užtai būtų labai įdomu rasti tokią info rusų kalba, lietuvių turbūt tai tikrai nėra. kad gyvulinės kilmės produktai skatina ekstrogeno gamybą tai esu skaičius ir kitur... bet prie ko tas estrogenas šioje ligoje gaila nesupratau.
...nepalaikau nei tradicinės, nei kokios kitos pusės ypač šios ligos atveju, tiesiog bandau susirinkti kuo daugiau informacijos. Vargstam jau 3-ji metai, artėja paauglystė, galimas ligos paumėjimas, psichologinis diskomfortas ir įvairūs klausimai į kuriuos neturiu atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Gelda @ 2011 12 16, 22:27)

drinks_cheers.gif Pritariu ir aš. Tiesiog visas negerumas šiuo atveju per odą šalinasi, kitais atvejais sunegaluoja koks kitas organas. Taip pat priežastimi gali būti ir psichologinės kilmės.
Aplamai visos ligos prasideda nuo žarnyno. O ką mes dabar valgom, kokį pasirinkimą turime? Įvairiausių vaistų gauname jau ir su maistu...Didelė dalis maisto pakuojama "nesveikose" pakuotėse, o dar kol iki pakuotės daeina, kiek visokio brudo prifarširuota. Ir kas liūdniausia, kad sveikesnio maisto pasirinkimas mažėja

Kiek teko skaityti rusiškuose psl., tai visais atvejais pagrindas - organizmo valymas. Bet, žinoma, ne jo išplovimas, kada išplauna visas bakterijas iš eilės. Tiesiog padaromas antibakterinės, antivirusinės, priešgrybelinės procedūros. Dažniausiai pas tokių žmonių būna mineralų disbalansas, taip pat didelis deguonies trūkumas įvairiuose organuose. O stresas sudegina ir tuos deguonies likučius. Daugelis rekomenduoja vandenį. Daug vandens gerti, tik vėl žinoma, ne parduotuvinio.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 17, 01:07)
Kiek aš domėjausi tai autoimuninė liga kai oda "gydo" nesamą pažeidimą. Be to ji išbalansuoja vidinius medžiagų apytakos procesus, dažnai būna padidėja skrandžio sekrecija... tai automatiškai tam tikros dietos padeda, bet kepenys ir žarnynas manau čia dėti tik tiek kiek ir visa mus supanti užteršta kenksmingais laisvaisiais radikalai aplinka atakuojanti mūsų imuninę sistemą. Jokie negerumai mano žiniomis ten nesišalina.

smile.gif Jei jau taip, tai iš tikrųjų viskas atvirkščiai - ne liga išbalansuoja viską, o priešingai - išsibalansavusi medžiagų apykaita iššaukia ligą. O šiaip aš 100% sutinku su nikutes22 parašytais žodžiais: "Tiesiog visas negerumas šiuo atveju per odą šalinasi, kitais atvejais sunegaluoja koks kitas organas. Taip pat priežastimi gali būti ir psichologinės ".

tradicinė medicina ligos eigai pasunkėjus rekomenduoja visai atsisakyti gyvulinės kilmės baltymų, miltinių patiekalų ir druskos.

Visi žmonės skirtingi, ir vienodi patarimai kažkam suveiks, o kažkam visiškai ne. Beje, viskas prasideda nuo vartojamo vandens - nors ir kaip neįtikėtinai tai skambėtų, bet išties vienas ir tas pats vanduo vieniems tinka, o kitiems absoliučiai ne. Ir nemažai atvejų būna, kad žmogui paprasčiausiai netinka virintas vanduo, o jis visą gyvenimą vartoja arbatas, kavas, sriubas ir pan. Taip, tai nėra oficialios medicinos žinios, bet asmeniškai pažįstu žmogų, kurio patirtis neleidžia tuo net abejoti. Vienas iš daugelio, bet labai akivaizdus pavyzdys: http://diabet.bolezn...ethod/examples/
Atsakyti